2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok geçmiş olsun canımm uykusuzluk çok zor.biz bu hafta iyiyiz şükür.bizim bebişlerin düzeni ne zaman oturacakki

@oglusum geliyo
Harika oldu canim sagol tarif icin.
3,4 dilim ben goturdum zaten
Hem hafif, hem lezzetli

Patatesi haslamadim, direk rendeledim , biraz ince olunca pisiyorlar
Afiyet olsun canım denemene cok sevindim inşallah kuzun da sever.

Az önce bende süt dilimi yaptım benim oğlana bakalım sevecek mi?
Öğleden sonraya iyi oluyor böyle atıstırmalıklar

Bu tarifi bende deniyim bakim benim oglumda hic bisi yemiyo bayilcam artik.

Kizlar instagramda gecen denk geldim guneslimutfagim tam aradigim gibi genel olarak sadece tarif dolu profili.
Bizim miniklere baya tarif var ama henuz denemedim ordan birsey

oglusum geliyo ya sut dilii tarifi bulmustum biyerden bi ara yaparim dedim hala yapiyorum.
Bardak tatlisi yapmistim gecen, sevdi baya tadi hafif ya iyi geliyor herhalde.
Cevizle falan iyi gider

Tarifini paylaşırsan bende denerim canım bardak tatlısının.insan tıkanıyo her gün değişik şeyler istiyo bu bebeler

Tarifini paylaşırsan bende denerim canım bardak tatlısının.insan tıkanıyo her gün değişik şeyler istiyo bu bebeler

Tabi canim

1lt sut
2 tepeleme yemek kasigi un
1,5 tepeleme nisasta
6 kasik seker
1 vanilya

Muhallebi kivaminda pisirip, islatilmis bardaklara veya istedigin kaliba dokup, buzdolabinda bekletebilirsen 1 gece beklet daha guzel cikiyor.

Kahve bardaklariyla faln 13 adet cikti, guzel oluyor hafif tadi var

Canım benim çok geçmiş olsun zaten hem ağır hem atikler .Alışkınız kucakta herşeyi yapıyoruz ama hemen herşeye saldırıyorlar

Bende denerim canım tesekkür ederim

İnşallah hastalanmaz canım ,belkide distir .Dün gündüz gece berbattik ,bugün bir nebze daha iyiydi ama cidden feci yoruldum

Canım benim oglan sürekli farklı şey istiyo mecburen yapıyorum her zaman yapamıyorum tabi.inan sabah bi baslıyorum evde gündelikci benden az yoruluyodur valla.süt dilimini bugun nurselin mutfagında gördüm yaptım.oglum sevdi ama bazı ayarlamalar yapmam gerekiyor.aslında baya kolay yapılıyo istersen yazarım tarifi

İnşallah hastalanmaz canım ,belkide distir .Dün gündüz gece berbattik ,bugün bir nebze daha iyiydi ama cidden feci yoruldum
Kopek disleri kabarmaya basladi. ama ust yanlarda kabardiktan neredeyse 2 ay sonra patlamisti. sanirim onlar rahatsiz ediyor.

Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…