2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Teknoloji mağduru olup telefonum bozulunca epeydir uzak kaldım buradan. Son bir kaç sayfaya göz gezdirebildim. Mavisu geçmiş olsun. İyi haberler alırsın inşallah.

Teknoloji mağduru olup telefonum bozulunca epeydir uzak kaldım buradan. Son bir kaç sayfaya göz gezdirebildim. Mavisu geçmiş olsun. İyi haberler alırsın inşallah.
Tesekkur ederim canım.
Sen de hoş geldin.
Bebisin parmağı iyi durumda değil mi?

Zaten kiyamadigimiz icin bu haldeyiz:KK48: dr.senin icin plan yapmasin,seni yonetmesin dedi,:KK70::KK70::KK70: parmaginda oynatiyo beni
Aynen öyle bizi yönetiyorlar resmen. Ana yüreği dayanmıyor işte napican..

Bu akşam dışarı çıktık eşimle 3 saat kdr annemle babam kaldı yanında. 1 haftadır ymk yemiyo hasta diye beni sömürüyor ya ben gidince tabi mecbur bi güzel yemiş, uykusu gelmiş ee demiş sallanmis uyutmuş kendini.. Ben olsam yüz kere emmek icin aç aç diye tutturur cadı. Her naz bana..

Selam kızlar
Benim oğlumda çok hastalandı iki gündür ateşle boğuşuyorum ateşi 40ı falan geçti dün gece kabustu fitil ateş düşürücü duş derken sabah ettik
Doktor boğazında hafif kızarma var dedi
Antibiyotik kullanıyoruz
Bir kez daha anladım ki şu ateş çok korkutucu oluyor

Selam kızlar
Benim oğlumda çok hastalandı iki gündür ateşle boğuşuyorum ateşi 40ı falan geçti dün gece kabustu fitil ateş düşürücü duş derken sabah ettik
Antibiyotik kullanıyoruz
Cok cok Gecmis olsun kuzuma :KK43: cabucak iylessin

Selam kızlar
Antibiyotik kullanıyoruz
Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah çabuk atlatir.

Hatırladığın için teşekkür ederim. Dikkatli incelemeyince belli bile olmuyor artık. Çok şükür.
Çok sevindim :)

tubaa1 tubaa1 sağolasın canım .Çokça canım sıkkın ,boşa koysam dolmaz doluya koysam almaz misali ,hayatın böyle zor olduğunu yeni anladım desem yeridir .Krizle bir hayat dahada zorlaştı ,Rabbim herkese güç kuvvet versin ..

kafamı toplayamiyorum ,okuyorum hemde sizlerde kötü enerjimi vermiyim diye yazamıyorum .

Selam kızlar
Antibiyotik kullanıyoruz
Cok gecmis olsun canim.ates olunca insan ne yapacagini sasiriyo.

tubaa1 tubaa1 sağolasın canım .Çokça canım sıkkın ,boşa koysam dolmaz doluya koysam almaz misali ,hayatın böyle zor olduğunu yeni anladım desem yeridir .Krizle bir hayat dahada zorlaştı ,Rabbim herkese güç kuvvet versin ..

kafamı toplayamiyorum ,okuyorum hemde sizlerde kötü enerjimi vermiyim diye yazamıyorum .
Canim bazen boyle donemler oluyo malesef.uzulme.kotu enerji vermezsin canim olurmu oyle sey.sevinclerimizi paylastigimiz kadar sikintilari paylasinca da rahatliyiruz.zaten dersler ve minik bizi zorluyo bide sikinti olunca daha da zor oluyo.insallah gecer gider cabucak.

Canım seni böyle uzgun gormeye alisik değiliz. Sen çok güçlü bir insansin. Bugunler de geçecek Allah in izniyle. Yeter ki sağlık olsun. hayat yolumuz hep dumduz gitmiyor
Bazen tokezliyoruz. Ama çiçekli bahçeler de var ilerde.
Guzel yüzün solmasin sen hep gül.

Merhaba canim..
Evdeyim annemler sehir disinda firsat bulamadim resmen.
Bi park bi oyun vs derken. elimde tel gorunce firlatmaya calisiyor ..

GEne sapitti.geceleri acayip yorgunum. sinek gibi yapisasim var yatagima..
Gece 4 ten 6ya dek uyumadi gezio koridorda. kileri actirmaya calisti. odasina goturup sallamaya calistim yikti ortaligi. asagida ohhoo ohoo sesler geldi.. mecbur gene istedigini yaptim..
GElcekler bana yakinda.

Selam kızlar
Antibiyotik kullanıyoruz
Cok gecmis olsun canim..
Bgun nasilsiniz?

Ask olsun burasi kotu enerjimiZi atmak icin birebir...
YAni 15aydir dertleniyoruz genelde burda..

Rabbim icini huzura erdirsin..

Merhaba canim..
Evdeyim annemler sehir disinda firsat bulamadim resmen.
Bi park bi oyun vs derken. elimde tel gorunce firlatmaya calisiyor ..

GEne sapitti.geceleri acayip yorgunum. sinek gibi yapisasim var yatagima..
Gece 4 ten 6ya dek uyumadi gezio koridorda. kileri actirmaya calisti. odasina goturup sallamaya calistim yikti ortaligi. asagida ohhoo ohoo sesler geldi.. mecbur gene istedigini yaptim..
GElcekler bana yakinda.
Offf uykusuzluk cok zor.oglen uyuyunca sende uyumaya calis.yoksa ayakta durmaya derman olmuyo.belkide bir dertleri var anlatamiyolar.biraz daha konussalar anlariz dertlerini.onler cikti azilar gelecek bence.bizimkinin isaret parmagi agzinda

Selam kızlar
Antibiyotik kullanıyoruz
Gecmis olsun canım grip cok yaygın. Biz de 2gun 40derece ateşle boğuştuk. Dr boğazından ve burnundan suruntu aldı grip virüsü çıktı. Onun ilacını verdi antibiyotik vermedi. Boğazı hafif kizarik ama gerek yok şuan dedi.
Neye gore antibiyotik veriyolar hemen kolaylarina kaçıyor.
Ben de 1aydir iyilesemiyorum bana da 2 kez antibiyotik verdiler hala da burnum akiyo oksuruyorum. Geçmiyor bana da yanlış tedavi verildi gibi geliyor geçmiyor çünkü.

Canim ne sıkıntın varsa Rabbim gonlunu feraha ulastirir ins en kisa zamanda

Cok gecmis olsun canim..
Bgun nasilsiniz?

Sağol Çok şükür ateş yüksek değil
huysuz sürekli ilgi istiyor

Gecmis olsun canım grip cok yaygın. Biz de 2gun 40derece ateşle boğuştuk. Dr boğazından ve burnundan suruntu aldı grip virüsü çıktı. Onun ilacını verdi antibiyotik vermedi. Boğazı hafif kizarik ama gerek yok şuan dedi.
Neye gore antibiyotik veriyolar hemen kolaylarina kaçıyor.
Ben de 1aydir iyilesemiyorum bana da 2 kez antibiyotik verdiler hala da burnum akiyo oksuruyorum. Geçmiyor bana da yanlış tedavi verildi gibi geliyor geçmiyor çünkü.
Ay bilmiyorum ki canım ne verirlerse alıp geliyoruz eve
Ama grip öksürük yoktu bizimkinde belliydi bi enfeksiyon olduğu o kadar çıkmazdı yoksa ateş
Aman çocuklar hasta olmasın sağlıklı çocuga bakması hiçbir şeymiş diyor insan
O ağladıkça psikoloji falan kalmıyor
Hele ki ateş varsa iyice korkuyoruz

Back
X