- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.201
Kızlar çok çok geçmiş olsun yavrulara da size de
Göz olunca daha bi korkuyor insan
Allahım bir daha hiçbirimize yaşatmasın
DonukPudra canım nazar değmiştir kesin inanırım çocuklar masum onlara çok değiyor
Bizimde olayın olduğu akşam arkadaşlar vardı onların yanında çorba yedirdim güzel yemişti arkasından kaza olmuştu
Hani yemiyor diyordun ya dedi biri
Maşallah diyorlar ama içten gelerek söylemedikten sonra ne fayda
Merhabamerhaba hanımlar nasılsınız uzun zaman oldu ama buraya değil kk ya bile giremedim neredeyse uzun zamandır ..umarım hepiniz iyisinizdir evlatcıklar nasıl
Aşkolsun, selamlar günaydınlar.Azkullanilmiskaynanamvar gizliden mi takip ediyorsun da beğenip cıkıyorsun bakim he. Bi selam sabah yok mu? Evi taşıdın sayfadan da taşındım Naptin verdin mi kilolari ?
Kıyamam yavruma rabbim şifa versin,anne babasına sabır versin çok üzüldüm, inşallah küçülme olur bir an önce atlatırlarİş yerinde bir arkadaşımın 6 yaşında oğluna karaciğer kanseri teşhisi kondu. hastaneye yatırdılar kuzuyu. kemoterapi alacak. küçülecek mi kitle ona bakılacakmış. küçülürse ameliyat yoksa karaciğer nakli demiş doktor. ve bu kitle doğuştan varmış. şimdiye kadar hiç farkedilmemiş. çünkü çocukta farklı bi durum yokmuş. geçen karnı ağrımız ultrasonla karnına bakarken dr tesadüfen görmüş bi fakülte görsün demiş öyle çıkmış ortaya. ve son yıllarda doğuştan gelen kanserli kitle sayısında ciddi artış varmış. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ne diyelim insanın piskolojisi bozuluyor
Maşallah ıi kilo vermişsin ara ara bi ses ver 2.bebkler olursa haberlerini bekliyozAşkolsun, selamlar günaydınlar.
Fırsat buldukça ara ara bakıyorum canım, bebelere dua edip bazen sırıtıp çıkıyorum.
Verdim şükür ya sorma. 78 ile hamile kalıp 108 ile doğuma girmiştim şimdi 75 kiloyum , şaka maka 33 kilo verdim, hedefim 68. Tam 40 kilo verip insana benzemek ki tam benziyorum derken ben 2. Çocuğa heveslenir oldum, sanırım benim ayaklar hep 3 kilo kalacak
Kızın bereketi diyeyim çok şükür bir ev sahibi olduk ona taşın yerleş kaosumuz oldu, kızı bakıcıya bırakıp işe geri dönecektim ama yapamadım hatta madem biraz daha büyümesini bekliyorum neden bir tane daha bakmıyorum ki bu arada diye 2.ye karar verdimkızım domuz gribinin şu anki salgını olan influenza oldu 1 ay süründük,dişiydi, kuşuydu,başıydı derken şükür bugünümüze geldik hepimizdeki ev hareketliliği , koşuşturma işte, özledim doğum öncesi kah kaygılı kah neşeli sohbetleri
Canım hiç d vitamini vermemişmiydin?Dr.a bacaklarınin egriligini sordum dikkatimi cekti zaten dedi ve d vitamini vermeye basla yaza kadar dedi.. 3 ay kadar kullanip sonra d vitaminine bakilacak. Eger duzelmezse ortopediye yonlendiricem dedi. Ayaklari baya ice basiyor cunku kuzumun. Bingildagida 1 cm kadar acik 2 yasina kadar yolu var dedi. Bitkisel d vitamini onerdi daha almadik ama duzenli kullanicam insallah.
Bu arada peditusu nekadar veriyorsunuz ben yarim olcek verdim hep 1yasinda goturdugumde saglik ocağında ki dr ole demisti bende oyle verdim.ama bu dr 1 olcek vereceksin artik diyor..
Verdim canim 9.aya kadar duzenli verdim yaz gelince gunese cikartmaya calistim gunesten alsin dedim aksattim. Simdide pismanim. Neyseki gec degil tekrar baslicaz bakalim 3 ay sonra tekrar göreyim dedi drCanım hiç d vitamini vermemişmiydin?
Geç yürüyebilir temkinli bir çocuk olabilirSelam kızlar
Benim 9Aralık 2015 de doğması gereken kızım 20 kasımda doğmuştu
Şu an bazı sıkıntılarımız var hala ayağa kalkamıyor. Uzunca zamandır poposunun üzerinde geziyor. Doktor gerilik olduğunu söyledi ama başka hiç birşey yapmadı bekleyelim dedi. Sizinkiler ne durumda cevaplarınız benim için çok önemli etrafımda çok ayranı yok karşılaştırabileceğim ve ilk çocuğum
Amin inşallahteşekkür ederim. cidden göz olunca tırstık biz de .Rabbim beterinden korusun.
siz nasıl oldunuz?
İns ateş olmaz bian önce atlatirsinz kuzum benim ya allah şifasini versinSlm kızlar. Ya dün geceyi çok kötü geçirdik. kızım öksürmekten kusa kusa bi hal oldu. ona da çok korktu. Sabah doktorumuza gittik. boğaz kızarmış, kulaklar temiz, çiğerler dolu dedi. 3 gün 1 tatlı kaşığı sabah akşam peditus, 5 gün sabah öğle akşam yine 1 tatlı kaşığı ventolin dedi. gözlemleyelim ateşi de çıkarsa tekrar getirin antibiyotik veririz dedi. inşallah gerek olmaz. 78 cm 9700 gr çıktı sıpa. artık boy kilo değerlendirmesi çok yapmıyoruz. bundan sonra mental gelişimi daha önemli dedi. haftaya kan alınacak bide aşı dedi ama kızım çok ağlıyordu anlayamadım ya
Aşkolsun, selamlar günaydınlar.
Fırsat buldukça ara ara bakıyorum canım, bebelere dua edip bazen sırıtıp çıkıyorum.
Verdim şükür ya sorma. 78 ile hamile kalıp 108 ile doğuma girmiştim şimdi 75 kiloyum , şaka maka 33 kilo verdim, hedefim 68. Tam 40 kilo verip insana benzemek ki tam benziyorum derken ben 2. Çocuğa heveslenir oldum, sanırım benim ayaklar hep 3 kilo kalacak
Kızın bereketi diyeyim çok şükür bir ev sahibi olduk ona taşın yerleş kaosumuz oldu, kızı bakıcıya bırakıp işe geri dönecektim ama yapamadım hatta madem biraz daha büyümesini bekliyorum neden bir tane daha bakmıyorum ki bu arada diye 2.ye karar verdimkızım domuz gribinin şu anki salgını olan influenza oldu 1 ay süründük,dişiydi, kuşuydu,başıydı derken şükür bugünümüze geldik hepimizdeki ev hareketliliği , koşuşturma işte, özledim doğum öncesi kah kaygılı kah neşeli sohbetleri
İns ateş olmaz bian önce atlatirsinz kuzum benim ya allah şifasini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?