- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.321
Cok gecmis olsun canim.Allah beterinden korusun en korktugum seylerden biri alerji.O mudahele olayi cok zor ben ayni binadayim gercekten bazen çıldırıyorum.Ya kızlar dün geceyi berbat geçirdik. kızımın boyun bölgesinde biraz döküntü olmuştu. peditusun 3. günüydü akşam vermedim 11 de uyudu. 12,30bir uyandı ama nasıl ağlıyo kendini kaşıyo. başını kaşıyo. ateş yok oku üfle yok. aldık drye gittik. avil diye alerji iğnesi yaptı. biraz bekledik. kızarıklık geçti hemen. eve gelince de hemen dalmadı. 5 e geliyodu. doktorda o kadar ağladıki içini çeke çeke evde bile nefesi düzelmedi. sabah kalkıp işe geldim. iznim yok. kendi doktorumuzu aradım peditus verme dediç ventolin devam.
Allah beterinden esirgesin ama öyle amansız ağlaması fln o kadar kötüydüki. bi de biliyosunuz k.vlerdeyiz. k.v ve görümcem yardımcı olmaya çalışıyolar ama zaten kuzum bi ben bi baba istiyo. onlarda müdahele edince o kadar sinir bozucu oluyorki anlatamam. Allahım birlikte oturanlara yardım etsin. bizi de hayırla normal düzenimize çevirsin ya
Ben besliyordum kus ama calisinca yavrum kusmustu aksamdan aksama ve bir pazar evdeyiz ilgi istiyorlar onlar da cocuk gibi kuzenime vermistim..DonukPudra bu arada kusun o ucusan ufak tuyleri zararlimidir?
Demin amcamin kuslarina bayildi, ilgilendi onlarla bir an eve alsammi tekrar diye dusundum ama o tuyler yuzunden pek yanasamiyorum
Ah bebegim ya...Ya sorma emziriyorum tabi. Dra da soyledim emziriyorum diye kaç aylık dedi 15 aylık dedim. Tamam sorun olmaz dedi. Ama Defne dün akşamdan beri çok fena pişik oldu. O kdr kizarik ve kabardiki. Çocuğum cisini yaparken bile yanıyor belliki çok ağlıyor. Dokundurtmuyor. Dün kremledim. Zeytinyağ sürdüm sabaha biraz daha iyiydi fakat kaka yapınca yine kötüledi. Herseferinde yıkıyorum lakin yine kizarikligi gitmiyor. Kendi dr.una msj attım ki o da farklı bi krem daha söyledi aldık bakalım geçer umarım.
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın peki? Çok yoruluyorsun çok :/
Sağolasın canım ya dün tam işkence gibiydi .Bugün düne göre çok çok iyiyim .Hani çok hasta olurda iyilesirsin ama yorgunluğu kalirya ,aynen öyleyim.Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın peki? Çok yoruluyorsun çok :/
Çok geçmiş olsun canımSağolasın canım ya dün tam işkence gibiydi .Bugün düne göre çok çok iyiyim .Hani çok hasta olurda iyilesirsin ama yorgunluğu kalirya ,aynen öyleyim.
Migren tamamen psikolojik bence ,çok kafaya takınca böyle oluyor .Takmıyorum diyorum ama can çıkar huy çıkmaz derler ya ,bilincaltimda takıyorum demekki..
DonukPudra evet bizdede vardi kus ama dogum yaklasirken annemlere vermistim, sonra yalnizliktan herhalde hastalanmisti falan ..
Simdi bir yandan almak istiyorum ama bakalim dedigin gibi ayri ilgi istiyor, temizligi vs..
M mambur cok gecmis olsun canim, bosver telefonu aksam herkes uyur uyumaz sende dal yataga :) bencede cok yoruluyorsun, ama yalanim yok cok guclu bir kadin olarak yansiyorsun buraya :)
Az daha sabir, Rabbim guc kuvvet versin insallah
Dün Dr un söylediği kremler iyi geldi bugün sıkıntımız yok çok şükür.Ben besliyordum kus ama calisinca yavrum kusmustu aksamdan aksama ve bir pazar evdeyiz ilgi istiyorlar onlar da cocuk gibi kuzenime vermistim..
KUsla ayni odada uyumadigi surece bir sikinti olmaz canim.
Kuslarin belli bit donem tuy dokme zamanlari var o zaman ilaclayip pek yaklastirmassin ..
Ah bebegim ya...
Kyamam ins hemen toparlar.
Neden sordum su bacak agrimda dr emzirdigim icin merhemler bile masum degil.demisti de ondan dedim . acaba 3 gun ffalan emzirme gibi birsey dendi mi diye.
Hayirli bir su kis da gecse. sonra meme birakcaklar da ...
Çok geçmiş olsun canım
Adet döneminde daha çok ortaya çıktığını duymuştum migrenin
Eminim berbat bişeydir acil şifalar
Herkes uyur uyumaz gir yatağa diyorsun ya ben onu hiç yapmıyorum o kadar uykusuzluk çekmeme rağmen
Göktugu uyutunca kendime 1 saat mutlaka ayırıyorum o saatte tv izlerim nette gezerim yada eşimle sohbet ederiz
Çünkü direkt bende yatarsam psikolojim bozuluyor ve eğer kafamı toplamadan yatarsam sabahında çok daha yorgun uyanıyorum
Daha iyiyim canım halsizlik ve ateş geçti çok şükür. Senin migren bi çare yok mu? O da çok zor oluyor.
Yok o anlamda sormadim..Dün Dr un söylediği kremler iyi geldi bugün sıkıntımız yok çok şükür.
Evet tabiki igne ilac hicbiri masum değil ama ateş ve boğaz enfeksiyonu da başka türlü geçmezdi heralde çok fena durumdaydim malum. Sen idare edebiliyorsan süt kesene kadar et canım mecbur kalınca yapacak bişey yok.. Ben de ramazandan önce süt bıraktirmayi düşünüyorum bakalım ne olucak.
Bende yatiyorum genelde valla. takaatim olmuyor hic. tabii hemen uykuya dalamiyirum. daldigimda da kucuk bey kalkmis oluyor kisir dongu.Direkt yat diye fikir vverdigime bakma bende oyleyim
Iyi yapiyorsun bir yandan uyumamakla.
Dedigin gibi bende kendime zaman ayiriyorum, yataga girimce uyumam desen en az 1 saati aliyor, tum sacma seyleri dusunur kurcalarim oyle uyurum..
Yani uyutunca benim uyumam bi 3 saati aliyor, bazen kiziyorum yat uyu dinlensene diye.. iki aksamdir uyutunca yarim saat icinde falan bende uyudum yorgunluk bi yerden sonra kendine zaman ayirmayi kaldiramiyor galiba :)
Daha dogrusu acayip uykum geliyor erkenden gunlerdir nedenini cozemedim
Çok eskiden gitmiştim ama ilaçları çok ağır gelmişti ,bırakmıştım zaten tam tedavi olmuyormuş .%60 hatta 70 i stres diyorlar birde adet döneminde hormonal değişiklikten dolayı çok artiyormusGnaydinlar
Hastalarimiz nasilsiniz?
Mambur dr gittin mi migren icin...
Aynen sinir stres yorgunluk tetikliyor
Valla tatiller ne çabuk geçiyor ya ben zaten telaşı düşündükçe iyice stres oldum ,helede sabah erken kalkıp hazırlama telaşı yokmu...M mamburDonukPudra saolun kızlar biraz daha iyiyiz.şükür.mambur canım tatilde bitti.koşturmaca telaş başlıyo.çabucak geçti.ama kafa dinledim biraz
Canım benim çok sağolasın bunu duymak ne güzel ...Valla bende hemen yatamam ya kendimede çok kızarım yat dinlen diye .Evdeysem azıcık mutlaka iş yaparım ,annemdeyken büyük bebeler ile zaman geçirip ,Azda olsa kitap okurum ..Zaten yağmur uyuyunca zaman daha çabuk geçiyor sanki ,gündüz böyle hızlı geçmiyor:))sunuda ,bunuda yapayım derken uykuya yenik düşerim:))DonukPudra evet bizdede vardi kus ama dogum yaklasirken annemlere vermistim, sonra yalnizliktan herhalde hastalanmisti falan ..
Simdi bir yandan almak istiyorum ama bakalim dedigin gibi ayri ilgi istiyor, temizligi vs..
M mambur cok gecmis olsun canim, bosver telefonu aksam herkes uyur uyumaz sende dal yataga :) bencede cok yoruluyorsun, ama yalanim yok cok guclu bir kadin olarak yansiyorsun buraya :)
Az daha sabir, Rabbim guc kuvvet versin insallah
Benimde bazen ustuste öyle oluyor sonra yine ille azıcık kendime ayırıp yatasim geliyor.sanirim sürekli yat kalk ,yedir ,içir evi temizle döngüsü insanı sinir etmeye başlıyor .Direkt yat diye fikir vverdigime bakma bende oyleyim
Iyi yapiyorsun bir yandan uyumamakla.
Dedigin gibi bende kendime zaman ayiriyorum, yataga girimce uyumam desen en az 1 saati aliyor, tum sacma seyleri dusunur kurcalarim oyle uyurum..
Yani uyutunca benim uyumam bi 3 saati aliyor, bazen kiziyorum yat uyu dinlensene diye.. iki aksamdir uyutunca yarim saat icinde falan bende uyudum yorgunluk bi yerden sonra kendine zaman ayirmayi kaldiramiyor galiba :)
Daha dogrusu acayip uykum geliyor erkenden gunlerdir nedenini cozemedim
Kadin Doğum doktoruna gidicem canım sanırım adet dönemindeki hormon değişiklikleri çok yapıyormuş ,zaten doğum kontrol hapı alacaktım onunda sormuş olurum .Daha iyiyim canım halsizlik ve ateş geçti çok şükür. Senin migren bi çare yok mu? O da çok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?