- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.861
Amin canım.yine kasım annesi oluyosun.ne güzel.Teşekkür ederim kızlar.
Amin inşallah isteyen bekleyen herkesin başına darısı.
Baktım hazır zaten deliksiz uyuyamıyorum, günüm bebek kakası ve yemeği içinde geçiyor gönlümden 2. Geçti inşallah kucağıma almak da nasip olur.
Amin canım inşallah gönlünden ne geçiyorsa kabul olur. Hayırlısı ile.. ıyi denk getirmişsin iki akreple nasıl ugrasican kız?Teşekkür ederim kızlar.
Baktım hazır zaten deliksiz uyuyamıyorum, günüm bebek kakası ve yemeği içinde geçiyor gönlümden 2. Geçti inşallah kucağıma almak da nasip olur.
Sağlıkla kucağına alırsın ins allah isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim kızlar.
Aynen öyle canım. Ben çok titiz değilimdir ama bu durum beni bile rahatsız etti.Bende gıcık olurdum.bide ruj varken öpüyo.biz bile öpmeye kıyamıyoruz hasta olucak diye
Amin canım.yine kasım annesi oluyosun.ne güzel.
Amin canım inşallah gönlünden ne geçiyorsa kabul olur. Hayırlısı ile.. ıyi denk getirmişsin iki akreple nasıl ugrasican kız?
Teşekkürler kızlar, içimde kedi var zaar, soğuk havayı gördüm mü çoğalasım geliyor demekSağlıkla kucağına alırsın ins allah isteyen herkese nasip etsin
Teşekkürler kızlar, içimde kedi var zaar, soğuk havayı gördüm mü çoğalasım geliyor demek
Akrep olmayacak sanırım, 1 kasım 40 haftaya göre. İlki sezaryen olmuştu 38. Haftada alındı, 2. De sezaryen olunca dikişlerden dolayı 1 hafta daha erken 37de alınıyormuş çoğu zaman. Ekim başlarına kadar gerileyecek sanırım.
Kasımda doğan delü çıktı bir de ekimde doğana bakalım, belki Allah acır halime de uslu olur bu bebe
Hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İki bebek başta epey zorluyor ama sonra iyi oynuyorlar beraber.Teşekkür ederim kızlar.
Senin dikislerinde problem olmadıktan sonra sonuna kadar bekle bence. Bende şeker olduğu ve arası 16 ay olduğu halde 39 a kadar bekledim. Şeker olmasa sancılarını bekliycektim. Doğum sancısı nasıl olur coook merak ediyorum ama kısmet olmadı:)))Teşekkürler kızlar, içimde kedi var zaar, soğuk havayı gördüm mü çoğalasım geliyor demek
Akrep olmayacak sanırım, 1 kasım 40 haftaya göre. İlki sezaryen olmuştu 38. Haftada alındı, 2. De sezaryen olunca dikişlerden dolayı 1 hafta daha erken 37de alınıyormuş çoğu zaman. Ekim başlarına kadar gerileyecek sanırım.
Kasımda doğan delü çıktı bir de ekimde doğana bakalım, belki Allah acır halime de uslu olur bu bebe
Hayirli olsun cnm gozun aydin.Sabah sabah iğrençleşeceğim ama ben bezi açınca bir kez kumandanın on/ off tuşunu, bir iki kez sünger yumuşak topun parçalarını, oyuncak telefonunun yumuşak tuşlarından birini bulmuştumevde bir şey kaybolunca "bizim deli yemiştir, yarına çıkar" diyoruz
Allahimm cok seker ya...masallah.Teşekkür ederim kızlar.
Daha yeni uyudu :/Teaekkyr ederim.
Hap tek tedavi suan. onda da doz doz artirmaya gidilebiliniyor.
SEn nasilsin
Sen de mi terazisin :)Allahimm cok seker ya...masallah.
Hayirli kucagina almak nasip olsun.
Ekim basi terazi o da dengeli dengesiz
Kendimden biliyorum.
Ilk haber bu dimi..bebiklere kardes
Canim ben Dencol kullanıyorum doktor vermişti.İyi geceler kızlar bol uykulu gecemiz olsun inşallah.benim oğluş bu ara iyice sapıttı.dış kapının önüne geliyo aaaaççççç diye bağırıyo açmazsam basıyo çığlığı.bağıra bağıra ağlıyo.gündüz çıkıyoruz parka alıştı.sürekli istiyo.kızlar bide diş jeli kullanıyomusunuz?hangisini alıyım?sanırım diş zorluyo.gece yatmadan önce sürsem belki rahat uyur.dün yine yarım saate bir uyandi.Allahtan emiyo geri yatıyo.tam dalıcam hoppp bidaha..
Amin inşaallah.Arkadaşlar merhaba çooook uzun zamandır hiç yazamadım. Bende 2015 kasım annesiyim bir kızım var. Ama maalesef eşimle ayrılıyoruz sizden dua istiyorum kuzum için yavrum için bize dua edin ne olur yuvam dağılmasın ben eşimi çok seviyorum. Ne olur bizim için dua edin. Eşim beni kuzumuzu ve yuvamızı bırakmasın. Başkasına yapılan dua daha çabuk kabul olurmuş. Kızım annesi ve babasıyla büyüsün. Ne olur dualarınızı bekliyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve kimsenin yuvası dağılmasın inşallah.
Saolasın canım yarın alırım. inşallah rahatlar birazCanim ben Dencol kullanıyorum doktor vermişti.
Bir tane kendim almıştım eczaneden doğal olanlardan. İcinde kimyasal bisey yokmus bitkisel. Ama pek işe yaramadı.
Arada bir doktorun verdiğini kullanıyorum.
Allah yardımcın olsun canım.senin ve bebişin için hayırlısı neyse o olsunArkadaşlar merhaba çooook uzun zamandır hiç yazamadım. Bende 2015 kasım annesiyim bir kızım var. Ama maalesef eşimle ayrılıyoruz sizden dua istiyorum kuzum için yavrum için bize dua edin ne olur yuvam dağılmasın ben eşimi çok seviyorum. Ne olur bizim için dua edin. Eşim beni kuzumuzu ve yuvamızı bırakmasın. Başkasına yapılan dua daha çabuk kabul olurmuş. Kızım annesi ve babasıyla büyüsün. Ne olur dualarınızı bekliyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve kimsenin yuvası dağılmasın inşallah.
Evet.Sen de mi terazisin :)
Ben de ayniyim denge yok pek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?