- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
- #79.721
Evet oyunlarda işe yarıyor. Şimdi de renklere göre top atma oyunu yapicam bi koliye.Ben de bu toplardan alayım baya bi oyun kuruluyor bunlarla değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oyunlarda işe yarıyor. Şimdi de renklere göre top atma oyunu yapicam bi koliye.Ben de bu toplardan alayım baya bi oyun kuruluyor bunlarla değil mi ?
Tunaydin hayirli haftalar kizlar
Cok yogun 3gun gecirdim. ardarda bu kadar tempo bana gore degilmis.
Her yerim dokuluyoR..
ESim de dun 2.cocuk mevzusunu acti. ben istemiyorum o ise bu tempoya alismisken aralari az olsun kardez olsun mantiginda. kendimi 40 yasinda hissediyorum cok yiprandim. istemiyorum dedim.
Tünaydınnnnn
Herkese iyi haftalar,evdekileri iyi temizlikler iştekilere kolay gelsin
Ben artık şunu cok iyi anladım eskisi gibi olamayacağız hiç bir zaman.ne zaman yetiyor ne enerji ne beden..cocuga yetissek eve yetişemiyor.ese yetissek kendimizi unutuyoruZ.
İkinci cocuk banada cok uzak.inanın ben daha o yasadıgım ilk üc aydaki gaz sancılarını 24 saat uyumadıgım günleri daha da geriye gidersek logusalık hallerini gelen misafirleri ve kaynana krizini umutamadım ki.
Bikaç sene sonra belki düsünürüm cünkü kardes gercekten cok güzel birşey.
Zor ya evlat sahibi olmanın herseyi her asaması zor gelecek hazırlamak cok daha zor
Canım biraz zaman geçince kendileri istiyo kqrdeşim olsun diye.kızım ilkokula başladığında sınıfta kardeşi olmayan tek kişiydi.öğretmenimiz bile duyuruyodu.kardeşi olsun diye.artık tecrübelisin 2.olunca daha rahat lohusalık geçirirsin daha bilinçli olursun canım.bide şöyle düşün ilk 3/4 sene zorlanacaksın ama sonrasında biranda büyümüş olacaklar.rahata alışınca uykuya düzene sonrasında gözüne daha çok büyüyo.hayırlısı olsun canım inşallahNe deseniz haklisiniz kizlar. Logusalikta 40 gün boyunca yaşadığım bunalımı iç sıkıntısını düşünmek bile istemiyorum ben de.
Sonrasında yaşanan sıkıntılar şimdi kosturmaca vs...
Ama gerçekten kardeş lazım.onlari tek birakirsak kötülük etmiş oluruz bence.
Evet eski şeyler yok ama en kotu gününde yine kardeşin var sırtını dayadigin.
Beraber buyur deniyor ama iki tane aynı yaramazlardan düşünemiyorum :/ en azindan ben kaldiramam. Yapabileni tebrik ederim..
Tunaydin hayirli haftalar kizlar
Cok yogun 3gun gecirdim. ardarda bu kadar tempo bana gore degilmis.
Her yerim dokuluyoR..
ESim de dun 2.cocuk mevzusunu acti. ben istemiyorum o ise bu tempoya alismisken aralari az olsun kardez olsun mantiginda. kendimi 40 yasinda hissediyorum cok yiprandim. istemiyorum dedim.
Burada 18 ve 24 ayda yapılıyor. Geçen sene bakanlık sorun yaşadı teminde. Bu sene olmasa da ben yaptıracağım. Ben göreve ilk başladığımda kebdime bile yaptırdım gecirmedim diye. Meningokoksik menenjit aşısında kafam karışık benim..Slm kizlar aranizda hepatit a asi yaptiran varmi?
Ben de geçenlerde kırmızı pancar li havuç çorbası yaptım. O da güzel oluyor. 1kucuk pancar la havucu sıcak su buharında hasliyorum. Haslama suyunu dokmuyorum haşlanan sebzeleri içine ekliyorum. 1 bardak da et suyu katip biraz zeytinyağ tuz rondodan geçiriyorum. Ben bile içtim sifa niyetineKızlar bu ara favori çorbamız havuç çorbası.bayılıyo.az yağda rendelenmiş havucu kavurup haşlıyorum sonra blendırdan geçiriyorum.un,yum.sarısı,yoğurttan terbiye yapıp kaynatıyorum.afiyet olsun![]()
Kalıp sabun ile. Hem katkısı az hem de kolay durulanıyor.Bebislerin elini neyle yikıyorsunuz ? Ben şimdiye sqmpuaniyla yıkadım da artık başka bisi alsam mı?
Canım bende bazen şamp.bazende kullandığımız sıvı sabundan yıkıyorumBebislerin elini neyle yikıyorsunuz ? Ben şimdiye sqmpuaniyla yıkadım da artık başka bisi alsam mı?
Iyi ozaman haftaya yaptirayim , Meningokoksik menenjit asisini kizim olmus bir sorun yasamadik.Burada 18 ve 24 ayda yapılıyor. Geçen sene bakanlık sorun yaşadı teminde. Bu sene olmasa da ben yaptıracağım. Ben göreve ilk başladığımda kebdime bile yaptırdım gecirmedim diye. Meningokoksik menenjit aşısında kafam karışık benim..
Ben de Ocak ayında yaptırdım bi sorun olmadı. Neyden şüpheleniyorsun cnm?Türkiye'de meningokoksik menenjit suşu 5li karma aşıların içinde yok maalesef. 2 dozu 300 TL civarı. Bakanlık henüz kendi takvimine almadı. Ama hastalık çok kötü.. Ve ölümcül.. Aşı ise piyasada yeni ve çekimser kalıyorum bu sebeple..
Ben sıvı sabun hiç kullanmadım da o nedenle sordum. Aslında katı sabun en mantiklisi ona özel açayım ben de bitane beyaz sabun..