- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.581
Lisanın bakışlardan belli zaten uyanık kızım aferin sanaSlm herkese, lisa'da tam cadi :) komsumuz' un 21 aylik kizi var bazen bize geliyolar, Lisa kizin sacini,basini yoluyo, biskuvi veriyorum Lisa kendininkini bitirip kizin elindekini aliyo,kiza diyorum kendini koru :))
Mesajını gördüm kendime baktım ve yatak odama koştum :)Bugun sevgililer günü
Bekar olsak hediye derdine program derdine düserdik
Giyilecek elbise ayakkabı tokasına kadar tonu tonuna uydururduk peki şimdi.....
Şu anda altımda hamilelikten kalma bollaşan pijamam üzerinde son derece uyumsuz bi tisort elimde mendil(çünkü hastayım) masanın üzeri oglana yedirmeye calıstıgım ama yemediği türlü türlü kalmıs yemekler le dolu..oğlan son derece vızırık kendince bir dil oluşturdu konusup duruyor...bos bos bakıyorum anlamaya calısıyorum silmekten yara olmus kırmızı burnumla
Akşam ki planımız cok özel ama
Karnıbahar yemeği eşliğinde yogurt ve corba.
Ee daha ne olsun
Mesajını gördüm kendime baktım ve yatak odama koştum :)
Saçlarımı tepeden topuz, gözüme 1 kalem, dizüstü bir etek, yakası az açık bir bluz harika oldum 5 dk. Mı almadı.
Bence bu gün ve aralarda yapmalıyız :)
Bizim alerjik kökenli olduğundan kolay kolay açılmıyor ,özel burun spreyi var ama oda uzun sürerse çok zorda kullan dedi doktor ,hem alışkanlık yapıyormusDeniz suyu denedin mi tikandigin da onla açıyorum ins bian önce düzelir
Canım dış çıkarttılar zaman anneyi bırakmak istemiyorlar belki seninki de ondandır Allah şifa versin çok zor oluyor böylesi. Sana da kolaylıklar versin. Her zorluğun bi güzelliği varmış az daha sabret canım isyan etme. Düzelecek inşallah güneşli günler çok yakında.
Geçmiş olsun iltihap zordur hele bebekte..Selam kızlar,
Aranızda bebeği idrar yolları rahatsızlığı geçiren var mı? 6 aylık yiğenimde var, orta seviyede demiş doktor, 3 tane iğne vermiş, tekrar test yapıp düzelmezse böbreklerine bakcakmış ultrasonda..
Var mı bu durumu atlatan..
Selam kızlar,
Aranızda bebeği idrar yolları rahatsızlığı geçiren var mı? 6 aylık yiğenimde var, orta seviyede demiş doktor, 3 tane iğne vermiş, tekrar test yapıp düzelmezse böbreklerine bakcakmış ultrasonda..
Kizimda 2 aylikken ve 8aylikken idrar yolu enfeksiyonu vardi ilkinde antibiyotik verdi ikincide de antibiyotik verdi ve ultrasonla bakildi cok sukur hicbirsey cikmadi. Bir daha olursa ayrintili bi sekilde sonda takarak bakicaz dedi uroloji dr.u. Idrar torbasinda kacirma varmi diye arastirmalari gerekiyormus tekrarlasaydi. Allah a sukurler olsun tekrarlamadi.
Var mı bu durumu atlatan..
Dun gece uyurken birden lisa kalkti parmaklariyla kafasini gosterip hed (head,bas )diyip tekrar uyudu
Kolay gelsin canım.misafir bu ara çok zor ağırlıyorum.paçalarıma yapışıyo.aklım çıkıyo biri gelecek diye.önceden arkdşl.sabahlardık.hwr şeyimiz bebişlere programlı.arkadaşlarım büyüttüğü için rahatça oturuyolar.ben bebişin peşinde.olsun napalım canları sağolsun.bizim gruptan ikinci bebiş haberi gelmedi sanırım.ikinciyi düşünenler tam zamanı birlikte büyürler.sonradan zor oluyo kızlar rahata alışmışkentünaydın kızlar
bu aralar epey yoğunum işte de evde de.
cumaya kalabalık bir misafir grubum var.inşallah alnımın akıyla atlatırım.
Ben de istiyorum da yaza doğru çalışmaya baslicam. Ayy bi de çok küçük geliyo şuan ona haksızlık eder miyim diye düşünüp duruyorum ya. Nasıl yeterim ikisinebirKolay gelsin canım.misafir bu ara çok zor ağırlıyorum.paçalarıma yapışıyo.aklım çıkıyo biri gelecek diye.önceden arkdşl.sabahlardık.hwr şeyimiz bebişlere programlı.arkadaşlarım büyüttüğü için rahatça oturuyolar.ben bebişin peşinde.olsun napalım canları sağolsun.bizim gruptan ikinci bebiş haberi gelmedi sanırım.ikinciyi düşünenler tam zamanı birlikte büyürler.sonradan zor oluyo kızlar rahata alışmışken
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.yetersin canım birlik buyurler.zaten doğum yapana kadar defne 2.5 / 3 olur.şimdiki aklım olsaydı bende erkenden doğururdum.Ben de istiyorum da yaza doğru çalışmaya baslicam. Ayy bi de çok küçük geliyo şuan ona haksızlık eder miyim diye düşünüp duruyorum ya. Nasıl yeterim ikisinebir
Evet haklisin ikisk bir buyur giderler de bi tane de bile insan kendini yıpranmış hissediyor iki tane de ne olurum acaba diye düşünüp duruyorum açıkçası yakınımda kimsem de yok. Olsa düşünmem o kadar gerçi.İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.yetersin canım birlik buyurler.zaten doğum yapana kadar defne 2.5 / 3 olur.şimdiki aklım olsaydı bende erkenden doğururdum.
Misafir gelince bebislerin bakımı ister istemez aksıyor ya. Kolay gelsin cnm. Zor hem kerem hem misafir..tünaydın kızlar
bu aralar epey yoğunum işte de evde de.
cumaya kalabalık bir misafir grubum var.inşallah alnımın akıyla atlatırım.
Soğan suyu ne alerjisi yapar ki? Zencefil hadi neyse de..Dun dr gittik kizlar.
Zencefil ve sogan suyu veriyorum dedim verme alerjiye neden olmadin dedi.
Iyi ama bi cok kez verdim cok sukur alerji yapmadi , sonra yapma imkani mi var acaba. Dr neden sormadim bunu bende bilmiyorum insan saskina donuyor gidince her soracagini unutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?