- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.061
Himm anladım cnm. Ben de deniyim bakıyım teşekkürler. Fırın kagidi dediğin fırın poşeti dimi?Bende hamileyken tanışyım kendisiyle Norveç somon bide Karadeniz somonu var bana Norveç somonu daha lezzetli geldi ama pahalıda geliyo tabiben fırın kağıdına sarıyorum içine sarımsak parates soğan doğruyorum bi tanede defne yaprağı bi dilim limon koyuyorum atıyorum fırına çok lezzetli oluyo hemde faydalı bir balık,patatesde lezzetli oluyo içinde benim bebe onuda yiyo
Yok canım poşet değil şu tepsilere serilen yağlı kağıtlar var ya ondanHimm anladım cnm. Ben de deniyim bakıyım teşekkürler. Fırın kagidi dediğin fırın poşeti dimi?
Ii fikir bizim ki dr aynı bi yer bi yemez balımKızlar bebesi balık yemeyenler bide köfte olarak vermeyi denesin, benimki bazen güzel yer balığı bazen ağzına sürmez, geçen gün somon yapmıştım yemedi hiç bende ertesi gün onu aldım içine birazcık ekmekle yumurta koyup yoğurdum köfte yaptım bi güzel yedibelki sizin bebelerde sever
Kanadalı35 bu kadar yüksek ateşte dahi mi verilmiyor antibiyotik?
Geliyozda kimse yok soyle cay yaptim kahve yaptim buyrun diyen yokKızlar selam napiyosunuz kimsecikler gelmemiş bugün..
Gozluk yeni mi kullanmaya basladin?
Mesela gozlukten once de agrin varsa gozlukle rahatlamasi lazimdi agrinin ve en fazla 1 haftada alisiyor goz. Bende kullaniyorm .
Ama sakaklardan ense kokune vuran agri varsa migren olabilir.
Geçmiş olsun canım. İnşaallah biran önce sebep neymiş bulursunuz da iyilesursin.Cok sagolun kizlar
2011 lerden beri kullaniyorm ama cizilmisti.camlari, degistirmeye kalktik o zamamdan beri dogrusunu bulamiyoruz.. hepsi farkli gozluk veriyor o kadar gerildimki artik..
Zaten biri agri yapinca takmiyorm sonra erteliyoruma erteliyorm.. bakmissin arada 1 yil.gecmis yine dr cikiyorm oda farkli veriyor..
MR cekildi sinuzit yokmus cok sukur, dislerimi yaptirmaya basladim belki ondandir diye, yarin birde baska goz de gidicem.bakalim. Esim şiş gibi duruyor diyor.
Insallah gecer, biraz hafifledi cok sukur dun
Evet tatile bir haftaligina, yemek yok temizlik yok ona seviniyomGeçmiş olsun canım. İnşaallah biran önce sebep neymiş bulursunuz da iyilesursin.
kanadali35 tatile mi?
fermante sen Defne yi al kanadali35 de lisayi alsın kahvaltiya gelin canım sonra yaparım ben size güzel bi kahve
İyi tatiller canım..ohhhh ne güzel.darısı bize.yazı sabırsızlıkla bekliyorum...Haftaya bugun kubaya gidiyoruz( kimse yanlis anlamasin lutfen kuba burdan cok ucuz tr.otele verdiginiz paradan ucuz )burasi_15 orasi 30 derece 3.30 saat ucakla,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?