2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizim de altta ön iki diş var şimdi alt azılar çıkıyor toplamda çıkacak olanlarla 10 dişi olacak
Geç çıkması genetikmiş
D vitamini bende çok az verdim

G GCA çok geçmiş olsun nasıl oldu mira

Sağ olun teyzeleri. düne göre daha iyiyiz sanki. dün hem şuruplar hem de ıhlamur meyve çayı derken iyice yumuşadı göğsü. bugünde çok terliyor dedi babannesi. inşallah terle tamamen atar. sizler nasılsınız?

Kızlar benimde boğazım yanıyor biraz öksürük de var. bizim iş yeri hekimine gittim hemen antibiyotik verdi. ya kullanmıcam ama biraz bitkisel takılıyım. bi aferin içiyorum
Geçmiş olsun, sozde testsiz antibiyotik vermiycekler bide nerdeeee.

Reactions: GCA
Ispanağı nasıl yapıyorsun canım ben yediremiyorum kizlara.

Kızlar benimde boğazım yanıyor biraz öksürük de var. bizim iş yeri hekimine gittim hemen antibiyotik verdi. ya kullanmıcam ama biraz bitkisel takılıyım. bi aferin içiyorum

Adaçayı iç canım iyi gelir boğaz enfeksiyonuna
Sirkeyle de gargara yap azda içebilirsen iç
Antibiyotik kullanacağına sarımsak yut soğan ye
Emziriyordun dimi

Geçmiş olsun, sozde testsiz antibiyotik vermiycekler bide nerdeeee.

saol canım. bide bizim doktorun fiks aynı ilaçtır hep alışmış adam :)

Adaçayı iç canım iyi gelir boğaz enfeksiyonuna
Sirkeyle de gargara yap azda içebilirsen iç
Antibiyotik kullanacağına sarımsak yut soğan ye
Emziriyordun dimi

yok cnm bıraktım emzirmeyi yaşına girince. dediğin gibi bitki çayları vs içeyim. sesim gidecek gibi ama antibiyotik ona engel olmıcak nasılsa

G GCA cok gecmis olsun sana da.. Miranin biraz iyi olmasina sevindim.

M Mavisu27 peditus versen.? o hafif atlattiriyor sanki.

Benim de kafam kalkmiyo bugun cok bitkin hissediyorum.
Yanımda hicbir şey getirmemisim calpol bile yok. Kış günü,bu çocuk ya usuturse desene. Yok gelmemiş aklıma. Bakayım gecmezse eşime aldirayim yarin

Kızlar bitik haldeyim. Akşam nası oldu bilmiyorum. Eşimin gelmesini iple çektim. Ateşim çıktı donuyorum. Hst ye gidicem birazdan serum taktırmaya. Dayanamıyorum etlerim çekiliyor.
Geçmiş olsun canım inşaallah serumla toparlarsin hemen. Biraz dinlenebilsen aslında ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…