- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.621
Canım bende yazın wc eğitimine başlamak istiyorum.kışın üşürler.ama 2 den önce zor gibi.lazımlık la çok kolay oluyo.tavsiye ederim.birde kızımı ilk gündüzü alıştırdım sonra geceyi.ayrı ayrı alıştırmıştım.şimdi ikisini bir alıştırcam inşallah.Kizlar bebelere wc egitimi hakkinda ne dusunuyorsunuz???
ANnemdeydik yemekte is cikisi bu yaz ogretelim gibi bir soylemi oldu kisa rahat edwrsin dedi. ama bende hem memeden kes hem wc cocuk iyice sasalicak diye dusunuyorum. hos bu konuda hic.dusunmedim ama memeyi de sanirim 2 yasini doldurduktan sonra biraktircam yoksa yapamam gibi geliyor. sutum de gelirken o onun hakki diye dusunuyorum. bir daha bu duygulari yasamak ya nasip olur ya olmaz.
Halam kaka yaptığını anladım da hemen bezini açıp VC ye tuttu m 2 yaşına gelmeden çok kolay alıştı sen de yap dio ama ben daha hic denemedimKizlar bebelere wc egitimi hakkinda ne dusunuyorsunuz???
ANnemdeydik yemekte is cikisi bu yaz ogretelim gibi bir soylemi oldu kisa rahat edwrsin dedi. ama bende hem memeden kes hem wc cocuk iyice sasalicak diye dusunuyorum. hos bu konuda hic.dusunmedim ama memeyi de sanirim 2 yasini doldurduktan sonra biraktircam yoksa yapamam gibi geliyor. sutum de gelirken o onun hakki diye dusunuyorum. bir daha bu duygulari yasamak ya nasip olur ya olmaz.
Allaha çok şükür senden bu güzel haberi bekliyorduk bizde seni çok seviyorzKızlar,canım Kasım Anneleri!
Gecen hafta pet filmi cektirmiştim,
Bugun belli oldu.
Veeeee Rabbime sukurler olsun sonuc tertemiz cıktı :)))
Hiçbir sey kalmamış.
Kanseri yendim Allahın izniyle.
Birkac yıl 3-6 aylık periyotlarla kontrollerim olacak.
İnşaallah her zaman boyle guzel sonuc alırım.
Hepinize desteğiniz için
Dualarınız için cok,cok tesekkur ederim
Hepinizden Allah razı olsun.
Sizi seviyorum :))
Genelde emziği iki yaşından sonra bıraktın diyolar. Bi yandan büyük kolaylık damak yapısını bozması da kötü tarafı. Benim yeğenim üç yaşında hala emiyo biraktiramadi annesi ve malesef damak yapısı bozuldu.geem ya emzik biraktirmaya yontem bulursan yazarmisin buraya..
Bizimkide beni emmiyor, emzik aliyor.
Genelde uyutacagim zamanlarda veriyorum artik, ama gece uyaninca yatagimda bulup tekrar uykuya evam ediyor cok sukur. Emziksik nasil olacak bu uyku isi
Cok rahat ama iste hem dislere zarari var.
Bazisi emzigim ucunu yavas yavas kesiyor, ama ben daha hazir hissetmiyorum kendkmi ya :/
Genelde emziği iki yaşından sonra bıraktın diyolar. Bi yandan büyük kolaylık damak yapısını bozması da kötü tarafı. Benim yeğenim üç yaşında hala emiyo biraktiramadi annesi ve malesef damak yapısı bozuldu.
Amin inşaallah.Cok sukur cnm cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin senin ne rahatsizligin vardi.bende troid ameliyati oldum gecen hafta atom gorucem de tunay ne olucak diye oldum oldum dirildim cok sukur patalojim temiz cikti.
Çok şükür canım Rabbim sevdiklerine bağışlasın birdaha göstermesin inşallah..
Gözün aydın canım çokkkk sevindim.Rabbim tüm şifa bekliyenlere yardım etsin
Allaha çok şükür senden bu güzel haberi bekliyorduk bizde seni çok seviyorz
DonukPudra nasipse havalar isininca yavastan baslamayi dusunuyorum Allahin izniyle.
Lazimligi cok oldu alali, arada sirada alip oynuyoruz onunla, oyuncaklarini,kendini falan cise oturtturuyor .
Kakasini yapinca bezini gosterip cis diyor bakalim nasil duzene giricek bu durum.
Cok rahat olurlar bezsiz icim.gidiyor hele yazin o sicaktabsureklo.bezle dolasmak..
M Mavisu27 canim benim cok sukur cook sevindim.
Insallah gelmis gecmistir
Rabbim.tum.hastalara sifa verir insallah
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Bende bir blok annede o sekilde okumustum her gun biraz daha kesiyomus o dekilde birakmislar.tmm deneyince yazarim.geem ya emzik biraktirmaya yontem bulursan yazarmisin buraya..
Bizimkide beni emmiyor, emzik aliyor.
Genelde uyutacagim zamanlarda veriyorum artik, ama gece uyaninca yatagimda bulup tekrar uykuya evam ediyor cok sukur. Emziksik nasil olacak bu uyku isi
Cok rahat ama iste hem dislere zarari var.
Bazisi emzigim ucunu yavas yavas kesiyor, ama ben daha hazir hissetmiyorum kendkmi ya :/
Anladim cnm rabbim kimseye yasatmasin.Amin inşaallah.
Ben geniz kamseriydim canım. Nazofarenks karsinom.
Sana da çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?