- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.021
Çok geçmiş olsun canımm uykusuzluk çok zor.biz bu hafta iyiyiz şükür.bizim bebişlerin düzeni ne zaman oturacakkiTumaydin kizlar
M mambur Yagmurdan Kereme gecti. gece yarim saate bir uyandi... en son surup verdim artik..
BEnde sersem salak gibiyim.
@omrtugba esin normal kadin gormemis bencenormal kadin gezer tozar.. depresyondaki sinirli kadin kendini temizlige vurur
Bz de h.ici pek cikmayiz cunku ben de esim de pert oluyoruz. kafamiz kaldirmiyor. sanki 50yadindaymisiz gibi... bi yemege cikarsak arada anca oyle. yoksa eve gelmemiz 8i geciyor isten... ama h.sonlari mutlaka cikariz. cocuk icin bile cok farkli oluyor.
@fermante cok gecmis olsun... kasla goz arasi cok fena
G GCA kalabalik ortam cidden.cok etkiliyor .annemlerde kardeslerimle falan kerem de oyle.
Afiyet olsun canım denemene cok sevindim inşallah kuzun da sever.@oglusum geliyo
Harika oldu canim sagol tarif icin.
3,4 dilim ben goturdum zaten
Hem hafif, hem lezzetli
Patatesi haslamadim, direk rendeledim , biraz ince olunca pisiyorlar
Afiyet olsun canım denemene cok sevindim inşallah kuzun da sever.
Az önce bende süt dilimi yaptım benim oğlana bakalım sevecek mi?
Öğleden sonraya iyi oluyor böyle atıstırmalıklar
Bu tarifi bende deniyim bakim benim oglumda hic bisi yemiyo bayilcam artik.Kızlar uzun bi aradan sonra oğlumun bayıla bayıla yediği bir tarif buldum belki sizin kuzular da sever
Patatesler haslanıcak küp küp dogranıcak
Peynir rendelenicek
Un haric tüm malzemeler karıstırılıp en son un eklenicel ve 180 derece fırında 45 dakika pişecek.biraz büyükce borcama yapınki içi cok ıslak olmasın.
Üzeri için:
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 adet soğan
- 3 adet patates
- Küçük bir kase beyaz peynir
- Yarım demet maydanoz
- 2 tatlı kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 paket kabartma tozu
- 2 su bardağı un
- Susam
Biraz tuzlu baharatlı şeyleri seviyosa cok severek yer illaki.içinde patates peynir maydonoz falan var hoş bi tat olusturuyo inşallah yerBu tarifi bende deniyim bakim benim oglumda hic bisi yemiyo bayilcam artik.
Tarifini paylaşırsan bende denerim canım bardak tatlısının.insan tıkanıyo her gün değişik şeyler istiyo bu bebelerKizlar instagramda gecen denk geldim guneslimutfagim tam aradigim gibi genel olarak sadece tarif dolu profili.
Bizim miniklere baya tarif var ama henuz denemedim ordan birsey
oglusum geliyo ya sut dilii tarifi bulmustum biyerden bi ara yaparim dedim hala yapiyorum.
Bardak tatlisi yapmistim gecen, sevdi baya tadi hafif ya iyi geliyor herhalde.
Cevizle falan iyi gider
Tarifini paylaşırsan bende denerim canım bardak tatlısının.insan tıkanıyo her gün değişik şeyler istiyo bu bebeler
Canım artık ağırlaştılar tek elle bisi yapmak çok zor oluyor yine de yapmaya çalışıyoruz tabi. Ben de dün akşam kucagimda defneye süt isitiyordum biberona dökerken birden bire eğildi cezveyi tutmaya kalktı 2 parmağı biraz kızardı ama tabi bende ne korku. Eşimde geldi bana söyleniyor bırak ağlasın niye kucağında iş yapiyosun diye. Gelip de alsaydın diye münakaşaya bile girmedim çocuk yanmış onla mi uğraşcam.
Bende denerim canım tesekkür ederimTabi canim
1lt sut
2 tepeleme yemek kasigi un
1,5 tepeleme nisasta
6 kasik seker
1 vanilya
Muhallebi kivaminda pisirip, islatilmis bardaklara veya istedigin kaliba dokup, buzdolabinda bekletebilirsen 1 gece beklet daha guzel cikiyor.
Kahve bardaklariyla faln 13 adet cikti, guzel oluyor hafif tadi var
İnşallah hastalanmaz canım ,belkide distir .Dün gündüz gece berbattik ,bugün bir nebze daha iyiydi ama cidden feci yoruldumTumaydin kizlar
M mambur Yagmurdan Kereme gecti. gece yarim saate bir uyandi... en son surup verdim artik..
BEnde sersem salak gibiyim.
@omrtugba esin normal kadin gormemis bencenormal kadin gezer tozar.. depresyondaki sinirli kadin kendini temizlige vurur
Bz de h.ici pek cikmayiz cunku ben de esim de pert oluyoruz. kafamiz kaldirmiyor. sanki 50yadindaymisiz gibi... bi yemege cikarsak arada anca oyle. yoksa eve gelmemiz 8i geciyor isten... ama h.sonlari mutlaka cikariz. cocuk icin bile cok farkli oluyor.
@fermante cok gecmis olsun... kasla goz arasi cok fena
G GCA kalabalik ortam cidden.cok etkiliyor .annemlerde kardeslerimle falan kerem de oyle.
Canım benim oglan sürekli farklı şey istiyo mecburen yapıyorum her zaman yapamıyorum tabi.inan sabah bi baslıyorum evde gündelikci benden az yoruluyodur valla.süt dilimini bugun nurselin mutfagında gördüm yaptım.oglum sevdi ama bazı ayarlamalar yapmam gerekiyor.aslında baya kolay yapılıyo istersen yazarım tarifioglusum geliyo ne güzel şeyler yapıyorsunuz .Ben bu sıralar hiç yetişemiyorum yemek bile bazen son dakika kolay şeyler oluyor .Halbuki çocukları bırak biz bile atistiracak şeyler istiyoruz :))
Süt dilimi nasıl oluyor ?Kolaymiki kızlar benimki bayılıyor ona
Tatli seyleri pek sevmiyo baharatli sarimsakli seyleri daha cok seviyor.Biraz tuzlu baharatlı şeyleri seviyosa cok severek yer illaki.içinde patates peynir maydonoz falan var hoş bi tat olusturuyo inşallah yer
Kopek disleri kabarmaya basladi. ama ust yanlarda kabardiktan neredeyse 2 ay sonra patlamisti. sanirim onlar rahatsiz ediyor.İnşallah hastalanmaz canım ,belkide distir .Dün gündüz gece berbattik ,bugün bir nebze daha iyiydi ama cidden feci yoruldum
Benimki anne dmeye yeni basladi. 1ay once .Kızlar sizin kuzular anne diyomu...
Benimki bana abaaaa diyo yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?