- 20 Ocak 2016
- 2.336
- 4.737
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.301
Benim kızım da battaniyesine çok düşkün uykusu gelince hemen battaa diye geliyor. Ama onsuz da uyuduğu oldu arada. Önceden daha düşkündü gitgide azaldığını görüyorum. Yalnızca uyumak için arıyor bizimki başından beri. Doğduğundan beri kullandıkları eşyalarla kendilerini daha güvende hissediyorlar mış.bizim başımız emzik ve battaniye ile belada..ilk çocuğum asla emzik almamıştı. bunda emziği kullanırsam rahat olur dedim ve alıştırdım.şimdi başıma bela oldu..tavsiye alabilirim..keza battaniyesi var ablasından kalma pembe renkli..heryerde yanımızda..onsuz mutsuz..gece başka bir battaniye koysam yanına anlar uyanır ağlar..bu yüzden sanırım 2 aydır yıkayamadım bile..varmı bu yonde bi tecrübesi olan..
Canım ben tatlı kaşığı sabah akşam veriyorum yeterlimi acaba.belki petidus verdiğimden ateş çıkmadı
Antib.aldıysa çabuk atlatır canım.sizede çok geçmiş olsun.kuzucuklar çabucak iyileşsin inşallahBen tatli kasigindan az veriyordum işte cnmsenin verdiğin gibi vermem gerekiyormuş meger. Neyse bizde antibiyotige basladik napalim ins gerek kalmaz daha. Dr atesi varmi diye ozellikle sormustu bana bizde hafif vardi 37.5 38 civari
Canım benim saolasın zaten ben kış geldiğinde salon,yat.odasının peteklere su kabı takmıştım.odaların havası kuru olmuyo iyi oluyo.Enfeksiyon olsaydı peditusa rağmen ateş olurdu canım onun içindeki aman aman ateş düşürmüyor
Acile gerek yok bencede yarına kadar bekle belki hafifler
Odaya nem yapacak bir şey koy ıslak havlu gibi yumuşasın solunumu
Çok geçmiş olsun
Saol canım daha iyiyim şükür. Yine hafif halsizlik var ama buna da şükür.
Cok sukur.Saol canım daha iyiyim şükür. Yine hafif halsizlik var ama buna da şükür.
Saolasın canım gecemiz yine aynı geçti.tam dalıyo hırıltıya uyanıyo.uykusuzluktan bittim.bıraksan akşama kadar uyurum
Saolasın canım gecemiz yine aynı geçti.tam dalıyo hırıltıya uyanıyo.uykusuzluktan bittim.bıraksan akşama kadar uyurum
Amin canım çok geçmiş olsun. Allah duzeninizi biran önce kurdursun inşaallah. Mira nin da sıkıntısı geçsinYa kızlar dün geceyi berbat geçirdik. kızımın boyun bölgesinde biraz döküntü olmuştu. peditusun 3. günüydü akşam vermedim 11 de uyudu. 12,30bir uyandı ama nasıl ağlıyo kendini kaşıyo. başını kaşıyo. ateş yok oku üfle yok. aldık drye gittik. avil diye alerji iğnesi yaptı. biraz bekledik. kızarıklık geçti hemen. eve gelince de hemen dalmadı. 5 e geliyodu. doktorda o kadar ağladıki içini çeke çeke evde bile nefesi düzelmedi. sabah kalkıp işe geldim. iznim yok. kendi doktorumuzu aradım peditus verme dediç ventolin devam.
Allah beterinden esirgesin ama öyle amansız ağlaması fln o kadar kötüydüki. bi de biliyosunuz k.vlerdeyiz. k.v ve görümcem yardımcı olmaya çalışıyolar ama zaten kuzum bi ben bi baba istiyo. onlarda müdahele edince o kadar sinir bozucu oluyorki anlatamam. Allahım birlikte oturanlara yardım etsin. bizi de hayırla normal düzenimize çevirsin ya
Canım çok geçmiş olsun.petidusun alerji yapt.hiç duymamıştım.konuşamıyolarki dertlerini anlatsınlar.çocuk ağlayınca zaten huzursuz panik oluyosun üçüncü kişiler müdahele edince iyice sinir geliyo.gerçwkten birlik yaşayanlara Allah sabır versin.miracım çabucak iyileşsinYa kızlar dün geceyi berbat geçirdik. kızımın boyun bölgesinde biraz döküntü olmuştu. peditusun 3. günüydü akşam vermedim 11 de uyudu. 12,30bir uyandı ama nasıl ağlıyo kendini kaşıyo. başını kaşıyo. ateş yok oku üfle yok. aldık drye gittik. avil diye alerji iğnesi yaptı. biraz bekledik. kızarıklık geçti hemen. eve gelince de hemen dalmadı. 5 e geliyodu. doktorda o kadar ağladıki içini çeke çeke evde bile nefesi düzelmedi. sabah kalkıp işe geldim. iznim yok. kendi doktorumuzu aradım peditus verme dediç ventolin devam.
Allah beterinden esirgesin ama öyle amansız ağlaması fln o kadar kötüydüki. bi de biliyosunuz k.vlerdeyiz. k.v ve görümcem yardımcı olmaya çalışıyolar ama zaten kuzum bi ben bi baba istiyo. onlarda müdahele edince o kadar sinir bozucu oluyorki anlatamam. Allahım birlikte oturanlara yardım etsin. bizi de hayırla normal düzenimize çevirsin ya
Off cok fena olmus yaa.Ya kızlar dün geceyi berbat geçirdik. kızımın boyun bölgesinde biraz döküntü olmuştu. peditusun 3. günüydü akşam vermedim 11 de uyudu. 12,30bir uyandı ama nasıl ağlıyo kendini kaşıyo. başını kaşıyo. ateş yok oku üfle yok. aldık drye gittik. avil diye alerji iğnesi yaptı. biraz bekledik. kızarıklık geçti hemen. eve gelince de hemen dalmadı. 5 e geliyodu. doktorda o kadar ağladıki içini çeke çeke evde bile nefesi düzelmedi. sabah kalkıp işe geldim. iznim yok. kendi doktorumuzu aradım peditus verme dediç ventolin devam.
Nasilsiniz kizlar.
Gecmise fazla bakamadim ama hasta olan minnak ve annelere cook gecmis olsun
Biz eve tavsan aldik, ogluma degisiklik olsun diye esim almis daha dogrusu.
Baya bi sevdi, simdi balkonda besliyoruz ama disarida beslemeye karar verdik yoksa balkon elden gidiyor
gidip gelip aklina geldikce tavsana bakiyor, seviniyor cok.istiyodum.zaten hayvanlarla yakindan ilgilenmesini iyi oldu cok sukur.
Cok.sukur dalmalar yeni yeni azaldi, hem nazar hem evden cikamama etkiledi sanirim, okuttuk ve her gun disari cikarmaya calisiyorum cok sukur Rabbime baya fark var.
Dr bi turlu gidemedik devam ederse gidicez sanirim ki insallah gerek kalmaz.
Elimde olsa iyi gelecegini.bilsem.evi hayvamat bahcesine ceviricem :)
tavşan bende beslemiştim bir dönem. ama kokuları fena. sık sık temizlemek gerek.
benim de annemlerde kuş var. bizimki deliriyor ona.
ben de hayvanlarla iletişimi olsun istiyorum.eşim mesela yanaşmaz yaklaşmaz pek... uzaktan sever..
Ya sorma emziriyorum tabi. Dra da soyledim emziriyorum diye kaç aylık dedi 15 aylık dedim. Tamam sorun olmaz dedi. Ama Defne dün akşamdan beri çok fena pişik oldu. O kdr kizarik ve kabardiki. Çocuğum cisini yaparken bile yanıyor belliki çok ağlıyor. Dokundurtmuyor. Dün kremledim. Zeytinyağ sürdüm sabaha biraz daha iyiydi fakat kaka yapınca yine kötüledi. Herseferinde yıkıyorum lakin yine kizarikligi gitmiyor. Kendi dr.una msj attım ki o da farklı bi krem daha söyledi aldık bakalım geçer umarım.Cok s
Cok sukur.
Sen.emzirmiyor muydun? igne.vermis ya dr ondan.soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?