- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.001
Öyle valla söylemeden anlamıyolar da bizimki bakamAz ödü kopuyo cocuk aglıcak diyeErkeklerin bişeyler düşünmesi ni beklemek hata solicen valla skildik akşam çıkalım die ama çok daraldıgimda ben çocuğu eşime bırakıp çıkıyorum bi nefes aliyorum arkadaş lar la bi kahve içip geliyorum resmen yenilenmiş eve dönüyorum
İlk bıraktığım da tek kalmak istemiyorum ağlarsa ne yapcam falan dedi ama baktı ben kafayı yicem bide dönüşte gayet ıi geliyorum ona ihtiyacım olduğunu anladı uzun çıkmıyorum 1 saat bile yetiyoÖyle valla söylemeden anlamıyolar da bizimki bakamAz ödü kopuyo cocuk aglıcak diye
Canım artık ağırlaştılar tek elle bisi yapmak çok zor oluyor yine de yapmaya çalışıyoruz tabi. Ben de dün akşam kucagimda defneye süt isitiyordum biberona dökerken birden bire eğildi cezveyi tutmaya kalktı 2 parmağı biraz kızardı ama tabi bende ne korku. Eşimde geldi bana söyleniyor bırak ağlasın niye kucağında iş yapiyosun diye. Gelip de alsaydın diye münakaşaya bile girmedim çocuk yanmış onla mi uğraşcam.Biz yine eskiye döndük kızlar ,iki gündür hep kucak istiyor.sol kolum mahvoldu .Ama tek elle iş yapmayı unutmamisim .Bugün yemeği ve sarımsaklı yoğurdu tek elimle yaptim,kendimle gurur duydum .Gurur duydugum şeye de bakın,delimiyimneyim :))
Oy kuzum benim çok geçmiş yanıktan çok korkarım allah beterinden korusunCanım artık ağırlaştılar tek elle bisi yapmak çok zor oluyor yine de yapmaya çalışıyoruz tabi. Ben de dün akşam kucagimda defneye süt isitiyordum biberona dökerken birden bire eğildi cezveyi tutmaya kalktı 2 parmağı biraz kızardı ama tabi bende ne korku. Eşimde geldi bana söyleniyor bırak ağlasın niye kucağında iş yapiyosun diye. Gelip de alsaydın diye münakaşaya bile girmedim çocuk yanmış onla mi uğraşcam.
Fıstığıma çok geçmiş olsun.bende ocağın ön gözleri kaldırdım kullanmıyorum.arkaları kullanıyorum sıpa geçen yanımdaydı üstelik,elini uzattı tavaya durrr demeye kalmadan iki parmak kızardı çok ağladı.Canım artık ağırlaştılar tek elle bisi yapmak çok zor oluyor yine de yapmaya çalışıyoruz tabi. Ben de dün akşam kucagimda defneye süt isitiyordum biberona dökerken birden bire eğildi cezveyi tutmaya kalktı 2 parmağı biraz kızardı ama tabi bende ne korku. Eşimde geldi bana söyleniyor bırak ağlasın niye kucağında iş yapiyosun diye. Gelip de alsaydın diye münakaşaya bile girmedim çocuk yanmış onla mi uğraşcam.
Aaahhh canim sadece calisincami ben evdeyimde ne oluyor bi alt katta babaannemiz var aksamlari dedesi gelince aliyorlar 1 saat kadar cocugun elinde telefon karsinda televizyon elinde cikolata soylemekten dilimizde tuy bitti.Artik oglumun yaninda telefonumu elime alamiyorum bile cocuk vermiyorum diye nasil agliyor bana vuruyor.Maalesef.calisinca.cidden birseyler annenin disinda.gelisiyor.
Rabbim yardimcin olsun.
Hepimizin olsun
Gecen ben evde sıkılıyorum burda kimsem yok neden anlamiyosun beni en azindan pazar gününü bize ayir diye agladim adam bana "normal kadinlar cani sıkılınca temizlik falan yapar sen disari cikmak istiyorsun" dediBu erkekler ne kadar da bencil ve düşüncesiz...
Günahını almayayım diyorum haksızlık yapmayayım diyorum ama bana da yazık.
Eve gelip çocugun vızırıklanmasını duyup çocuk cok sıkılmıs,sende sıkılmışsın bugun evde demeyi biliyolarda hazırlan hadi bir saatliğine gidelim bir yere en azından bir avm ye demek Zor geliyor.lafta ilgilenmek bu olsa gerek.
En zoruda sinirlenip bozulup hiç bişey olmamış gibi davranmaya calısmak sanırım
Aksam aksam sinirimi fırın temizleyerek çıkardım.
Allah tüm annelere yardım etsin ve ilgili gibi gözüküp aslında cok ilgisiz olan kocalara akıl fikir nasip etsin
Benimkide. De bakamaz. Biz de akşam sıkılınca en fazla komşuya geçeriz. Öyle dışarı çıkalım falan olmaz bizde de. Yazin napicaz bakalım. Benim eşim de işten geldi mi eşofmanı çeker uzanır Daha da dışarı çıkaramaz kimse. Eve girmeden gitcek sen gider yoksa ev kuşu kendisi..Öyle valla söylemeden anlamıyolar da bizimki bakamAz ödü kopuyo cocuk aglıcak diye
Cok gecmis olsun canim Rabbim beterinden korusun tum yavrulari.Bende korkarim hep yaniktan kendim yaşadığım icin zamaninda ben dayanamiyordum onlar ne yapsin.Saol un kizlar cok şükrü ciddi yanık değildi sadece o an kızardı bepant ol. Sürdüm geçti gitti. Ama bi anda yapacağını yapıyor işte.. Ne kdr dikkat etsen de oluyo
Evet aynı malzemelerle yaptım ama ev halkıda yer cok lezzetli oluyo bes cayına yada kahvaltıya börek gibi oluyo canımoglusum geliyo canim 3 yumurtaylami yaptin, acaba olculeri yariya indirsek azmi cikar.
Hepsini yiyecegini sanmiyorum, bu malzemelerden cok cikacak gibi duruyor
Hepsi aynı demekki canım ya ne yapalım dediğin gibi ev kuslarıyla evlenmişizBenimkide. De bakamaz. Biz de akşam sıkılınca en fazla komşuya geçeriz. Öyle dışarı çıkalım falan olmaz bizde de. Yazin napicaz bakalım. Benim eşim de işten geldi mi eşofmanı çeker uzanır Daha da dışarı çıkaramaz kimse. Eve girmeden gitcek sen gider yoksa ev kuşu kendisi..
O zaman hiçbirimiz normal kadın değiliz :)))Gecen ben evde sıkılıyorum burda kimsem yok neden anlamiyosun beni en azindan pazar gününü bize ayir diye agladim adam bana "normal kadinlar cani sıkılınca temizlik falan yapar sen disari cikmak istiyorsun" dedi(bu nasil bir mantiksa artik) 2 haftadir avm ye gidiyoruz birlikte ama sonrasindan umidim yok artık 2-3ay soyler 2 hafta ust uste ciktik ya diye.
Özrü kabahatinden büyük yaaa hay allahımGecen ben evde sıkılıyorum burda kimsem yok neden anlamiyosun beni en azindan pazar gününü bize ayir diye agladim adam bana "normal kadinlar cani sıkılınca temizlik falan yapar sen disari cikmak istiyorsun" dedi(bu nasil bir mantiksa artik) 2 haftadir avm ye gidiyoruz birlikte ama sonrasindan umidim yok artık 2-3ay soyler 2 hafta ust uste ciktik ya diye.
Evet aynı malzemelerle yaptım ama ev halkıda yer cok lezzetli oluyo bes cayına yada kahvaltıya börek gibi oluyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?