2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

teşekkür ederim. cidden göz olunca tırstık biz de .Rabbim beterinden korusun.
siz nasıl oldunuz?

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
kuru soguk var resmen...

B bigbabol anne olarak senin gözlemlerin nasıl ? geç yürüyen çok cocuk var. ben oğlumu kontrole götürdügümde biriyle denk gelmiştik oglum 15 aylık yürümeye başladı tembeldi dedi.

ama dr 'un gerilikten bahsetmiş.demek ki başka koordinasyon uyumsuzluğu da var. o yüzden senin gözlemlerini sordum.
algılama,tepki eksikliği de mi var beraberinde.

Azkullanilmiskaynanamvar gizliden mi takip ediyorsun da beğenip cıkıyorsun bakim he. Bi selam sabah yok mu? Evi taşıdın sayfadan da taşındım Naptin verdin mi kilolari ?
Aşkolsun, selamlar günaydınlar.
Fırsat buldukça ara ara bakıyorum canım, bebelere dua edip bazen sırıtıp çıkıyorum.

Verdim şükür ya sorma. 78 ile hamile kalıp 108 ile doğuma girmiştim şimdi 75 kiloyum , şaka maka 33 kilo verdim, hedefim 68. Tam 40 kilo verip insana benzemek ki tam benziyorum derken ben 2. Çocuğa heveslenir oldum, sanırım benim ayaklar hep 3 kilo kalacak

Kızın bereketi diyeyim çok şükür bir ev sahibi olduk ona taşın yerleş kaosumuz oldu, kızı bakıcıya bırakıp işe geri dönecektim ama yapamadım hatta madem biraz daha büyümesini bekliyorum neden bir tane daha bakmıyorum ki bu arada diye 2.ye karar verdimkızım domuz gribinin şu anki salgını olan influenza oldu 1 ay süründük,dişiydi, kuşuydu,başıydı derken şükür bugünümüze geldik hepimizdeki ev hareketliliği , koşuşturma işte, özledim doğum öncesi kah kaygılı kah neşeli sohbetleri

Kıyamam yavruma rabbim şifa versin,anne babasına sabır versin çok üzüldüm, inşallah küçülme olur bir an önce atlatırlar

Maşallah ıi kilo vermişsin ara ara bi ses ver 2.bebkler olursa haberlerini bekliyoz
Buarada bende rüyamda 2.hamileyim doğuma gidiyorum ama okadar kötüyüm ki uyaninca nasıl bi ağrı olacağını biliyorum yine karnima bastiracaklar diorum eminim gerçekte te 2.olursa bole pskoloji yle doğuma giderim

Canım hiç d vitamini vermemişmiydin?

Geç yürüyebilir temkinli bir çocuk olabilir
Bazı çocuklar düşmekten korktukları için cesaret edemiyorlar
Basması nasıl kuvvetli basıyormu
Yürüteç önerilmiyor ama şu aşamada acaba destekleyici olabilir mi
Gerilil derken yürümesinden dolayımı diyor yoksa başka motor becerilerinde sorun varmı
İnşallah geçici bir süreçtir
Ayrıca bir çok bebek zaten bir iki hafta erken doğabiliyor
teşekkür ederim. cidden göz olunca tırstık biz de .Rabbim beterinden korusun.
siz nasıl oldunuz?
Amin inşallah
Bizim iyi şükür biraz izi kaldı ama belki zamanla geçer
Kalsada gözünden önemli değil
Allahım tüm yavruları kaza bela ve kötü gözlerden korusun

Slm kızlar. Ya dün geceyi çok kötü geçirdik. kızım öksürmekten kusa kusa bi hal oldu. ona da çok korktu. Sabah doktorumuza gittik. boğaz kızarmış, kulaklar temiz, çiğerler dolu dedi. 3 gün 1 tatlı kaşığı sabah akşam peditus, 5 gün sabah öğle akşam yine 1 tatlı kaşığı ventolin dedi. gözlemleyelim ateşi de çıkarsa tekrar getirin antibiyotik veririz dedi. inşallah gerek olmaz. 78 cm 9700 gr çıktı sıpa. artık boy kilo değerlendirmesi çok yapmıyoruz. bundan sonra mental gelişimi daha önemli dedi. haftaya kan alınacak bide aşı dedi ama kızım çok ağlıyordu anlayamadım ya

B bigbabol her bebeğin yürümesi farklı olur. kimi erken yürür kimi geç. doktorun neye göre gerilik var dedi. ne tür sıkıntılarınız vardı. inşallah çabucak toparlanır yavrun. ama yaşadığın şehir şartlar vs nasıl bilmiyorum ama iyi bi doktor görmeli bence. varsa bi gerilik neler yapılabilir ona bakması gerekmez mi

Geçmiş olsun G GCA canım mira inşallah Bir an evvel toparlar ,alerjik yatkınlık olunca da öksürük ve kusma bırakmıyor çocukları maalesef

Reactions: GCA
Kızlar benim büyük babanneme el öpmeye gittik.bazen kendime çok kızıyorum ,bu kızla hiç gezmiyorum diye ,veriyorum gazı kendime ,atıyorum kendimi dışarı ,işte o vakit nedenini anlıyorum.iki saatte ne sırt ne bel kaldı ,yediğim yemek koynumami ,midememi gitti anlamadım zaten çayı hiç sormayın:))en güzel evim valla ohh büyük ve sıcacık..
Mutfak ve salonun kaloriferi açıktı Allah'ım tek odada ne yapacağını bilemedi .Ben diğerlerini sobalı evde büyüttüm ama böyle kuduruk olmadıkları için zorlanmadim .Yağmurla düşünemiyorum bile...
Yani ben bugünü unutuncaya kadar yaklaşık iki üç ay ,karşı komşum hariç bir yere gitmem:))

Geçmiş olsun G GCA canım mira inşallah Bir an evvel toparlar ,alerjik yatkınlık olunca da öksürük ve kusma bırakmıyor çocukları maalesef

Saol cnm ya aynen bu yeni dönem bebeklerin alerjileri çok fena.

bizim ciltte çok hassas pişikten kurtulamıyoruz. ne portakal ne mandalina veremiyorum doğru düzgün kivi hiç vermedim. dr de ver dedi sen ver yiye yiye alışacak. pişik bi şekilde hallolur dedi.

şuan hiç bir vitaminde vermiyorum ama ben besinlerden tam aldığını düşünmüyorum. dr de haftaya bakalım kan tahliline göre dedi

İns ateş olmaz bian önce atlatirsinz kuzum benim ya allah şifasini versin

merhaba
nickini değiştirme ya ne kadar kg verirsen de ..
gülümseten akılda kalıcı bir nickin var kk da..

bu arada eviniz de hayırlı olsun
2.bbek kararınız da Rabbim hayırlı zamanda kavustursun.
seni de tüm isteyenleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…