2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ha ha çok guldum eşine :)) benim eşim de aynı. Bazen diyorum keşke bir erkek kadar serinkanlı olabilsem gelecekte ola olabilecek şeyleri dusunup dusunup uzmesem kendimi.
Peki geç verilemez mi? Okuldan bir öğretmen arkadaşın iki oğlu vardı ikisini de geç verdim bir yaş diyordu geçen sene. Biri daha yeni baslamisti.Kayıt meselesi nasıl oluyor şimdi pek bilmiyorum ama.

M mambur evet kesinlikle dogru ogretmene denk gelmek buyuk sans.
Cok yanlis davranmis, cocugun ozguvenini yerle bir etmis zaten , ozellikle diger cocuklarin onunde bunu yapmasi onu iyice uzmustur kiyamam :/

Orda ana okulu daha gec basliyormus, burda 4 yasinda baslaniyor.
Krese 2 yaslarindan sonra isteyen gonderiyor iste ama kteste genel olarak egitim oyun seklinde verildigi icin ana okulunda sıkılacaklarini sanmiyorum.

Ben sahsen al kitabi, koy cocugun onune basla anlatmaya tarzindaki.egitime karsiyim.
Keske ana okulunda bile daha cok oyun oynayarak ogrenmek on planda olsa.

Misal cociklari oturtuyorlar masalarina, geciyorlar karsilarina resimlerle vs ders veriyorlar ee bu cocuk orda otururmu hic, bazisi dinlemiyor, anlamiyor bile.

Of of zor isler ya, hayirlisi artik

Bunlarda benim tatlı kızımın kitapları, kitaplardaki hayvanları tanıtıyorum, dede, abi, abla, nene bunları biliyor, seviyor kitapları. Senin sesin hangisi adlı kitap kerem' de varmış :) bizde aldık, sevdi gibi yılanın ve kuzunun sesi çıkarıyor tısss, meee :)

Çook iştahsız benim kızım, bazen tüm gün bişey yemediği oluyor, yersede en fazla 1-2 yemek k. Zorla, oyunla hiç bir şekilde yemiyor..

Eklentiler

• Screenshot_20170116-150756.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 56
Canım o rapor işi çoktan kalktı. 66 aylıklar başlamak zorundaydı ama tepkilerden ve çok erken olmasından dolayı değişti. Ondan bahsediyorsunuz değil mi. Rapor almadan da baya geç gönderilebiliyor. Gerci doğum izni hastalık derken bir buçuk senedir calismiyorum ama başka değişiklik olmadı galiba.

Dün gece ben de baya araştırma yaptım. Kitapları var ama sesli kitap falan almak istedim birkaç değişik. Baya fiyat tutuyor :) dedim neyse değer neye para vermiyoruz ki.

Güle güle dinlesin oynasin pıtırcık büyüyünce de coook kitap okusun inşaallah.

Ahh ahh keşke bende eşim kadar rahat olsam..canım 66.67.68 aylara veli dilekçesi .. 69.70.71. Aylara doktordan rapor ile ilkokula başlamaya uygun değildir diye alınıyomuş.bizimkiler 70 aylık oluyo.raporla ertelenecekmiş yani.

Sen kendini iyi tutmuşun ben o öğretmenin üstüne kesinlik le atlardim allah iyi insanlar kicarsin çocuklarımızin karşısına sen iyi şeyler olsun istiyosun ama herzaman olmuyo

Benim de aklıma geliyo du kaç aylik oluyolar die ıi sen hesaplamasın benim ilk cocuk tecrübesızım ama etrafa gördüğüm küçük gidenler gerçekten zorlaniyo
eşinin askerlik nereye çıkacak dusundunmu espirisi ne çok güldüm biz karı koca pimpirikliyiz keşke birimiz rahat olsaydi

Burada da 2 yaşında isteğe bağlı gönderiyorsun, 4 yaşındada ilkokul başlıyor
Ben kreşe yollamayacağım 2 yaş benim için çok erken gerçi 4 yaşta erken ama ona göndermeye mecburum

Bunlar sesli kitap oluyor demi

Burada da 2 yaşında isteğe bağlı gönderiyorsun, 4 yaşındada ilkokul başlıyor
Ben kreşe yollamayacağım 2 yaş benim için çok erken gerçi 4 yaşta erken ama ona göndermeye mecburum

4 yasinda ilkokulmu ouu erken otesi erken
ama yine daha cok ana okulunu andiriyordur herhalde diimi?
Okuma yazma.ogrenseler bile daha dogru duzgun kalem bile tutamiyorlarki o yaşta.
Ilgincmis

amin inşallah

Canım tam aylık olarak bilmiyorum ama rapor ve dilekçeyle oluyor .Bu yıl ablam dilekçeyle kızını yollamadi. tubaa1 yazmış zaten şimdi gördüm :)

4 yasinda ilkokulmu ouu erken otesi erken
ama yine daha cok ana okulunu andiriyordur herhalde diimi?
Okuma yazma.ogrenseler bile daha dogru duzgun kalem bile tutamiyorlarki o yaşta.
Ilgincmis
Evet anaokulu tarzındaymış boyama,oyun oynama,şarkı söyleme vs ama şimdiden kara kara o günleri düşünüyorum okulda nasıl tek başına nasıl bırakacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…