- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
- #79.741
Yan etkilerinden ve aşının güvenilirliğinden. Çok da araştırma yapmadım kaç yıldır uygulanıyor bilmiyorum.Ben de Ocak ayında yaptırdım bi sorun olmadı. Neyden şüpheleniyorsun cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yan etkilerinden ve aşının güvenilirliğinden. Çok da araştırma yapmadım kaç yıldır uygulanıyor bilmiyorum.Ben de Ocak ayında yaptırdım bi sorun olmadı. Neyden şüpheleniyorsun cnm?
Canım biz sabah 10 da kalkıyoruz.oğlen 2 de yatar 5 te kalkar.bir sefer uyuyo.gece 11\12 bazen 1 de yatar.bazen arada 15 dak.şekerleme uykusu uyur.gece saat başı uyanır malesef.gece uyanmalara çözüm bulamadım..Nasilsiniz kizlar
Minnaklar gunduz kac kere uyuyor?
Ve aksam uykusuna kacta yatiyor?
Ben en gec 9 gibi uyutmaya baslamak istiyorum ama 2 gunduz uykusu cok geliyor, 1 az geliyor arada kaldim cok..
Nette 18 aydan sonra gunduz uykularini bire dusurun yaziyordu bilemedim..
Biz sabah 9 10 gibi kalkiyoruz 1gibi uyuyup 3gibi uyanıyoruz. Akşam üstü 5 6 gibi tekrar yatıp 7 8 arası uyanıyoruz. Sonra 12de uyuyoruz. Ben de gece erken yatsın istiyorum ama sabah 8de bile kaldırsam uyku düzeni değiştiği için bu sefer sabah bikere daha uyumak istiyor dolayısıyla akşamüstü uykusu yine geç kalıyor birbirlerine tetikliyor işte hepsi. Başaramadım bende erken yatırmayı. Gerçi sabah uyuması benim de işime geliyor. Gece çok uyandığımız için sabah bari biraz uykumu alıyorum.Nasilsiniz kizlar
Ben en gec 9 gibi uyutmaya baslamak istiyorum ama 2 gunduz uykusu cok geliyor, 1 az geliyor arada kaldim cok..
Canım biz sabah 10 da kalkıyoruz.oğlen 2 de yatar 5 te kalkar.bir sefer uyuyo.gece 11\12 bazen 1 de yatar.bazen arada 15 dak.şekerleme uykusu uyur.gece saat başı uyanır malesef.gece uyanmalara çözüm bulamadım..
Biz sabah 9 10 gibi kalkiyoruz 1gibi uyuyup 3gibi uyanıyoruz. Akşam üstü 5 6 gibi tekrar yatıp 7 8 arası uyanıyoruz. Sonra 12de uyuyoruz. Ben de gece erken yatsın istiyorum ama sabah 8de bile kaldırsam uyku düzeni değiştiği için bu sefer sabah bikere daha uyumak istiyor dolayısıyla akşamüstü uykusu yine geç kalıyor birbirlerine tetikliyor işte hepsi. Başaramadım bende erken yatırmayı. Gerçi sabah uyuması benim de işime geliyor. Gece çok uyandığımız için sabah bari biraz uykumu alıyorum.
Günde birşey uyumayı kendi vücutları tepki gösterir diye düşünüyorum henüz erken.
Biz evdeysek 8-9 arasi kalkiyoruz. 12 -1 genelde uyku saati. tabi bazen ileriye attigi oluyor. aksam ustu 5-6 arasi uyur bazen onu da uyumaz sapitir. ya da 20 dk uyur.
Gece 11 gibi uyur. gece uyanmalari zaten malum zirvede.
Ben onu denedim.Aksam 5,6 gibi uyuyan bebeleri.biraz oyalayip 8 gibi aksam.uykusuna yatirsaniz.dayanamazlarmi?
Cok sukur 3.aylardan beri aksam.uykumuz 9 gibi olur hep, ama simdi 2 kere uyuyunca yetmiyor, 1 kere uyuyunca dayanamiyor. Sabah 7-8 arasi kalktigi icin cok zıt geliyor saatler..
Ama bence ni deyenin kizlar aksam 5,6 gibi uykuya yatirma hatasini yaptim ben gecenlerde o yuzden gec uyumaya baslamisti.. sonra uykunun onemini tekrar okuyup duzene sokmaya calisiyorum yine
Bi yandan mayislara kadat r uyutayim.diyorum sonra yazin 1 uykuya geciririm yavastan, sabah kalkis.saatleri onemli rol.oynuyor tabi
Aksam ustu uyutma san erken uyur bence bizim ki o saatler de uyrsa 12 kadar uyumuyo bnde son zamnlari sadece öğlen uyutmaya başladım(oda max.1 saat uyuyo) 8 gibi sarhoş oluyo ama 9.30 da gece uykusuna geçiyoBiz sabah 9 10 gibi kalkiyoruz 1gibi uyuyup 3gibi uyanıyoruz. Akşam üstü 5 6 gibi tekrar yatıp 7 8 arası uyanıyoruz. Sonra 12de uyuyoruz. Ben de gece erken yatsın istiyorum ama sabah 8de bile kaldırsam uyku düzeni değiştiği için bu sefer sabah bikere daha uyumak istiyor dolayısıyla akşamüstü uykusu yine geç kalıyor birbirlerine tetikliyor işte hepsi. Başaramadım bende erken yatırmayı. Gerçi sabah uyuması benim de işime geliyor. Gece çok uyandığımız için sabah bari biraz uykumu alıyorum.
Günde birşey uyumayı kendi vücutları tepki gösterir diye düşünüyorum henüz erken.
Canim benim oğlum genelde iki defa uyuyor. Gece de malesef çok geç yatıyor. Dediğin gibi iki defa fazla geliyor uykusu gelmiyor bu yüzden.Nasilsiniz kizlar
Ben onu denedim.
8 gibi uykuya gecince 10.30da hicbisi olmamis gibi kalkip oyun istiyordu.. gece 1.30a dek uyanik oyun oynama modundaydik.
COcuga bagli valla. bizde ters tepti.
Aksam ustu uyutma san erken uyur bence bizim ki o saatler de uyrsa 12 kadar uyumuyo bnde son zamnlari sadece öğlen uyutmaya başladım(oda max.1 saat uyuyo) 8 gibi sarhoş oluyo ama 9.30 da gece uykusuna geçiyo
Canim benim oğlum genelde iki defa uyuyor. Gece de malesef çok geç yatıyor. Dediğin gibi iki defa fazla geliyor uykusu gelmiyor bu yüzden.
Evet biz almistikTutku akulu araba siz almistiniz sanki diki? nasil kullaniyor mu memnun musunuz?
KEreme biz de alsak mi diyoruz koridor da musait oyalanir hem. surekli dibimde wc ye girerken bile bazen aglama krizinde
Kızlar dün tv de bi ara öğün/kahvaltıda verilebilecek bi karışım görmüştüm. Bu sabah yaptım çok güzel oldu. Güzel de yedi kızım.
4-6mandalina suyunu sıktım. Sulu olursa 4 kuruysa 6 ad iyi. Küçük bi tencereye aldım. 2 kaşık yulaf ekledim güzelce pisti. İliyinca içine 1kasik labne peyniri ekledim. 1kasik da pekmez. Karıştırdım. Kahvaltı sorunu yaşayanlar bi deneyin derim sever belki.
Ara öğün olarak kullanmak için de içine pekmez ve labne yerine muz ceviz bal eklenebilir..
Bizde de aynı 8de uyuyunca 9da kalkiyo 2ye kadar uyumuyor hepsi degisikBen onu denedim.
8 gibi uykuya gecince 10.30da hicbisi olmamis gibi kalkip oyun istiyordu.. gece 1.30a dek uyanik oyun oynama modundaydik.
COcuga bagli valla. bizde ters tepti.
Çok az değilmi gunde 1 saat uyku? Yetiyor mu? Defne dayanamaz yakamdan hiç düşmüyor uykusu gelince hep bi miz miz oluyor.Aksam ustu uyutma san erken uyur bence bizim ki o saatler de uyrsa 12 kadar uyumuyo bnde son zamnlari sadece öğlen uyutmaya başladım(oda max.1 saat uyuyo) 8 gibi sarhoş oluyo ama 9.30 da gece uykusuna geçiyo
Ben de alıcam benzer bisi bu yaz lazım bunlardan bize..Eki Görüntüle 1957380DonukPudra arkadaşım bundan almış tavsiye etti.bende bu arabadan almayı düşünüyorum
Eti nin sade yulafli var sarı pakette ondan aldım.Yulafı nerden alıyorsun canım
Ay çok guldum ya :)))Evet bebekten bebege fark var.. birde nasil alistilarsa artk asagi yukari oyle gidiyor duzenleri
Peki sabah kacta kalkiyor canim?
8 gibi kalkinca 1 e kadar zor duruyor, anca fisari cikarsak oyalaniyor ama ssnirim bize daha tek uyku yetersiz gibi, 2 uyku oluncada bazen kendim tv sesini acip uyanmasini bekliyorum sirf aksam erken uyusun diye ne aptalim diimi nillet uyusun diye ugrasir,ben uyandirmaya kalkarim bazen :)
Bakalim nasil olcak bu uyku isi birax daha uyusalar 2 kere daha iyi
Zar zor uyutuyotum canim ya, bugun sirf hava guzelken disari cikabilmek ve aksam erken uyumasi icin 2,5 saat arayla uyuttum 2.uykusunu
Salla salla zar zor uyuttum ama kazanan ben oldum :)
Ya bana kalsa bende gec yatirmak isterim aksam oynasinlar babasi gelince ama simdi uyku cok onemli bu yaslarda, hatta aksam uykusu 6/7 -8 arasi olmaliymis yaz kis fark etmeden dusun.. o kadar abartamam ama 9 gibi normal galiba aksam uykusu
Evet biz almistik
Cok sukur oynuyor, hem disarda guzel oyalaniyor hem evde..
Su an oturma odasinda hatta araba. binip,iniyor, siliyor, ters cevirtip tamir ediyor.. vs vs kendine oyun cikariyor kisaca oyalaniyor yani iyiki almisiz
Birde eve kiz bebe gelince bi tur atiliyor oda ayri konu![]()