- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.841
Eczanelerde de vardır..Canım eczanelerde de bulabilirmiyiz acaba?yutarsa sıkıntı olurmiki?
Ben de kaç gündür yazicam unutuyorum. Evet bize de söyledi Dr. Ama macun demedi sadece suyla fırçalayın dedi. Hem temizlik hem alışkanlık olsun diye.Bir de kizlar yazdim mi hatirlamiyorum keremi dr a goturdugumde artik aliskanlik kazanmasi adina dislerini fircalamamizi onerdi.
BEn rocks macun ve firca aldim bugun netten. zaten bizim fircalara saldirmaya baslamisti. gece yatmadan artik deneriz
Slm kizlar,burda enginar buldum, tariff bekliyorum,dolma haricinde nasil yapabilirim,:)
Canım sen hayırını söyle yaptırma..yere yatıp ağlayınca bağırınca tepki verme görmezden gel.unutur.Günaydın cefakar vefakar tatlı Kasım anaları görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir inşallah , sabah sabah fırsatını bulmuşlar sorayım size benim oğlum baya baya agresifleşti ya Hayır demeye tahammülü yok, mesela fişi çekcek Prizden bunu yapmaması gerektiğini bildiği için yüzümüze bakıyo önce dokunup sonra babası Hayır yapma dediği an dişlerini sıkarak babasına tek parmağıyla heee işareti yapıyo sonra bi daha olumsuz cevap alırsa kendi saçını çekiyo ordan uzaklaştıtırsak da yere yatıp bağırıyo genelde tepkiler böyle 2 yaş sendromu bazen erken olabiliyomuş diye okudum bu öyle bşymidirki yoksa bu daha iyi günlerim de bu çocuk halası kılıklı bir agresif mi olacak
Valla hepsi aynı canım benimkide ben izin vermeyince yada kızınca ya elini agzına sokup ögürüyo yada agzının içini tırmalıyo yada beni cimcikliyoGünaydın cefakar vefakar tatlı Kasım anaları görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir inşallah , sabah sabah fırsatını bulmuşlar sorayım size benim oğlum baya baya agresifleşti ya Hayır demeye tahammülü yok, mesela fişi çekcek Prizden bunu yapmaması gerektiğini bildiği için yüzümüze bakıyo önce dokunup sonra babası Hayır yapma dediği an dişlerini sıkarak babasına tek parmağıyla heee işareti yapıyo sonra bi daha olumsuz cevap alırsa kendi saçını çekiyo ordan uzaklaştıtırsak da yere yatıp bağırıyo genelde tepkiler böyle 2 yaş sendromu bazen erken olabiliyomuş diye okudum bu öyle bşymidirki yoksa bu daha iyi günlerim de bu çocuk halası kılıklı bir agresif mi olacak
Ben uyku zamanında yanında yatarsam 2 saat uyuyor ama yanında değilsem maximum 20 dakikada uyanıyor15 dk öğle uykusu olur mu ya valla artık sinirlerim kaldırmiyo
15 dk öğle uykusu olur mu ya valla artık sinirlerim kaldırmiyo
EmErek uyuyo uykudan once banyo yaptiyorum üstünü ince giydiriyorum bişeyler yediriyorum rahat uyumasi icin hersey yapiyorum hazırlık aşaması uykudan fazla ama uyumuyoEmiyormu canim belki o yuzdendir.
Su yeni dogduklarinda denedigimiz yontemi denesene , kendi bluzumuzu vs koyuyorduk belki kokusuna uyur /mu acaba/
Ayni sorun bizdede var yanindaysam 3 saati bile buluyor tam uyanicakken arayip memeyi bulup devam ediyo ama kalkarsam hemen arkamdan oda uyaniyo is guc yapamiyorumBen uyku zamanında yanında yatarsam 2 saat uyuyor ama yanında değilsem maximum 20 dakikada uyanıyor
EmErek uyuyo uykudan once banyo yaptiyorum üstünü ince giydiriyorum bişeyler yediriyorum rahat uyumasi icin hersey yapiyorum hazırlık aşaması uykudan fazla ama uyumuyo
Evet öyle o uyurken bende iş yapmayıp dinlenmiş oluyorumAyni sorun bizdede var yanindaysam 3 saati bile buluyor tam uyanicakken arayip memeyi bulup devam ediyo ama kalkarsam hemen arkamdan oda uyaniyo is guc yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?