- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.241
Bizim de altta ön iki diş var şimdi alt azılar çıkıyor toplamda çıkacak olanlarla 10 dişi olacakYa kızlar ben ogluma nerdeyse hiç D vitamini vermedim. Bingildagi da kapandı gibi yani geç kapandı ama suan ben bi açıklık hissedemiyorum.
Bide hala yürümeye başlamadı. Temkinli bi bebis aslında oglusum muhtemelen ondan diyorum ama.
Sizinkiler yürüdü mu. En son ne zamana kadar endişe etmemeliyiz acaba.
Bide alttan 2 disi çıktı sadece bunun d vitamini eksikligiyle ilgisi var mıdır?
Sizce d vitamininı ölcdureyim mi sağlık ocağı ölçüyor mu bide..
Ayy çok soru sordum
Nerden aldın canım decatabs i. Ben doğal diye gördüğüm her eczaneye sordum ama hiç duymamışlar bile.Canim 4 damla veriyorum adi deca tabs d3
Geçmiş olsun, sozde testsiz antibiyotik vermiycekler bide nerdeeee.Kızlar benimde boğazım yanıyor biraz öksürük de var. bizim iş yeri hekimine gittim hemen antibiyotik verdi. ya kullanmıcam ama biraz bitkisel takılıyım. bi aferin içiyorum
Ispanağı nasıl yapıyorsun canım ben yediremiyorum kizlara.Benim oglum son iki üc haftaya kadar cok Az yiyodu.birgün mama sandalyesine önüne yogurt koydum kasık verdim eline.bende ıspanak yemegi ve yogurt aldım.o yogurdunu döke saca yedi yerler battı.ama ben bu arada ona koca bi tabak ıspanak ve yogurt yedirmiştim bile.bi dene istersen canım
Kızlar benimde boğazım yanıyor biraz öksürük de var. bizim iş yeri hekimine gittim hemen antibiyotik verdi. ya kullanmıcam ama biraz bitkisel takılıyım. bi aferin içiyorum
Bende yediremiyorum gerçi benimki kısır döngüde gidiyor çorbalarlaIspanağı nasıl yapıyorsun canım ben yediremiyorum kizlara.
Geçmiş olsun, sozde testsiz antibiyotik vermiycekler bide nerdeeee.
Adaçayı iç canım iyi gelir boğaz enfeksiyonuna
Sirkeyle de gargara yap azda içebilirsen iç
Antibiyotik kullanacağına sarımsak yut soğan ye
Emziriyordun dimi
Normal pirnçli ıspanak yemeği canım içinide yogurt biraz yada ayrı yydiriyorum.bamyayı da aynı sekilde.önünde oyalanacak bişey olunca yiyor dediğim gibi yoksa yemezIspanağı nasıl yapıyorsun canım ben yediremiyorum kizlara.
Yanımda hicbir şey getirmemisim calpol bile yok. Kış günü,bu çocuk ya usuturse desene. Yok gelmemiş aklıma. Bakayım gecmezse eşime aldirayim yarin
Yoğurtla verirsen ispanagi demirini öldürürsün cnmNormal pirnçli ıspanak yemeği canım içinide yogurt biraz yada ayrı yydiriyorum.bamyayı da aynı sekilde.önünde oyalanacak bişey olunca yiyor dediğim gibi yoksa yemez
Geçmiş olsun canım inşaallah serumla toparlarsin hemen. Biraz dinlenebilsen aslında ama..Kızlar bitik haldeyim. Akşam nası oldu bilmiyorum. Eşimin gelmesini iple çektim. Ateşim çıktı donuyorum. Hst ye gidicem birazdan serum taktırmaya. Dayanamıyorum etlerim çekiliyor.
Geçmiş olsun canım inşallah toparlanırsın çabucak.ıspanagı yoğurtsuz yemiyo canım çok denedim.bende yoğurtsuz yiyemem bana çekmiş.Yoğurtla verirsen ispanagi demirini öldürürsün cnm
Bende bulgurlu yaparım canım öylede güzel oluyo.Normal pirnçli ıspanak yemeği canım içinide yogurt biraz yada ayrı yydiriyorum.bamyayı da aynı sekilde.önünde oyalanacak bişey olunca yiyor dediğim gibi yoksa yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?