- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.041
İyi yinede diyomus bizimki aba diyo yaaBenimki anne dmeye yeni basladi. 1ay once .
HAla da keyfi diyor ya da basi sikisinca aglarken
Amin canım .Kopek disleri kabarmaya basladi. ama ust yanlarda kabardiktan neredeyse 2 ay sonra patlamisti. sanirim onlar rahatsiz ediyor.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Ay bende neler neler dönüyorum onune ama yok telefona sardi. Aslinda sofrada bizimle yiyor onun disindaki ogunler de cok sıkıntı yasiyoruz. Haftaya izin kullanicam bakalım benimle napacak ins duzene koyabilirimMalesef biz de mama icirirken aynı şeyi yapiyoruz. Yoksa içmiyor. Yemek yerken tencerelerin kapağını koymaca oynuyoruz,nohutlari sayıp başka kaba atıyoruz, bulaşık makinasının kaşıklık kabına kaşık çatal yerlestirmece oynuyoruz ama mamada bunlar mümkün olmuyor malesef.
Saol cnm. Dün gece biz de yarım saatte bir uyandik. Artık bi ara hiç duymamışım o kdr yorulmusum yani.. eşimin durtmesine uyandım. Insallah bugüne uyur ya..Tumaydin kizlar
M mambur Yagmurdan Kereme gecti. gece yarim saate bir uyandi... en son surup verdim artik..
BEnde sersem salak gibiyim.
@omrtugba esin normal kadin gormemis bencenormal kadin gezer tozar.. depresyondaki sinirli kadin kendini temizlige vurur
Bz de h.ici pek cikmayiz cunku ben de esim de pert oluyoruz. kafamiz kaldirmiyor. sanki 50yadindaymisiz gibi... bi yemege cikarsak arada anca oyle. yoksa eve gelmemiz 8i geciyor isten... ama h.sonlari mutlaka cikariz. cocuk icin bile cok farkli oluyor.
fermante cok gecmis olsun... kasla goz arasi cok fena
@GCA kalabalik ortam cidden.cok etkiliyor .annemlerde kardeslerimle falan kerem de oyle.
Süt dilimini nasıl yaptın cnm.Afiyet olsun canım denemene cok sevindim inşallah kuzun da sever.
Az önce bende süt dilimi yaptım benim oğlana bakalım sevecek mi?
Öğleden sonraya iyi oluyor böyle atıstırmalıklar
Allah kolaylik versin yavrular a da bize bizim de bugun üst yan patladı ama 5 gün gece gündüz ne ağlamasi bitti nede uyudu tabi 5 günle sinirli değil ama tavan yapmış halimizİnşallah hastalanmaz canım ,belkide distir .Dün gündüz gece berbattik ,bugün bir nebze daha iyiydi ama cidden feci yoruldum
Şimdi vermeye başla yaza kadar bi sakıncası olmaz biz hala kullanıyoruz bıngıldagi kapanmadi o yüzde devam dedi drKizlar dun bi tanidiga oturmaya gittik kendisi saglikci. Kizimin bacaklari parantez birazcik. O da gorunce d vitamini vermedinmi dedi. Ben 9.aydan snra pek vermedigimi soyleyince ondan egrilmistir ama bol bol gunese cikarirsan duzelir dedi. Cok vicdan azabi cekiyorum ya keşke duzenli verseydim
Kızlar sizin kuzular anne diyomu...
Benimki bana abaaaa diyo yaaaaa
Ahu hahha benim ki de anaaa dio.. Bende bi bizimki dio saniyordumKızlar sizin kuzular anne diyomu...
1 yasinda kes demisti saglik ocagidaki doktor. Ben bugun gidip bi görüşeyim kendisinede bi göstereyim zaten hasta oldu kizim 2gundur hapsuruk burun akintisi..ay 1 ay olmadi hastaligi atlatali nasil bu kadar sık hasta oluyor anlamiyorum sanki karda yatiyorŞimdi vermeye başla yaza kadar bi sakıncası olmaz biz hala kullanıyoruz bıngıldagi kapanmadi o yüzde devam dedi dr
Benim kiz anne demiyor halaa konusmaya da pek hevesli degil zatenKızlar sizin kuzular anne diyomu...
Calpol.bizde hic ama.hic ise yaramadi.Bu gece de zor geçicek anlaşılan. 2saat oldu yatalım 5kez kalktı. Calpol verdim ama ise yarayacağını hiç sanmıyorum. Baya sancılı nazlı agliyo kesin ağrısı var. Calpol pek işe yaramıyor ya. Dr a soruyorum calpol diyor sadece. Başka bisi önermiyor.
Bana dr 2yasa dek oneririm dedi. zarari yokmus zaten.1 yasinda kes demisti saglik ocagidaki doktor. Ben bugun gidip bi görüşeyim kendisinede bi göstereyim zaten hasta oldu kizim 2gundur hapsuruk burun akintisi..ay 1 ay olmadi hastaligi atlatali nasil bu kadar sık hasta oluyor anlamiyorum sanki karda yatiyor
Ay ne güzel demiş ya darısı basıma vallaoglusum geliyo cok sukur 2 hafta omce falan basladi demeye, aaaaannnnnnnne diye iyice bastira bastira soyluyor, ne cok.bekledim bu ani cok sukur cok cok cok guzelmis , sanirim minnaklarin agzina anne demek daha bi cok yakisiyor
Nasil demeye basladi dersen, tvde dizide cocuk kaybolmustu annee diye surekli bagiriyordu, ordan baya bi kapti sonra demeye basladi.
Sen su sut dilimi tarifini versene
Pankekli pastaya niyetliydim ama seninki daha kolaysa onu yapayim
Banada doktor 2yasina kadar verdedi.ama hep unutuyorum zaten d vit.sinirda çıkmıştı.ek takviye verecekti vazgeçti.1 yasinda kes demisti saglik ocagidaki doktor. Ben bugun gidip bi görüşeyim kendisinede bi göstereyim zaten hasta oldu kizim 2gundur hapsuruk burun akintisi..ay 1 ay olmadi hastaligi atlatali nasil bu kadar sık hasta oluyor anlamiyorum sanki karda yatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?