2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yaa bizde 2 gecedir cildirdik surekli uyandi cilginlar gibi agladi geçen gece 5.30da uyandi ve benim ise gidecegim saatte uyudu. Bu gece yine boyle olursa agri kesici vereyim bnde. Sanirim bizimde azilar geliyor

Merhaba ben çok sık yazamıyorum acil bir sorum olacaktı bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim. Oğlum az önce kaşla göz arasında saksidan toprak almış ağzına yuttu yutmadı anlamadım hemen ağzını yıkadım. Acaba acile götürsem mi? Nette baktım birşey olmaz yazıyordu ama benzer durumu yaşayan var mı?

Bu sefer de fırına sardı bizim oğlan yahu.
Çalıştırıp duruyor çaktırmadan kapatıyorum nerde olsa gelip tekrar açıyor.Hic olmadı fanini aciyor.
Onun fişi de çekilmiyor. Bozmaz inşaallah.
Hepsi aynı heralde pek hamarat lar bizimkide fırını alarmini ayarlıyor artık kaca ayarlarsa dün bi uyandik fırın otuyo korku filmi gibi ev

Merhaba ben çok sık yazamıyorum acil bir sorum olacaktı bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim. Oğlum az önce kaşla göz arasında saksidan toprak almış ağzına yuttu yutmadı anlamadım hemen ağzını yıkadım. Acaba acile götürsem mi? Nette baktım birşey olmaz yazıyordu ama benzer durumu yaşayan var mı?
Bir zarari olacagini sanmiyorum..

Kucuklugumda cok yemisizdir hepimizin boyle macerasi olmustur

Hahha cok tatli ya süpürge ye nasi takmis kafayi oyle:)
Sorma valla saka gibi guler misin aglar misin.. yerini belledi kapiyi da aciyor artik. ordan alip salona koyuyorm bazen diger odaya vs surekli yer degistirip unutturmaya calisiyorm ama gozunu onunla aciyor her gun evi supur dur. sabah aksam. oyuncagini alsak mi dedik bi ara ama eminim yine bunu isterdi.

Agri kesici ver valla yavrucaklar nasil dayansin hepsi bir sikistiriyor demek .benim de dun.sabaha karsi vermek aklima geldi

Küçükken ben de yiyormuş bise olmamış. Kardeşim de mangal kömürü yiyormuş bazen de küllerini. Zannetmiyorum bisi olsun.

Yalnız kızlar bi çiçek türü varmış zehirliymis onu evde bulundurmayin ya da oldugu bi ortama girerseniz dikkat edin diye bi yazı okudum. Hatta bi tanıdığın evinde varmış gece uyuduğu odada kızı nefes darlığı yaşıyormuş atmış düzelmiş.. Link eklemeye çalışıcam...

http://gundem.me/detail/?id=2066107

Küçükken ben de yiyormuş bise olmamış. Kardeşim de mangal kömürü yiyormuş bazen de küllerini. Zannetmiyorum bisi olsun.

Yalnız kızlar bi çiçek türü varmış zehirliymis onu evde bulundurmayin ya da oldugu bi ortama girerseniz dikkat edin diye bi yazı okudum. Hatta bi tanıdığın evinde varmış gece uyuduğu odada kızı nefes darlığı yaşıyormuş atmış düzelmiş.. Link eklemeye çalışıcam...

http://gundem.me/detail/?id=2066107

Evet difenbahya denen çiçek zehirli olan. Ben de ilk çiçekten yedi sandım inanın toprak diye sevindim bile diyebilirim çiçeğin o kadar zehirli olduğunu ogrenince. İyi gibi şu an çok şükür. Rabbim hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah. Yarın ilk iş çiçekleri mecburen atmak çünkü çiçeklerim difenbahya ve birine versem evde bir cocuk zarar gorse vicdan yaparim. Yapacak birsey yok . Çok çok teşekkür ediyorum yazamıyorum ama ara ara hep okuyorum. Güzel bilgiler tecrübeler paylasiyorsunuz . İyi ki böyle bir site ve 2015 kasım anneleri var.

Günaydın kızlar.
Dün arkadaşlara oturmaya gittik akşam.
5 çocuk vardı hepsi de yaramaz.
Oğlum onlarla çok güzel oynadı.
Garipsemedi.
Tatilde katinvalidelere gitmistik on gün kalmıştık. Kalabalık,kuzenler falan demek ki ise yaramış açılmış. Yoksa çekiniyordu.
Sevindim öyle görünce. Bir de en kucukleriydi bıdı oynadı :)

Dün fırının alarmını açmış başladı ötmeye.. Ben kullanmam bilmez o yüzden. Sesten bir korktu.. Suturamadim.. Eşim balkona çıkardı da anca sustu.. Sonra alarmı kapattım anca. Kilitlerim geldi bu arada. Dolapları açamıyor artık. Fırının kilidini kapağına aldım. Düğmeleri çıkmıyor sanırım. Priz kapakları mükemmel bişey. İçim çok rahat artık. Tek sorun çamaşır makinası.. yıkamanın ortasında çeviriyor ve programı baştan başlatmak zorunda kalıyorum. Anne baba nene abe (abi) dü(düştü) gel dışında eema (elma) diyor artık. Yediğinden değil ısırıp kabuğunu atmaya bayılıyor..

Evet difenbahya denen çiçek zehirli olan. Ben de ilk çiçekten yedi sandım inanın toprak diye sevindim bile diyebilirim çiçeğin o kadar zehirli olduğunu ogrenince. İyi gibi şu an çok şükür. Rabbim hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah. Yarın ilk iş çiçekleri mecburen atmak çünkü çiçeklerim difenbahya ve birine versem evde bir cocuk zarar gorse vicdan yaparim. Yapacak birsey yok . Çok çok teşekkür ediyorum yazamıyorum ama ara ara hep okuyorum. Güzel bilgiler tecrübeler paylasiyorsunuz . İyi ki böyle bir site ve 2015 kasım anneleri var.
Sendeki de o çiçekten miydi cnm? Allahim korusun hemen yok et bence de evden onu sen.

Dün anneme geldik gece burda kaldık. Bana da iyi geldi kızıma da. Aksam 2 saat kadar ciktik bi kafeye arkadaslarla bu gun de plajda yuruyus yaptik.
Dünden beridir kedi köpek kovalıyor elini uzatıyor elliyor. İkisi de elini birer kez yaladı. Ben çok korkarım hayvanlardan elleyemem yaklasamam. Korkumu ona yansıtmak istemiyorum o korkmasın sevsin dokunsun istiyorum. Insallah yapabilirim. Ben de alışırım onunla birlikte artık. :KK17:

Bu gecemiz bizimde yine berbattı
Köpek dişleri kabarmış beyazlamış sanırım çıkacak
Başka çıkan varmı erkenmi acaba ya tabloya da bakmadım
Bizimde azilar cikmisti suan kopek disleri kabarik birinin ucu gorunuyo hic bisi yeniyoruz hep uykuda huzursuz surekli uyaniyo.normal yani.su disler bir bitsede normal duzene otursa diye bakiyorum bende.

Bizimde azilar cikmisti suan kopek disleri kabarik birinin ucu gorunuyo hic bisi yeniyoruz hep uykuda huzursuz surekli uyaniyo.normal yani.su disler bir bitsede normal duzene otursa diye bakiyorum bende.
Kaç gecedir bizde hep geceyi zor geçiriyoruz sürekli bi ağlama krizi
Hastalığı da atlatamadı dişmi hastalıkmı bilemedim
Köpek dişleri en çok zorlayan diş diye söylüyorlar hep
Ateşi de 38lerde yemek konusunda zaten sorunluyuz iştah hiç yok
Büyüyorlar ama bizi de yaşlandrıyorlar canları sağolsun

Kızlar kızım çok fena kabız olmuş ağlıyor yapamıyor. Zeytinyağ sürdüm poposuna 1tatli kaşığı da içirdim. Öğlen elma yogurt yedirmistim ise yaramadı. Küçük bi top gibi yapmış kaskatı çok canı yandı. Kuru kayısı kaynatiyorum suyunu iciricem. Başka ne yapabilirim fikri olan var mı?

Back
X