- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.281
ıspanağın en verimli en mükemmel faydalanıldığı hali yumurtalı yapılan hali uzmanların görüşü..Geçmiş olsun canım inşallah toparlanırsın çabucak.ıspanagı yoğurtsuz yemiyo canım çok denedim.bende yoğurtsuz yiyemem bana çekmiş.
sen diyene kadar bugünü bende cuma sanıyordum iyi miGünaydın kızlar.
Valla az daha hayırlı cumalar yazacaktim iyi mi :)
Eşime bugün günlerden ne dedim persembeymis :)
Ne günden ne aydan haberim var bu cocuklar felegimizi şaşırttı.
Bu arada ıspanağı ben de yumurtalı yapıyorum.
Kalkiyor evet canim. Elinden tutunca dengeli yürüyor da kendi kendine yürümüyor..Canım doğru düzgün d vitamini vermedim yazmışsın bence hiç ölçtürme direkt başla zaten eksik çıkacak boşu boşuna oğlunun canını acıttırma,gittiğiniz sağlık ocağı falan da mı sormamıştı kullanıyormusun diye
Oğlun kalkmaya çalışıyormu,koltuklarda sıralıyormu?
Canım o zaman sık sık elinden tut yürüt demekki temkinli bir minnakKalkiyor evet canim. Elinden tutunca dengeli yürüyor da kendi kendine yürümüyor..
Diş dönemiyse canavar oluyor bu bebelervalla gelip buralara nispet yapmak istemedim canım maşallah oğlum iyi gidiyorDU bak Du diyorum içinden bir canavar çıktı bu aralar anamızı ağlatıyor
Yumurtalı ıspanak da güzel olur haniıspanağın en verimli en mükemmel faydalanıldığı hali yumurtalı yapılan hali uzmanların görüşü..
ayy denklediğime yorum yapıyorum uzun süredir yoktum ya
Saol canım. Evet düne göre çok çok iyiyim şükürler olsun. Annem de geldi sağolsun bugüne yanımda kalacak inşallah. Yarına epey toparladım gibi.
Emzik konusunda tv de bir doktordan dinlemiştim. Emziğin ucunu makasla çok çok az kesin,birkac günde bir biraz daha kesin öyle öyle emzik iyice kuculsun. Emzik kucuk, ucu da açık olunca zevk vermez,zamanla atar diyordu.bizim başımız emzik ve battaniye ile belada..ilk çocuğum asla emzik almamıştı. bunda emziği kullanırsam rahat olur dedim ve alıştırdım.şimdi başıma bela oldu..tavsiye alabilirim..keza battaniyesi var ablasından kalma pembe renkli..heryerde yanımızda..onsuz mutsuz..gece başka bir battaniye koysam yanına anlar uyanır ağlar..bu yüzden sanırım 2 aydır yıkayamadım bile..varmı bu yonde bi tecrübesi olan..
Canım telase etme ,ateş yoksa istersen bekle .Yani üç günü gecmediyse ve ateş yoksa bekleyebilirsin.tabii yavrunun genel durumunu sen daha iyi bilirsin ama bazende toparlayabiliyorlar .Kızlar ateşimiz yok ama fena burun akıntısı var su gibi,genizde dolu hafifte öksürük var gecemizde zor geçti.fizyolojikle açıyorum ama geri doluyo.dünden beri böyle.doktora gitsemmi acile.eşimde diyoki ateş yok biraz daha bekliyelim ama gidelim diyosan hemen çıkalım diyo.bu arada petidus veriyorum.napıyım kafam durdu kızlar
Off bilemedimki hast.acile gitsem ayrı rezillik.en az bir saat beklerim orda şifayı daha çok kapar.şükür ateş yok.biraz bekleyim.saolasın canımCanım telase etme ,ateş yoksa istersen bekle .Yani üç günü gecmediyse ve ateş yoksa bekleyebilirsin.tabii yavrunun genel durumunu sen daha iyi bilirsin ama bazende toparlayabiliyorlar .
Canım benim acil dertlidir doğru söylüyorsun ,ateş yokmuş ya telase etme canım benim inşallah bununla atlatır minigin yarına rahatlarOff bilemedimki hast.acile gitsem ayrı rezillik.en az bir saat beklerim orda şifayı daha çok kapar.şükür ateş yok.biraz bekleyim.saolasın canım
Canim bizimde oyle basladi peditus verdim ama yarim ölçek vermişim meger az gelmis 4.gun dr.a gittik belkide antibiyotige gerek kalmadan atlaticaktik. Sende bikac gun bekle bakalim ins peditus iyi gelirKızlar ateşimiz yok ama fena burun akıntısı var su gibi,genizde dolu hafifte öksürük var gecemizde zor geçti.fizyolojikle açıyorum ama geri doluyo.dünden beri böyle.doktora gitsemmi acile.eşimde diyoki ateş yok biraz daha bekliyelim ama gidelim diyosan hemen çıkalım diyo.bu arada petidus veriyorum.napıyım kafam durdu kızlar
Canım ben tatlı kaşığı sabah akşam veriyorum yeterlimi acaba.belki petidus verdiğimden ateş çıkmadıCanim bizimde oyle basladi peditus verdim ama yarim ölçek vermişim meger az gelmis 4.gun dr.a gittik belkide antibiyotige gerek kalmadan atlaticaktik. Sende bikac gun bekle bakalim ins peditus iyi gelir
Ben tatli kasigindan az veriyordum işte cnmCanım ben tatlı kaşığı sabah akşam veriyorum yeterlimi acaba.belki petidus verdiğimden ateş çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?