2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Az önce oglumu hava alsın diye camdan dısarı baktırıyodum bak düt düt bak pisi pisi konusuyoruz o da aba aba diye bagırmayı cok sever.karsı apartmandan kadının biri cıktı nası bagırıyo aba aba diye dedi evet dedim güldüm.tel cocukmu ded hemen bi kardes yap dedi cok zor buna zor bakıyorum anca yetişiyorum dedi.ne dese begenirsiniz...o zaman hic yapmıcaktın yazık yazık dedi girdi içeri.şimdi size soruyorum kadın mı deliiiiii ben de mi sorun var...
Ey tipi deliye dönmüş zat-ı muhterem sanane be sana ne yani :işsiz:
Kimsenin kimseye saygısı kalmadiki. Kac çocuk yapılacağına kadar karisiliyor.
Geçen yaz abimin nikahı kıyıldı. Belediye başkanı cüzdanı verirken uç çocuk yapacaksınız haa diyor.
Ne alaka ya ben utandım şahsen. Yatak odası olayi. Sizene be kardeşim. Gel basımda bekle istersen. Tövbe tövbe..

Bu sabah keremi giydiriren uyandi.. yavrum uyumak istiyor belli. ise gitcez annecim seni anneanneye goturcez arabada orda uyursun dedim.. ilk defa yatagini gosterip iii iiii yapti. :KK43: yatagina yatcakmis.
Cok tuhaf oldum aglama raddesine geldim.
Kiyamam canım Keremcigim :/
Ama annesi onun için, onun geleceği için calisiyorsun.
Hem çok sukur ki onu canı gibi seven anneannesi bakıyor. Şanslı bir çocuk aslina bakarsan.

Bu sabah keremi giydiriren uyandi.. yavrum uyumak istiyor belli. ise gitcez annecim seni anneanneye goturcez arabada orda uyursun dedim.. ilk defa yatagini gosterip iii iiii yapti. :KK43: yatagina yatcakmis.
Cok tuhaf oldum aglama raddesine geldim.
Ohh kuzucum kıyamam.. uykucuk uyumazken istem dışı kaldırılınca nasıl da uyumak istiyorlar minnaklar

Kizlar bebisleri yastikla mi yatiriyorsunuz artik?
Ben hala kullanmiyorum ,yatagi egimli duruyor.
Dogrumu yapiyorum hic bi fikrim yok

DonukPudra DonukPudra kiyamam :)
Annenin bazen size gelip bakma olasiligi yokmu, hani sabah uyusa falan ..
Ah su uyku cok tatli :)

oglusum geliyo oglusum geliyo haha :)
Cok saygisiz oldu herkes gercekten..
Ne zaman evleneceksin, hadi cocuk nezmn, hadi 2.3. Ne zaman.. :KK14:
he he de gec diyecegim ama bi yerden sonra insan cildiriyor..
Herkes kendine bakmadan konusuyor ya tum mesele ordan kaynaklaniyor :KK14:

Canim ben bayadir yastikla yatiriyorum.kizimdan kalmisti ince bebek yastigi.

Sagolun kizlar
Sabah oyle bir.tuhaf oldum... yine.diger.calisan annelere gore sansliyim her gun gelmiyorum kendi isim vs ama. evlat olunca yurege birsey cokuyormus.

tutkku tutkku annemin gelme ihtimali yok cok ters . bizim yol ustu ise giderken..
Annem bize gelmek istese 6da kadinin evden cikmasi lazim.

Ben 6ayliktan beri yastikla yatiriyorum .. yataginin olcusune gore diktirdim ince olcak sekilde icini doldurdum.

Ben 4.aydan beri yastıkla yatırıyorum. Alışsın cnm artık yastığa daha rahat eder.

Ben hiç yastık kullanmadım doğduğunda 2 yaşına kadar kullanmayın demişti dr onu dinledim bide oğlum çok yüzüstü ve dolanarak yattığı için yastıkta yatmaz zaten :)

Bende yastikla yatiriyorum yaklasik 2 aydir ama incecik bi yastik. Yatagi hafif egimliydi onu duzelttim simdi yastığı var. zaten en fazla 2 saat sonra yanimiza aliyorum yatagin icinde dört dönüyor
DonukPudra DonukPudra yavrular anne babalariyla mesaiye basliyorlar sabahin sogugunda. bizimki bazen uyanmiyor ozaman daha rahat ediyo icim uykusunu duzgun aldi diye.
Ya kizlar hergun taze yemek yapıyor musunuz yoksa bi gun onceden yaptiginiz çorba yemek yediriyor musunuz. Ben artik bi gun önceden yemek varsa arada veriyorum cesit dusunup yapmaktan yoruldum artik. Bide sabahtan 1 ogunluk çorbasıni yapip yoluyorum babannesine zor geliyor

Bende yastikla yatiriyorum yaklasik 2 aydir ama incecik bi yastik. Yatagi hafif egimliydi onu duzelttim simdi yastığı var. zaten en fazla 2 saat sonra yanimiza aliyorum yatagin icinde dört dönüyor
DonukPudra DonukPudra yavrular anne babalariyla mesaiye basliyorlar sabahin sogugunda. bizimki bazen uyanmiyor ozaman daha rahat ediyo icim uykusunu duzgun aldi diye.
Ya kizlar hergun taze yemek yapıyor musunuz yoksa bi gun onceden yaptiginiz çorba yemek yediriyor musunuz. Ben artik bi gun önceden yemek varsa arada veriyorum cesit dusunup yapmaktan yoruldum artik. Bide sabahtan 1 ogunluk çorbasıni yapip yoluyorum babannesine zor geliyor
Ben de günlük yapmaya çalışıyorum. Ama yapamazsam evde varsa çorba ymk vs veriyorum. En fazla 1gunluk oluyor o da.

Ben hiç yastık kullanmadım doğduğunda 2 yaşına kadar kullanmayın demişti dr onu dinledim bide oğlum çok yüzüstü ve dolanarak yattığı için yastıkta yatmaz zaten :)

Aynen yuz ustu yatiyor, bizim yastiklata yuz ustu yatinca komple vucudunu yastigin uzerine cikariyor oyle uyuyor o yuzden hep yastikla rahat edemez diye dusunmustum ama ince birsey denesem olur artik yeterimce yatti yastiksiz

L Limonice yastikta yatan yok desene :)

Ben genelde taze yapmaya calisiyorum, hatta bazen tekrar isitmayayim vitamini gitmesin diye uyanacagina yakim yapiyorum.
Sadece arada cok kalirsa corbadan vs atmayayim ve hepsini yesin diye ertesi gun veriyorum.
tekrae Isitinca sorun olmayan yemekleri verebilirsin bence sakincasi yoktur diye dusunuyoeum

Günaydın kızlar.
Bugün pet filmim var. Şuan yoldayım.
Haftaya da sonuçlar çıkacak. İnşaallah güzel çıkar.
Dualarinizi bekliyorum..
Canım tüm güzellikler seninle olur inşallah. İyi düşünelim iyi çıksın sonuçlar da inşallah. Allah şifa versin. :KK200:

Back
X