2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Himm anladım cnm. Ben de deniyim bakıyım teşekkürler. Fırın kagidi dediğin fırın poşeti dimi?

Ii fikir bizim ki dr aynı bi yer bi yemez balım

3gecedir yine çok kötü uyuyoruz. Hep memede ya da kucağımda uyumak istiyor. Deliricem artık.. yok yere bağırdım dün gece yavruma sonra da içim gitti tabi hala çok üzgünüm.
Bu ise bi çözüm bulmam lazım dedim ve uyuma şeklini düzeltmeye çalışıcam. Insallah başarılı olurum zor günler geceler beni bekliyor ama düzelirse diye bi umut var en azından diğer türlü hep daha kötüye gidiyor durum
Allahim yardım eder inşallah. Memede uyuma alışkanlığını kesmeye çalışıcam bakalım sabahtan beri durum iyiydi gündüz kolay da gece nası geçecek..

Of ya bizim kız da sapıttı şu saat oldu hala uyanık 3 gündür gece uykusuna dalamiyor. Dün sabah kusmuş yavrum usuttu mu yoksa kuriyemis limon marul fln yemişti karıştırdık mi bilmiyorum. Devamı gelmedi çok şükür ama korktum epey. İnşallah bu gece olmaz ve bir an evvel de uyur ya çok uykum var

Cok sagolun kizlar

Gozluk yeni mi kullanmaya basladin?
Mesela gozlukten once de agrin varsa gozlukle rahatlamasi lazimdi agrinin ve en fazla 1 haftada alisiyor goz. Bende kullaniyorm .
Ama sakaklardan ense kokune vuran agri varsa migren olabilir.

2011 lerden beri kullaniyorm ama cizilmisti.camlari, degistirmeye kalktik o zamamdan beri dogrusunu bulamiyoruz.. hepsi farkli gozluk veriyor o kadar gerildimki artik..
Zaten biri agri yapinca takmiyorm sonra erteliyoruma erteliyorm.. bakmissin arada 1 yil.gecmis yine dr cikiyorm oda farkli veriyor..

MR cekildi sinuzit yokmus cok sukur, dislerimi yaptirmaya basladim belki ondandir diye, yarin birde baska goz de gidicem.bakalim. Esim şiş gibi duruyor diyor.
Insallah gecer, biraz hafifledi cok sukur dun

Geçmiş olsun canım. İnşaallah biran önce sebep neymiş bulursunuz da iyilesursin.

kanadali35 tatile mi?

fermante sen Defne yi al kanadali35 de lisayi alsın kahvaltiya gelin canım sonra yaparım ben size güzel bi kahve

Gününüz aydın olsun canlar
Şu telefonu elime alıp okumaya bile vakit bulamıyorum ,Bu ne yogunluktur ,günün 24saat olması çok kısa geliyor

Hasta bebisler iyilesmistir inşallah .ya bizde söyle burun akıntısı kırgınlık bir gün yokladı ,gitti ama üç gecedir fenayiz ,sağlık ocağına götürdüm ,birşeyi yokmuş .habire kulak gösteriyordu herhalde çıkamayan köpek disimiz çıkıyor ..

Doktordada ağlamadan muayene oldu .ağzını aç diyor doktor,Oda aaa yapıyor :))Eve geldik Herkese anlatıyor:))

Evet tatile bir haftaligina, yemek yok temizlik yok ona seviniyom oo kahvalti super biz geliyoz Lisa cadidir biraz ortaligi birbirine katar

M Mavisu27 sagol canim insallah.
Telefon, tvden uzak kalinca bi rahatliyor insan ama ya ne baginlisi olmusuz şunlarin

DonukPudra evet var, agrininda ya ondan ya disten oldugunu dusunuyorum, bakalim insallah yrnki doktor artik iyidir derdime care bulur
Rabbim tum hastalara acil sifalar versin insallah gercekten sagligimizin degerini hic anlamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…