2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Eki Görüntüle 1957380 DonukPudra DonukPudra arkadaşım bundan almış tavsiye etti.bende bu arabadan almayı düşünüyorum

Bundanda var, disarda cok ses cikartiyor tekerleri tır tır saglam kafa lazim :)
Ama daha cok evde yemek yedirmeye kullandim ben bunu :KK48:

Ay çok guldum ya :)))
Siliyor tamir ediyor gözümde canlandı :))
Bir de kızlara hava atıyor filmlerdeki zengin bebeler gibi gezdiriyor falan ilahi tatlı kuşum benim yaa :))

Cok havali bebikler bunlar cok :nazar: :KK48:
Sorun su ki kizlar onu gezdiriyor :D pek bi merakli su kizlar :)

DonukPudra DonukPudra audinin cakmasi :)

Evet bebekten bebege fark var.. birde nasil alistilarsa artk asagi yukari oyle gidiyor duzenleri

Peki sabah kacta kalkiyor canim?
8 gibi kalkinca 1 e kadar zor duruyor, anca fisari cikarsak oyalaniyor ama ssnirim bize daha tek uyku yetersiz gibi, 2 uyku oluncada bazen kendim tv sesini acip uyanmasini bekliyorum sirf aksam erken uyusun diye ne aptalim diimi nillet uyusun diye ugrasir,ben uyandirmaya kalkarim bazen :)
Bakalim nasil olcak bu uyku isi birax daha uyusalar 2 kere daha iyi

Zar zor uyutuyotum canim ya, bugun sirf hava guzelken disari cikabilmek ve aksam erken uyumasi icin 2,5 saat arayla uyuttum 2.uykusunu :KK70:
Salla salla zar zor uyuttum ama kazanan ben oldum :)

Ya bana kalsa bende gec yatirmak isterim aksam oynasinlar babasi gelince ama simdi uyku cok onemli bu yaslarda, hatta aksam uykusu 6/7 -8 arasi olmaliymis yaz kis fark etmeden dusun.. o kadar abartamam ama 9 gibi normal galiba aksam uykusu

Evet biz almistik
Cok sukur oynuyor, hem disarda guzel oyalaniyor hem evde..
Su an oturma odasinda hatta araba. binip,iniyor, siliyor, ters cevirtip tamir ediyor.. vs vs kendine oyun cikariyor kisaca oyalaniyor yani iyiki almisiz
Birde eve kiz bebe gelince bi tur atiliyor oda ayri konu :KK70:
Sabah hiç belli olmuyo 7.30 8 9 kaçta kalkarsa bugün 8 de uyandı gece kırk kez kalktı doğdugun dan beri uyku problemi var

Beyin hucrelerim zonkluyor artik.
4den suana dek aglama krizindeydik. ne istedigini bilmiyor kucakta olcak miz miz ciglik. en son esime verdim.onda da sanki cocugun bogazini sikiyoruz o derece agliyor.
Surup icirdim. hayirli gelseydi su disler. 3 gecedir boyle insanin o cigliklara siniri zor dayaniyor.

tutkku tutkku markasi neydi?

tubaa1 tubaa1 bunlar da disarida iyi olur evet. apartmanda olanlar var gezdirmistik keremi bi kac kere rica edip
Birkaç hafta önce bizimki de aynıydı katıla katıla ağlıyordu. Meğer azisini çıkarmış. İnşaallah kerem de çıkarınca biraz rahatlar.
Şimdi en azından çok şık uyanmiyor 4-5 kez falan. Ve aglamiyor sallayinca uyuyor sukur.

4den suana dek aglama krizindeydik. ne istedigini bilmiyor kucakta olcak miz miz ciglik. en son esime verdim.onda da sanki cocugun bogazini sikiyoruz o derece agliyor.
Surup icirdim. hayirli gelseydi su disler. 3 gecedir boyle insanin o cigliklara siniri zor dayaniyor.

tubaa1 tubaa1 bunlar da disarida iyi olur evet. apartmanda olanlar var gezdirmistik keremi bi kac kere rica edip
Bizim gecede aynen anlattığın gibi geçti dayanamadim bi ağrı kesici ben aldım bide ertugrul verdim

Bu uyku problemlerı tum bebeklerd e var sanırm . Benım bebste 4 5 aydr ogle tek uyku uyuo oda 1 saat falan aksamda zorla uyuo bana mısn demıo bunlar bebek degl mı bu arada kzlar 2 alt 2 ust 1 azı dısmz war o ust 2 dısn yanındbkı dısler 2 buck aydr ucunda ama yok ckmadı onun yerıne azı cktı bende anlamadm

Selam kızlar..
Bugun hava güzeldi 1 sata parka çıktık geldik yemek ye uyut derken akşam oldu. Vakit yetmiyor maraton bitmiyor. Ama napalim yüzüne bakınca tüm yorgunluk gidiyor. Çok şükür bin şükür..
Yine pek bi eksildik buralardan M mambur nerelerdesin geçmedi mi stres halin gel anlat bize sensiz olmuyor boş kalıyor sayfalar..

Dişler mahvediyor. Gece yatırmadan ağrı kesici ver de uyut. Çıkarana kadar zor. Biz de sabah 6.30da aynı dediğin gibiydik. Zorla uykusunu açtım iyice 9a kdr oynadık sonra uyudu. Yavrucaklarin işi zor.

İyi akşamlar kızlar sizi çok seviyorum
Alıntı yapamadım kusura bakmayın kızlar valla canimsiniz ,aklınıza dusmusum ,dualarinizda olmuşum ne güzel . Kardeşim gibisiniz inanın ..Valla kızlar Rabbim en kötü günümüz böyle yapsın ama ben ömrümde böyle zor zamanlar gecirmedim.duze cikicaz ama ne zaman bilemedim .Düşünmekten yoruluyorum ,kimseyle bir çift kelam edesim kalmıyor .Sadece hayatı fonksiyonlarimi yerine getiriyorum.
Bugün son bir adım attım ,bol bol dua edin

Selam kızlar..
Bugun hava güzeldi 1 sata parka çıktık geldik yemek ye uyut derken akşam oldu. Vakit yetmiyor maraton bitmiyor. Ama napalim yüzüne bakınca tüm yorgunluk gidiyor. Çok şükür bin şükür..
Yine pek bi eksildik buralardan M mambur nerelerdesin geçmedi mi stres halin gel anlat bize sensiz olmuyor boş kalıyor sayfalar..
Takipteyim kızlar sizi ,öyle kenardan izliyorum:))valla kolay kolay gitmem ben kardeşim gibi oldunuz

Kızlar gündüz uyku konusu gectiya halinize şükür edin .Sabah en geç 6 da ayaktayız .Gündüz iki defa uyuyor .ondada bir saat uyutmaya çalışma ,yarım saat uykusu sürüyor .Akşam 19.30-20mutlaka bir hastalık yoksa uyur .
Diyeceksiniz erken yatıyor ondan erken kalkıyor .Geç yattığımda da erken kalkıyor ve gece bin defa uyanıyor

Biz gece 12.30 dan önce uyumazdik ,bir buçuk ay uğraştım sonunda alistirdim.bir Rabbim bir ben o bir buçuk ayı biliriz :))

Alıntı yapamadım kusura bakmayın kızlar valla canimsiniz ,aklınıza dusmusum ,dualarinizda olmuşum ne güzel . Kardeşim gibisiniz inanın ..Valla kızlar Rabbim en kötü günümüz böyle yapsın ama ben ömrümde böyle zor zamanlar gecirmedim.duze cikicaz ama ne zaman bilemedim .Düşünmekten yoruluyorum ,kimseyle bir çift kelam edesim kalmıyor .Sadece hayatı fonksiyonlarimi yerine getiriyorum.
Canim, hoş geldin.
Allah seni içinde bulunduğun sıkıntıdan kurtarsın tez vakitte.
Ne için o adımı atmissan yerine gelir istediğin olur inşaallah.
Hep aklimizdasin.

Takipteyim kızlar sizi ,öyle kenardan izliyorum:))valla kolay kolay gitmem ben kardeşim gibi oldunuz
Valla sen de bizim öyle oldun gözümüz arıyor hemen.. Allah ne muradın varsa versin inşallah. Üzülme elinden gelenin fazlasını Yaptığına eminim. Gerisi Rabbim in bileceği iş. Rabbim yüzüne gülsün inşallah cnm.

Gece uyumayan 2015 Nisan doğumlu bi arkadaşımın kızı var. Sabahlara kadar oturup oyun isterdi taaki 1yasina kdr öyle olmuş. Sonraları babası gel kızım yatağa gidelim demiş her akşam aynı saatlerde zamanla alismis şimdi masallah nadiren kalkıyor diyor annesi. Çocuklar annelerin yumuşak karnını herdem kullanirmis zaten.. biraz babalara emanet etmek lazım bu bebeleri..

Bizde seni seviyoruz canım.inşallah hersey gönlünce olsun

Gunaydin kizlar
Dun tine cumbus haldeydik.
Kereme suruplar da fayda etmiyor maalesef. 2 gundur bunu anladim .
ISteyim bugun beynim uyusuk resmen. evde olmayi kendim istemedim iste en.azindan daha az yorulcam bugun.
Dun 3saat parktaydik ve eve zor soktum .
DIs jeli alip surcem bugun bakalim

M mambur Raabim tez zamanda gonlunuzu ve elinizi ferahlatsin.

Back
X