2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar hiç haber yok.ailesi bir yandan polis bir yandan arıyo.ilk defa yaşıyorum böyle bişey çok üzücü.çok etkilendik.bakmadık yer bırakmadılar ama yok.inşallah kafa dinlemek için gitmiştir
İns çabucak bi haber gelir allah ailesine de güç versin bi haber alırsan yaz bizde merak ettik

Ben taktim su kürlere ya, maydanoz suyuna basladim ama bu hafta ovulasyon haftam Allahim ne agri cektim bugun dogum agrisi kadar vardi ,resmen agri bi hafifliyor,bi siddetleniyor ve ben 2.cocuk fikrinden korkmaya basladim .
Dogum.aninda gercekten Allah sabir veriyor ya.
Hic boyle agri cekmemistim dogum.haric, maydanozla alakali herhalde

tubaa1 insallah sag saglim bulunur canim.
Tam kanin kaynadigi yaslar, insallah kotu bir yola aldanmamistir.
Sevgilisi falan varsa onunlami.acaba

Ailesine çokta bişey soramıyosun perişanlar. babasının halini görünce çok kötü oldum.hiç bir iz yok.inşallah biri kandırmamıştır.tel.sinyallere bakıcaklar onunda saati varmış.şimdi orayı bekliyolar.komşularla dönüşümlü gidiyoruz.destek olmaya çalışıyoruz

İyi akşamlar güzel anneler
fermante Geçmiş olsun defneye ,canım umarım şimdi iyisinizdir
@tubaa1 canım okudum ve aklımdan çıkaramadım ,rabbim yardımcıları olsun ,sabır versin .Tam dediğim dedik yaşları ,umarım kızıp uzaklaşmak isteyipte kendi gitmiştir .Allahım dışarısı tehlike dolu ,Başka çocuğu bile düşünmek insanı delirtiyor ,rabbim anasına babasına sabır versin ,çok zor

Oy ya insallah sag saglim doner evine.
Hep tv lerde izliyoruz ama boyle yakininda olunca insan inanamiyor, burdan.biz bile.bu kadar etkilenmisken...

Saol cnm. Hala ateşli dün çok hafifti bugün epey arttı yarın da geçmezse dra götürcem artık. Gerçi 72 saat izle düşmezse getir diyo bizim Dr genelde.. bu seferki inatçı ateş değil surupla düşüyor. Geçen defa hiç düşmüyordu hemen ertesi günü götürmüştüm..

Günaydın kızlar. tüm hasta kuzucuklarımıza şifa versin Rabbim. Benim cadı da geceleri çok fena bu ara uykuya dalmamız 2 yi buluyor. ben perişan oldum. gündüz uykusu da aylardır teke düştü. 2 haftadır onu da 1 saat bile olmadan uyanıyormuş. Diş mi arsızlık mı bilmiyorum.

bir de hala pişik derdiyle uğraşıyoruz ya. 1 dilim portakal yiyor, 1 hafta pişiği geçmiyor. bide ekşi ekşi hoşuna da gidiyor yemek istiyor. napıcamı şaşırdım.

Kızlar gece haber geldi bizim oturd.ilçeden çok uzakta erkek arkd.evinde bulunmuş.erkek arkd.büyükmüş biraz ve göz altına alımış.evlenceklermiş.kız küçük old.için dava açılacakmış.kızda karaklda ifade veriyo.almayaa gittiler şimdi.açılsın en ağır cezayı alsın 17 yaşındaki çocukla evlenmeyi düşünmek alıkoymak ne demek.bi nebze rahatladık canı sağ şükür.çok zormuş kızlar böyle olaylar.

Saol canım ya inşallah dişleri patlatıp rahatlasaydık bizde. evlerimiz yakın olsa da gece mirayla kerem oynasa. bizde evcilik saklambaç oynuyoruz bide beni yönlendiriyo otur kalk diye :)

ay canım çok şükür canı sağ bulunmuş neler duyuyoruz. ya Allah akıl versin 1 sene duramamışlar mı ailesini perişan etmiş kız. gençlik çok fena ya ben çok üzülüyorum

Ayni cnm ya şurupla düşüyor ama saati gelince çıkıyor ateş bi de öksürüğü çok. Öğleden sonra gidicez bi bakalım.

Rabbim canını sağ etsin ama hayatını yaktı kızcağız yazık günah.. ailesi bitiktir.. 17 yaş.. kanı deli akiyo dur ama ne bilim biraz mantık lazım bütün hayatını etkileyecek bişey sonuçta..

Saol canım ya inşallah dişleri patlatıp rahatlasaydık bizde. evlerimiz yakın olsa da gece mirayla kerem oynasa. bizde evcilik saklambaç oynuyoruz bide beni yönlendiriyo otur kalk diye :)

Cidden cok fenalar.. benim de bi ara gozlerim kapanmis elini gozume bastirmasina sicradim.
Valla yakin olsaydi ne iyi olurdu

Ayni cnm ya şurupla düşüyor ama saati gelince çıkıyor ateş bi de öksürüğü çok. Öğleden sonra gidicez bi bakalım.
Hayirlisiyla ins gecer gider.havalar asiri dengesiz.
Tam mart i yasiyoruz yani.

tubaa1 Ah ne zordur ailesine..Allahim... 2 seneye de baba ocagina donmek icin can atar.
Bu gencler neden boyle ya.
Evlatlarimiz var hersey beni korkutuyor.

Rabbim canını sağ etsin ama hayatını yaktı kızcağız yazık günah.. ailesi bitiktir.. 17 yaş.. kanı deli akiyo dur ama ne bilim biraz mantık lazım bütün hayatını etkileyecek bişey sonuçta..
Hadi o cahilde götüren koca adam hiçmi düşünmedi.inşallah bişey yapmamıştır.kız iri biraz büyük duruyo ama nüfus cüzd.falan hep yanındaymış hiçmi görmedi yaşını.resmen kandırıp götürmüş.30 lu yaşlarda adam.Allahım yavrularımızı koru.iyi insanlarla karşılaştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…