2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim kızım da battaniyesine çok düşkün uykusu gelince hemen battaa diye geliyor. Ama onsuz da uyuduğu oldu arada. Önceden daha düşkündü gitgide azaldığını görüyorum. Yalnızca uyumak için arıyor bizimki başından beri. Doğduğundan beri kullandıkları eşyalarla kendilerini daha güvende hissediyorlar mış.

Canım ben tatlı kaşığı sabah akşam veriyorum yeterlimi acaba.belki petidus verdiğimden ateş çıkmadı

Enfeksiyon olsaydı peditusa rağmen ateş olurdu canım onun içindeki aman aman ateş düşürmüyor
Acile gerek yok bencede yarına kadar bekle belki hafifler
Odaya nem yapacak bir şey koy ıslak havlu gibi yumuşasın solunumu
Çok geçmiş olsun

Ben tatli kasigindan az veriyordum işte cnm senin verdiğin gibi vermem gerekiyormuş meger. Neyse bizde antibiyotige basladik napalim ins gerek kalmaz daha. Dr atesi varmi diye ozellikle sormustu bana bizde hafif vardi 37.5 38 civari
Antib.aldıysa çabuk atlatır canım.sizede çok geçmiş olsun.kuzucuklar çabucak iyileşsin inşallah

Canım benim saolasın zaten ben kış geldiğinde salon,yat.odasının peteklere su kabı takmıştım.odaların havası kuru olmuyo iyi oluyo.

Saol canım daha iyiyim şükür. Yine hafif halsizlik var ama buna da şükür.

Saolasın canım gecemiz yine aynı geçti.tam dalıyo hırıltıya uyanıyo.uykusuzluktan bittim.bıraksan akşama kadar uyurum

Ya kızlar dün geceyi berbat geçirdik. kızımın boyun bölgesinde biraz döküntü olmuştu. peditusun 3. günüydü akşam vermedim 11 de uyudu. 12,30bir uyandı ama nasıl ağlıyo kendini kaşıyo. başını kaşıyo. ateş yok oku üfle yok. aldık drye gittik. avil diye alerji iğnesi yaptı. biraz bekledik. kızarıklık geçti hemen. eve gelince de hemen dalmadı. 5 e geliyodu. doktorda o kadar ağladıki içini çeke çeke evde bile nefesi düzelmedi. sabah kalkıp işe geldim. iznim yok. kendi doktorumuzu aradım peditus verme dediç ventolin devam.

Allah beterinden esirgesin ama öyle amansız ağlaması fln o kadar kötüydüki. bi de biliyosunuz k.vlerdeyiz. k.v ve görümcem yardımcı olmaya çalışıyolar ama zaten kuzum bi ben bi baba istiyo. onlarda müdahele edince o kadar sinir bozucu oluyorki anlatamam. Allahım birlikte oturanlara yardım etsin. bizi de hayırla normal düzenimize çevirsin ya

Amin canım çok geçmiş olsun. Allah duzeninizi biran önce kurdursun inşaallah. Mira nin da sıkıntısı geçsin

Canım çok geçmiş olsun.petidusun alerji yapt.hiç duymamıştım.konuşamıyolarki dertlerini anlatsınlar.çocuk ağlayınca zaten huzursuz panik oluyosun üçüncü kişiler müdahele edince iyice sinir geliyo.gerçwkten birlik yaşayanlara Allah sabır versin.miracım çabucak iyileşsin

Off cok fena olmus yaa.
Rabbim sifa versin yavruma.
Hastayken iyice nazli oluyorlar zaten. anneden babaya bile bazen gitmek istemiyorlar.
Insallah duzeninizi kurarsiniz biran once.

Nasilsiniz kizlar.
Gecmise fazla bakamadim ama hasta olan minnak ve annelere cook gecmis olsun

Biz eve tavsan aldik, ogluma degisiklik olsun diye esim almis daha dogrusu.
Baya bi sevdi, simdi balkonda besliyoruz ama disarida beslemeye karar verdik yoksa balkon elden gidiyor
gidip gelip aklina geldikce tavsana bakiyor, seviniyor cok.istiyodum.zaten hayvanlarla yakindan ilgilenmesini iyi oldu cok sukur.
Cok.sukur dalmalar yeni yeni azaldi, hem nazar hem evden cikamama etkiledi sanirim, okuttuk ve her gun disari cikarmaya calisiyorum cok sukur Rabbime baya fark var.
Dr bi turlu gidemedik devam ederse gidicez sanirim ki insallah gerek kalmaz.
Elimde olsa iyi gelecegini.bilsem.evi hayvamat bahcesine ceviricem :)

tavşan bende beslemiştim bir dönem. ama kokuları fena. sık sık temizlemek gerek.
benim de annemlerde kuş var. bizimki deliriyor ona.
ben de hayvanlarla iletişimi olsun istiyorum.eşim mesela yanaşmaz yaklaşmaz pek... uzaktan sever..

Evet hem.koku, hem ayrica onun beslenmesini dusunmek biraz zor, gerci simdilik eylenceli geliyor beslemesi ama.zamanla sanirim zor gelir.
Bizdede annemlerde kedim var, onu seviyor ama evimizde surekli bizimle olsa keske cok isterdim evcil hayvanimiz olsun.
Gecen hafta koyun, kuzu, inek vs yanina gittik .
Guzel tam bir aktivite oluyor aslinda :)

DonukPudra bu arada kusun o ucusan ufak tuyleri zararlimidir?
Demin amcamin kuslarina bayildi, ilgilendi onlarla bir an eve alsammi tekrar diye dusundum ama o tuyler yuzunden pek yanasamiyorum

Cok s

Cok sukur.
Sen.emzirmiyor muydun? igne.vermis ya dr ondan.soruyorum
Ya sorma emziriyorum tabi. Dra da soyledim emziriyorum diye kaç aylık dedi 15 aylık dedim. Tamam sorun olmaz dedi. Ama Defne dün akşamdan beri çok fena pişik oldu. O kdr kizarik ve kabardiki. Çocuğum cisini yaparken bile yanıyor belliki çok ağlıyor. Dokundurtmuyor. Dün kremledim. Zeytinyağ sürdüm sabaha biraz daha iyiydi fakat kaka yapınca yine kötüledi. Herseferinde yıkıyorum lakin yine kizarikligi gitmiyor. Kendi dr.una msj attım ki o da farklı bi krem daha söyledi aldık bakalım geçer umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…