- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.241
Selam canım.Nasıl geçti tatiliniz? Lisa bunalattımı?Slm herkese! Biz geldik! Evim evim guzel evim! Herkes iyidir insallah!
Uykusuz sinirli bitkin ama yıkılmadık ayaktayız
Bu çocukların yaptığını biz yapsak sanırım pert oluruz maşallah nasıl bir enerji vermişse allahım sabah bir başlıyorlar koşturmaya yatana dek popoları yere değmiyor
tutkku cok ama cok gecmis olsun bir anlik cidden . Allahim korusun.
kanadali35 nasil gecti tatiliniz?
wakewake cidden ne enerji var bu bebelerde masallah. Aynisini daha dun esimle konusuyorduk . O kadar az uyumaya boyle enerji..
**pat diye alintilarla daldim.
Hepinize hayirli haftalar arkadaslarim.
Rabbim minnaklarimizi hanemizden eksik etmesin. Yorucu ama cok ozel ve guzelmis.
Bizimki iyice dillendi. Agzimizin icine bakiyor konusurken tekrar ediyor dili dondukce. Ben mest.
Çok geçmiş olsun canım.o küçük parmaklara kıyamam.hiç bi yerden eksik kalmıyolarki kapı çalsa benden önce kapıda.balkona çamaşırı bile zor seriyorum.çete bunlar çeteSagol canim gercekten bir anlik.. arkani dondugun an oluyor iste Rabbim korusun yavrulari
Amin insallah, gercekten artik iyice tam sevmelik zamanlari cok sukur.
Masallah bu arada, asagi yukari artik duyduklarini tekrarlama zamaninfalar
Çok geçmiş olsun canım.o küçük parmaklara kıyamam.hiç bi yerden eksik kalmıyolarki kapı çalsa benden önce kapıda.balkona çamaşırı bile zor seriyorum.çete bunlar çete
Kızlar ayakkabı bakıyorum da yine ilk adım ayakkabılarından mi almalıyım? Ikinciyi alanlar ne tür aldı yazabilir mi?
Ben spor ayakkabı aldım ayağını terletmeyecek şekilde hemde tabanı çok güzel yumuşak doktorlar da tavsiye etmiş bunuKızlar ayakkabı bakıyorum da yine ilk adım ayakkabılarından mi almalıyım? Ikinciyi alanlar ne tür aldı yazabilir mi?
Çok geçmiş olsun Allah korusun olacak oluyo işteAy kizlar oglum parmaklarini sobaya kistirdi :/
Yakacaktim, yenisini koymak icin kapagi.acmistim oda kapatmis kapagi 4 parmakta kisildi ,ne bicim agrimistir
Sisti ama cok sukur indi simdi
Valla ya masallah enerji bombalari resmen
Hayatlari hep oyun, uyanir uyanmaz yine oyun :)
Ben de adidas spor ayakkabi aldim.Kızlar ayakkabı bakıyorum da yine ilk adım ayakkabılarından mi almalıyım? Ikinciyi alanlar ne tür aldı yazabilir mi?
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.Ay kizlar oglum parmaklarini sobaya kistirdi :/
Yakacaktim, yenisini koymak icin kapagi.acmistim oda kapatmis kapagi 4 parmakta kisildi ,ne bicim agrimistir
Sisti ama cok sukur indi simdi
Valla ya masallah enerji bombalari resmen
Hayatlari hep oyun, uyanir uyanmaz yine oyun :)
His geldiniz canım nasıl gecti tatilinin?Slm herkese! Biz geldik! Evim evim guzel evim! Herkes iyidir insallah!
Cok gecmis olsun . Bi anlik Allahim korusunGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.
Oğlum da tv ünitesinden dustu dudağı dişiyle çekmece arasında kaldı çok fena oldu.
Allah im esirgesin hepsini.
Teşekkürler kızlar.Cok gecmis olsun . Bi anlik Allahim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?