2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm herkese, lisa'da tam cadi :) komsumuz' un 21 aylik kizi var bazen bize geliyolar, Lisa kizin sacini,basini yoluyo, biskuvi veriyorum Lisa kendininkini bitirip kizin elindekini aliyo,kiza diyorum kendini koru :))
Lisanın bakışlardan belli zaten uyanık kızım aferin sana
Benimkinin de sabah dedesiyle babannesi geldi,babaannenin cüzdanından bozuklukları çıkardı avucuna doldurdu sonra aldım elinden yutar falan diye
Dedesi kıyamadı kağıt paralar çıkardı içinden 5lira verdi çocuga tabi benim uyanık kabul edermi hepsini aldı elinden tek tek yere attı içinden bi yirmilik aldı koridora gitti
Kumbarasına attık bizde
Çok fenalar çokkk bi kaç seneye bizi parmaklarında oynatırlar maşallah

Bugun sevgililer günü
Bekar olsak hediye derdine program derdine düserdik
Giyilecek elbise ayakkabı tokasına kadar tonu tonuna uydururduk peki şimdi.....
Şu anda altımda hamilelikten kalma bollaşan pijamam üzerinde son derece uyumsuz bi tisort elimde mendil(çünkü hastayım) masanın üzeri oglana yedirmeye calıstıgım ama yemediği türlü türlü kalmıs yemekler le dolu..oğlan son derece vızırık kendince bir dil oluşturdu konusup duruyor...bos bos bakıyorum anlamaya calısıyorum silmekten yara olmus kırmızı burnumla
Akşam ki planımız cok özel ama
Karnıbahar yemeği eşliğinde yogurt ve corba.

Ee daha ne olsun

Mesajını gördüm kendime baktım ve yatak odama koştum :)
Saçlarımı tepeden topuz, gözüme 1 kalem, dizüstü bir etek, yakası az açık bir bluz harika oldum 5 dk. Mı almadı.
Bence bu gün ve aralarda yapmalıyız :)

Pisikte olduk sanırım diş ama hanidir dis diyorum çıkmadı gitti köpek disimiz .
Canım benim çok sağol rabbim herkese güç kuvvet sabır versin

Geçmiş olsun iltihap zordur hele bebekte..
Benim büyük kızımda ,bu küçük yağmur unda idrar yolu enfeksiyonu oldu.cok korkular ak birşey değil ama tekrarlaması olabiliyor .Sürekli tekrarlarsa farklı tetkik ve ultrasonlar yapılıyor ve bu can sıkıcı oluyor mesela büyük kizim aylıkken üç dört kez tekrarladı ve böbrekten idrar kaçağı varmı diye alttan yani vajen den kamera ile baktılar.

Yağmurda antibiyotik kullandım ve ilaç bitince böbrek ultrason u cektirdik

Dun dr gittik kizlar.
Zencefil ve sogan suyu veriyorum dedim verme alerjiye neden olmadin dedi.
Iyi ama bi cok kez verdim cok sukur alerji yapmadi , sonra yapma imkani mi var acaba. Dr neden sormadim bunu bende bilmiyorum insan saskina donuyor gidince her soracagini unutuyor

tünaydın kızlar
bu aralar epey yoğunum işte de evde de.
cumaya kalabalık bir misafir grubum var.inşallah alnımın akıyla atlatırım.
Kolay gelsin canım.misafir bu ara çok zor ağırlıyorum.paçalarıma yapışıyo.aklım çıkıyo biri gelecek diye.önceden arkdşl.sabahlardık.hwr şeyimiz bebişlere programlı.arkadaşlarım büyüttüğü için rahatça oturuyolar.ben bebişin peşinde.olsun napalım canları sağolsun.bizim gruptan ikinci bebiş haberi gelmedi sanırım.ikinciyi düşünenler tam zamanı birlikte büyürler.sonradan zor oluyo kızlar rahata alışmışken

Ben de istiyorum da yaza doğru çalışmaya baslicam. Ayy bi de çok küçük geliyo şuan ona haksızlık eder miyim diye düşünüp duruyorum ya. Nasıl yeterim ikisinebir

Ben de istiyorum da yaza doğru çalışmaya baslicam. Ayy bi de çok küçük geliyo şuan ona haksızlık eder miyim diye düşünüp duruyorum ya. Nasıl yeterim ikisinebir
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.yetersin canım birlik buyurler.zaten doğum yapana kadar defne 2.5 / 3 olur.şimdiki aklım olsaydı bende erkenden doğururdum.

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.yetersin canım birlik buyurler.zaten doğum yapana kadar defne 2.5 / 3 olur.şimdiki aklım olsaydı bende erkenden doğururdum.
Evet haklisin ikisk bir buyur giderler de bi tane de bile insan kendini yıpranmış hissediyor iki tane de ne olurum acaba diye düşünüp duruyorum açıkçası yakınımda kimsem de yok. Olsa düşünmem o kadar gerçi.

Soğan suyu ne alerjisi yapar ki? Zencefil hadi neyse de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…