2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım benim inşallah güzel çıkacak sonuçların hep ama hep dualarim seninle ,güçlü arkadaşım benim ...

Allah yardimcin olsun canim.guzel cikacak sonuclarin Allahin izniyle

Canım tüm güzellikler seninle olur inşallah. İyi düşünelim iyi çıksın sonuçlar da inşallah. Allah şifa versin. :KK200:
Tesekkur ederim kızlar. Çekim bitti şimdi dönüyorum.
İnanıyorum her şey iyi olacak Allah in izniyle.

Tesekkur ederim kızlar. Çekim bitti şimdi dönüyorum.
İnanıyorum her şey iyi olacak Allah in izniyle.
Cok gecmis olsun cnm Rabbim sifasini versin.bende guatr ameliyati oldum gecen hafta patalojim temiz cikti cok sukur seninde sonuclarin guzel gelicek Allahin izniyle.
Bu arada bende yastik kullaniyorum.

Kizlar bugun hava guzel oglumla market gezmesine ciktik.buyumus bizim bidiklar bugun iyice anladim.kendi yurudu elimi tuttu hic kucak istemedi.hep arabayla gittigimizden yurumeye firsat bulamiyodu.icimiz acildi.bu kis cok uzun surdu gibi geliyo bana.yazi ozledim

Markete giderken bende daha cok yurutmeye calisirim, tutar elimi yurur harika birsey cok sukur :KK68:
buyuduler buyuduler hele konusmayi cozseler hayirlisiyla sanki dertlerini anlamak daha kolay olacak.
Yaaz,tatil,kum,deniz,gunes vs vs daha sayayimmi :KK48:
Insani nasil rahatlatiyor az daha sabir ama yinede kışin olmasi guzel :KK68:

Markete giderken bende daha cok yurutmeye calisirim, tutar elimi yurur harika birsey cok sukur :KK68:
buyuduler buyuduler hele konusmayi cozseler hayirlisiyla sanki dertlerini anlamak daha kolay olacak.
Yaaz,tatil,kum,deniz,gunes vs vs daha sayayimmi :KK48:
Insani nasil rahatlatiyor az daha sabir ama yinede kışin olmasi guzel :KK68:
Sayma canim icim gitti.zaten gecen yaz tatile gidemedim bu sene insallahh.oglusumla ilk tatilimiz olucak.hayali bile guzel :halay:

Cok gecmis olsun cnm Rabbim sifasini versin.bende guatr ameliyati oldum gecen hafta patalojim temiz cikti cok sukur seninde sonuclarin guzel gelicek Allahin izniyle.
Bu arada bende yastik kullaniyorum.

M Mavisu27 canim ins guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim sifalar versin
Sagolun kizlar.
Allahım tüm şifa bekleyenlere şifa versin.
Çok zor. Allah kimseye vermesin.
Beraber gittiğimiz hastalardan biri 16 yaşında bir çocuktu. Bir senedir kemoterapi alıyormuş. Zayıf,oyle zayıf ki.. saçları,kaslari dokulmus.
Hayatının daha başında boyle bir yükle karşılaşmış.
İnşaallah bundan sonra sıkıntı çektirmesin Allah. Ona da bize de.

Sayma canim icim gitti.zaten gecen yaz tatile gidemedim bu sene insallahh.oglusumla ilk tatilimiz olucak.hayali bile guzel :halay:

Gidin gidin cok iyi geliyor :KK68:
bol bol yansinlar guneste ki hasta olmasinlar :)

Gecen yil gitmistik agustosta 9-10 ayliklardi galiba ya nr cesaretmis simdiki aklimla gidemem o kucuk haliyle :KK14:

Gidin gidin cok iyi geliyor :KK68:
bol bol yansinlar guneste ki hasta olmasinlar :)

Gecen yil gitmistik agustosta 9-10 ayliklardi galiba ya nr cesaretmis simdiki aklimla gidemem o kucuk haliyle :KK14:
Ayy bizde otele gitmistik kosa kosa havuza gidiyordum uyudugu saatte kosa kosa geri geliyordum yemege uyku saatine gore cikiyorduk baya kisitliydi. Bakalim bu sene daha eglenceli olur heralde :)

Ayy bizde otele gitmistik kosa kosa havuza gidiyordum uyudugu saatte kosa kosa geri geliyordum yemege uyku saatine gore cikiyorduk baya kisitliydi. Bakalim bu sene daha eglenceli olur heralde :)

Iyi yemege cikmissiniz yine biz bebek var diye mutfagi olan oteldeydik yine yedir pisir halindeydim :KK14:
bir yandan cok iyi ev gibi olunca oda cok olunca sıkilmiyor ama tatile gidip yemek pisirmek anlatilmaz yasanir :KK53:
yemek dedigim gecistirilecek seyler ama yinede iste kutfakta geciyor zmn bulasik vs birikiyor..

Daha farkli olur bence ya buyuduler cok sukur en buyuk fark yuruyebiliyorlar artik bu baya bi kolaylik.. beni korkutan 4 saatlik o uzun yol git git bitmiyor :KK14:

Back
X