2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Denedim bir etkisi olmadi.

Kizlar bende de menu yok bugun...kahvalti yapmadi.
Mercimek corbam var ondan vercem .yerse..
Aksama da kv deyiz
Denedim bir etkisi olmadi.

Kizlar bende de menu yok bugun...kahvalti yapmadi.
Mercimek corbam var ondan vercem .yerse..
Aksama da kv deyiz

Sabah sadece yumurta beyazını yedi. Bir saat sonra iki üç kaşık yoğurt yedi.bizde hiç yemek istemiyoruz oyunla zar zor.öğlene ezo gelin çorba yaptım içerse tabi
inşallahiiçerler kızlar ya iştah sıfır desem değil,meyve ,krep bütün bütün yutuyor ,yemege geldimi tukuruyor .Resmen seçiyor

inşallahiiçerler kızlar ya iştah sıfır desem değil,meyve ,krep bütün bütün yutuyor ,yemege geldimi tukuruyor .Resmen seçiyor
Vayy cadı seni ağzının tadını biliyo.bende severim krep bide üste çikolata sürdünmü gelsin kilolar..meyve verme canım.meyvenin tadını alınca yemekleri yemiyo.krepte verme.illaki azar azarda olsa yemekten yiyecek

Aynen canım ya ben bekleyedurayim iştahı açılsın çorba ,yemek yesim diye ,cadı hatun yolunu bulmuş:))bugün karar verdim ,aç kalsa yiyecek mecbur bakalım bu savaşı kim kazanacak:))

Bu kıza ne yapsam yemiyor .Bugünkü menü nuz nedir kızlar?
Canım geç oldu ama yazayım. Biz bugün sebze çorbası öğlene,aksama da kıymalı makarna ve tarhana çorbası. Her sabah da muhallebi yapıyorum irmikle ya da 5 tahilliyla. Pekmez,ceviz,muz katıyorum. Bugün değişiklik yaptım tahin kattim. Yanında az yağda pişmiş yumurta sarısı ve peynir yedi.

Şu saat oldu hala bir şey yemedi
Artık menü falan yapasım yok
Ben de bugün kahvaltıda cok sinirlendim kizdim yemiyorsun diye. Ağladı yavrum. Sonra da gelip benim kucağima atılıyor sanki aglatan ben değilim. Masum yavrum..
Yemeyince insanda yapacak istek kalmıyor haklisin.

Kıymalı makarna hiç aklıma gelmemişti ,bizimkiler kıymayı sevmez oyuzden hiç pisirmeyince tamamen unutmuştum.cok iyi fikir sağolasın canım .Bende kahvaltı için tahillidan aldım .Bakalım sabah yine içine yumurta ,ceviz katıp deneyecegim

Ben de bugün kahvaltıda cok sinirlendim kizdim yemiyorsun diye. Ağladı yavrum. Sonra da gelip benim kucağima atılıyor sanki aglatan ben değilim. Masum yavrum..
Yemeyince insanda yapacak istek kalmıyor haklisin.
1 yaşından sonra haftanın 3 4 günü istihsiz olabiliyomus bnde zorla yedirme ye çalışıyorum sonra çok üzülüyorum

Bizde bugün akşam kızımla markete gittik .Markette hiç yurutmemistim.biraktim özgürce ,iki bisküvi aldı çıkışa gitti :)) ödemeniz lazım dedim hemen kasanın önüne gitti ,kasadaki kıza elindekileri uzattı .Nasilda dikkatliler .Sonra reyonlarında arasında kostuda koştu hemde sevinçten bağıra bağıra:)4yasinda bir kız buldu ,peşinde koştu durdu ,öpmeye sarilmaya çalıştı

Gözümde canlandı yağmurun bu halleri. Nasıl da tatli. Kuzum benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…