- Konu Sahibi adanamerkez
- #79.681
Yaa bizde 2 gecedir cildirdik surekli uyandi cilginlar gibi agladi geçen gece 5.30da uyandi ve benim ise gidecegim saatte uyudu. Bu gece yine boyle olursa agri kesici vereyim bnde. Sanirim bizimde azilar geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahha cok tatli ya süpürge ye nasi takmis kafayi oyle:)Bizim de kopek disleri ve azilar kabarik.
Uyku yok. evde gece top oynayip supurge calistirmak istiyor. artik supurgeyi oraya buraya sakliyorum
Hepsi aynı heralde pek hamarat lar bizimkide fırını alarmini ayarlıyor artık kaca ayarlarsa dün bi uyandik fırın otuyo korku filmi gibi evBu sefer de fırına sardı bizim oğlan yahu.
Çalıştırıp duruyor çaktırmadan kapatıyorum nerde olsa gelip tekrar açıyor.Hic olmadı fanini aciyor.
Onun fişi de çekilmiyor. Bozmaz inşaallah.
Bir zarari olacagini sanmiyorum..Merhaba ben çok sık yazamıyorum acil bir sorum olacaktı bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim. Oğlum az önce kaşla göz arasında saksidan toprak almış ağzına yuttu yutmadı anlamadım hemen ağzını yıkadım. Acaba acile götürsem mi? Nette baktım birşey olmaz yazıyordu ama benzer durumu yaşayan var mı?
Sorma valla saka gibi guler misin aglar misin.. yerini belledi kapiyi da aciyor artik. ordan alip salona koyuyorm bazen diger odaya vs surekli yer degistirip unutturmaya calisiyorm ama gozunu onunla aciyor her gun evi supur dur. sabah aksam. oyuncagini alsak mi dedik bi ara ama eminim yine bunu isterdi.Hahha cok tatli ya süpürge ye nasi takmis kafayi oyle:)
Teşekkürler cevabınız için. .. şu anlık iyi birşey yok gibi. Takip edeceğim bakalimBir zarari olacagini sanmiyorum..
Kucuklugumda cok yemisizdir hepimizin boyle macerasi olmustur
Küçükken ben de yiyormuş bise olmamış. Kardeşim de mangal kömürü yiyormuş bazen de küllerini. Zannetmiyorum bisi olsun.Merhaba ben çok sık yazamıyorum acil bir sorum olacaktı bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim. Oğlum az önce kaşla göz arasında saksidan toprak almış ağzına yuttu yutmadı anlamadım hemen ağzını yıkadım. Acaba acile götürsem mi? Nette baktım birşey olmaz yazıyordu ama benzer durumu yaşayan var mı?
Küçükken ben de yiyormuş bise olmamış. Kardeşim de mangal kömürü yiyormuş bazen de küllerini. Zannetmiyorum bisi olsun.
Yalnız kızlar bi çiçek türü varmış zehirliymis onu evde bulundurmayin ya da oldugu bi ortama girerseniz dikkat edin diye bi yazı okudum. Hatta bi tanıdığın evinde varmış gece uyuduğu odada kızı nefes darlığı yaşıyormuş atmış düzelmiş.. Link eklemeye çalışıcam...
http://gundem.me/detail/?id=2066107
Ay ilahi çok guldum ya :))))Hepsi aynı heralde pek hamarat lar bizimkide fırını alarmini ayarlıyor artık kaca ayarlarsa dün bi uyandik fırın otuyo korku filmi gibi ev
Sendeki de o çiçekten miydi cnm? Allahim korusun hemen yok et bence de evden onu sen.Evet difenbahya denen çiçek zehirli olan. Ben de ilk çiçekten yedi sandım inanın toprak diye sevindim bile diyebilirim çiçeğin o kadar zehirli olduğunu ogrenince. İyi gibi şu an çok şükür. Rabbim hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah. Yarın ilk iş çiçekleri mecburen atmak çünkü çiçeklerim difenbahya ve birine versem evde bir cocuk zarar gorse vicdan yaparim. Yapacak birsey yok . Çok çok teşekkür ediyorum yazamıyorum ama ara ara hep okuyorum. Güzel bilgiler tecrübeler paylasiyorsunuz . İyi ki böyle bir site ve 2015 kasım anneleri var.
Bizimde azilar cikmisti suan kopek disleri kabarik birinin ucu gorunuyo hic bisi yeniyoruz hep uykuda huzursuz surekli uyaniyo.normal yani.su disler bir bitsede normal duzene otursa diye bakiyorum bende.Bu gecemiz bizimde yine berbattı
Köpek dişleri kabarmış beyazlamış sanırım çıkacak
Başka çıkan varmı erkenmi acaba ya tabloya da bakmadım
Kaç gecedir bizde hep geceyi zor geçiriyoruz sürekli bi ağlama kriziBizimde azilar cikmisti suan kopek disleri kabarik birinin ucu gorunuyo hic bisi yeniyoruz hep uykuda huzursuz surekli uyaniyo.normal yani.su disler bir bitsede normal duzene otursa diye bakiyorum bende.
Evet o çiçekten şimdilik balkonda en yakın zamanda evden gidecek.Sendeki de o çiçekten miydi cnm? Allahim korusun hemen yok et bence de evden onu sen.