2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım benım ya cok üzüldüm kendim yasamıs gibi oldum. evlatla ılglılı konular gercekten cok zor. rabbim beterinden korusun

Ne zaman dışarıya ciksak, market bile olsa eve dönünce bir huysuzluk bir sebepsiz ağlamak nedir sebebi çözemedik bı turlu ama bet bir sesi var çıldırtiyor insani. Gece bile sürekli ağlayarak uyanıyor. Bi arkadaş yıldızı düşük olabilir dedi ama hicde anlamam bu işlerden

Her nekadar onlem alsakta, olacak olanin onlanine gecemiyoruz,bende evi, kuzuma gore ayarladim, heryerde yastik var,yinede oynarken gelip dirsegime carpip agzini kanatti,
Bende yeni yürümeye başladığında çok hirpaliyodum çocuğu istemeden, dengesiz yurudugu için ilk zamanlar tam düşerken sözde tutayım diye panikle carpiyodum orasına burasına. Benim de ağzını kanatmisligim var öyle panik anlarından birinde bıraksam düşse daha az zarar görecek çocuk :)))

wakewake cok gecmis olsun canim.
Amin insallah
Onlar iyiyse biz kat kat iyiyiz.

Cok iyi anliyorum seni, o caresizlik insani bitiriyor.
Ben bizim olaydan beri, hastaneden geldigimizden beri ogluma daha cok zaman ayirmaya basladim, is guc bir kenara biraktim artik.. kesinlikle iliskimiz.bambaska oldu.
Yok yani ev isinin sonu yok, onlari yapicaz diye hep ihmal ediyoruz .
Canlari sag olsun, baska bisi istemiyor insan

Kizlar zamanimi bilmiyorum ama minnaklara oyun fikri vereyim.
Topu bir ipe /camasir ipi kullandim/ baglayip , kapinin tam ortasina bantladim ipi.
Gelip gecip vuruyor, tekmelemek istiyor.
Boks yapmayi ogreniyor hem :)

Baska yeni fikirler varsa yazsaniz, simdi kisin disari cikamayinca evde artik oyalanacak esya ,oyuncaklar tukendi

Bizde bir ipe sevdigi bir oyuncagi bagladik ucundan tutup oyincagi koltugun arkasina atiyoruz sonra kedisini gel pisi pisi diyerek cekiyoruz cok sevdi.
Bir de bizim buyuklerin jenga boom vardi evde pazar gunu cikardim ahsap parcalari diye bilseydi daha once cikarirdim... parcalari yerlestirip sure dolunca patlatip etrafa atiyor ya bayiliyor ilk defa bu kadsr uzun birseyle oyalanir oldu

Yildizi dusuk olabilir evet .. sik sik dua okuyun.
Ve basucunda dua(kitmir duasi olabilir) ya da Kurani Kerim olsun.

Bir de kizlar yazdim mi hatirlamiyorum keremi dr a goturdugumde artik aliskanlik kazanmasi adina dislerini fircalamamizi onerdi.
BEn rocks macun ve firca aldim bugun netten. zaten bizim fircalara saldirmaya baslamisti. gece yatmadan artik deneriz
Bizim 4 tane dismiz var fircaliyoruz ama macunsuz, Dr.randevusunu biliyoruum bende macun içindeyim sorucam

Jenga almak benim de aklımda tek oyun anlayışı üst üstte dizmek ne bulsa bi üst üste koyuyo

Kızlar Jenga bendede var bayılıyor ama sadece üst üste dizmeye değil .Yere ,yanyana koyuyor sonra üstünde yürümeye çalışıyor tabii sürekli kayıp düşüyor:))aklı fikri yaramazlikta ,melamin tabaklari veya saklama kaplarının kapaklarinida aynı iş için kullanıyor:)

Bir de kizlar yazdim mi hatirlamiyorum keremi dr a goturdugumde artik aliskanlik kazanmasi adina dislerini fircalamamizi onerdi.
BEn rocks macun ve firca aldim bugun netten. zaten bizim fircalara saldirmaya baslamisti. gece yatmadan artik deneriz
Evet bende kendi dis hekimime sormustum azilar cikana kadar parmak fircayla azilar cikinca normal bebek fircasiyla rocks un bebek macunuyla fircalama baslamali demisti.Bizim sag azilar cikti aslinda ama once silikonla baslamak istedim simdilik oyle devam ediyoruz ama yakında fircaya gecmeyi planliyorum bende.

Canım eczanelerde de bulabilirmiyiz acaba?yutarsa sıkıntı olurmiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…