2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M Mavisu27 geliriz canım sen çağırırsin da gelmez miyiz! Tabisi de geliriz. Ama önce kızımın iyileşmesi lazım. Yine hasta ateş ve burun akıntısı oldu yine tabi oksuruk de var. Daha geçen ay hastaydi ya. Yine nasıl kaptı. Hergün de dışarı çıkarıyorum ufacık hava değişiminde etkilenmesin alışsın diye ama. Oldu yine işte. Insallah daha ilerlemez ya. Sabah çok hafiftir ateşi bisi vermedim. Şuan 39u gördük şurup verdim hemen ilerlemeden geçer gider inşallah.

Geçmiş olsun Defne'ye.
Ah kuzum ya inşaallah ilerlemez basit bi nezledir.
Antibiyotik kullanmış miydin canım? Acaba boğazı iltihaplı da tekrar mi ediyor?
Ben bi suredir cikarmiyorum burnu akıyor hasta diye.
Ne bilim alışması da iyi de tekrar tekrar hasta etmekten korkuyorum. Bu sefer de iyice hassaslasmaz inşaallah.

Geçmiş olsun minigime
Baliktan köfte fikrini senmi vermiştim cnm allah razı olsun akşam balık yediremedim hmn köfte ye çevirdim 2 tane yedi

Cok gecmis olaun..
Rabbim sifa versin . Ins ateslenmez bir daha..

Saol un kizlar 38 39larda dolaşıyor ateşi. Aslında tam anlamıyla geçmişti gecen ay ama 2 3 gündür babası hasta o da aynı oldu. Bu sene bi anlatamadık şu hst ları. İyi beslenmiyor muyuz acaba ya??

Saol un kizlar 38 39larda dolaşıyor ateşi. Aslında tam anlamıyla geçmişti gecen ay ama 2 3 gündür babası hasta o da aynı oldu. Bu sene bi anlatamadık şu hst ları. İyi beslenmiyor muyuz acaba ya??
Gecmis olsun prensesime. Beslenmeyle alkali oldugunu sanmiyorum, lisaya ekmek, tatli vermiyom hic (zaten sevmiyo tatli) , sebze,et,meyveyi,sut herseyi yiyo ama yinede hasta oluyo,

Gecmis olsun prensesime. Beslenmeyle alkali oldugunu sanmiyorum, lisaya ekmek, tatli vermiyom hic (zaten sevmiyo tatli) , sebze,et,meyveyi,sut herseyi yiyo ama yinede hasta oluyo,
Saol cnm.
Tatlı ben de çok nadiren veriyorum. Muhallebilerini hep dogal tatli yiceklerle tatlandiryorum. Hurma pekmez vs gibi. Onun dışında biz ne yersek o da yiyor ayırt etmiyorum. Hatta ona özel çorbalar pisiriyorum ama yine de hst oluyor işte. Çorbasıni nasıl yediriyorsun. Ben çorbasına illa ekmek dogruyorum. Günde bi öğünde yiyor yani. Kahvaltıda da ekmek yok. Bi de bazen elinde tirtiklamasini da seviyor. Çorba sulu olduğu için katık yapıyorum mecburen. Aslında geçen tv de gördüm çok koyu çorbalar yapıyorlar pure gibi. Ekmek yedirmemek için

Saol cnm.
Yok cnm ben değildim. marbleblue sanıyorum. Afiyet olsun kuzuya.
Evet canım bendim afiyet olsun kızlar bide benimki ıspanak da yemiyo du onuda Mücver gibi yapıp verdim 3 tane fln yedi maşallah, bi havuç bi patates rendeledim birazda ıspanak doğradım 1 kaşık un bi yumurta azıcık für yada su ne koyarsanız artık, yarım çay kaşığı da karbonat koydum karıştırdım Mücver gibi tepsiye koyup fırına sürdüm, kızartadabilirsiniz fırında daha sağlıklı tabi ama kızartması daha lezzetli

fermante çok geçmiş olsun canım..bende çok üzgün bir akşam geçirdim.başım çatlıyo.çok sevdiğim aynı binada oturduğum komşumun kızı kayboldu.17 yaşında.hala şoktayım.bütün herkes toplandı.elden birşey gelmiyor.inşallah kötü bişey olmamıştır dua edin kızlar.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Bende koyu corba yapiyorum, mesala bugun tavuksuyuna , havuc,kabak,rendeledim ispanak koydum bide pirinc , corbalarinida mutlaka,patates telsehriye,yada arpa sehriyeli yapiyom ekmege gerek kalmiyo, bence sen herseyi cok ta iyi yapiyosun

Çok saol cnm.
Yaa nasıl kaybolur!.. ınsallah çıkar ortaya başına kötü bişey gelmeden.. Allah yardım etsin.. evlat sahibi olmak.. ileride bütün anlarını nasıl geçireceğini düşünmemek elde degil

İnşaallah çabucak bulunur canım çok üzücü bir sey.
Belki bir şeye kizip kendisi gitmistir 17 yaş çok zorlu bir yaş çünkü. Yatışınca gelir.
İnşaallah biran önce kavuşur ailesi.

Saol canm sayende balık yemiş oldu akşam ıspanak ta yemiyo bigün de bole yapim ıspanagi sen bole tarifler ini at ara ara

cANIM bir haber var mı?.
ailesini düşünemiyorum ne haldedirler kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…