2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ay kizlar oglum parmaklarini sobaya kistirdi :/
Yakacaktim, yenisini koymak icin kapagi.acmistim oda kapatmis kapagi 4 parmakta kisildi ,ne bicim agrimistir
Sisti ama cok sukur indi simdi

Valla ya masallah enerji bombalari resmen
Hayatlari hep oyun, uyanir uyanmaz yine oyun :)

tutkku cok ama cok gecmis olsun bir anlik cidden . Allahim korusun.

kanadali35 nasil gecti tatiliniz?

wakewake cidden ne enerji var bu bebelerde masallah. Aynisini daha dun esimle konusuyorduk . O kadar az uyumaya boyle enerji..

**pat diye alintilarla daldim.
Hepinize hayirli haftalar arkadaslarim.
Rabbim minnaklarimizi hanemizden eksik etmesin. Yorucu ama cok ozel ve guzelmis.
Bizimki iyice dillendi. Agzimizin icine bakiyor konusurken tekrar ediyor dili dondukce. Ben mest.

Sagol canim gercekten bir anlik.. arkani dondugun an oluyor iste Rabbim korusun yavrulari

Amin insallah, gercekten artik iyice tam sevmelik zamanlari cok sukur.
Masallah bu arada, asagi yukari artik duyduklarini tekrarlama zamaninfalar

Sagol canim gercekten bir anlik.. arkani dondugun an oluyor iste Rabbim korusun yavrulari

Amin insallah, gercekten artik iyice tam sevmelik zamanlari cok sukur.
Masallah bu arada, asagi yukari artik duyduklarini tekrarlama zamaninfalar
Çok geçmiş olsun canım.o küçük parmaklara kıyamam.hiç bi yerden eksik kalmıyolarki kapı çalsa benden önce kapıda.balkona çamaşırı bile zor seriyorum.çete bunlar çete

tutkku geçmiş olsun cnm.
Benim kızım da ben evi süpürürken kapı çalarsa ya da telefon çalarsa anane anane diye bağırıyor. Ordan anlıyorum ya kapı ya tel diye bakıyorum doğru.. Ben de eriyorum karşısında o iyle yaptıkça bayılıyorum

Kızlar ayakkabı bakıyorum da yine ilk adım ayakkabılarından mi almalıyım? Ikinciyi alanlar ne tür aldı yazabilir mi?

Çok geçmiş olsun canım.o küçük parmaklara kıyamam.hiç bi yerden eksik kalmıyolarki kapı çalsa benden önce kapıda.balkona çamaşırı bile zor seriyorum.çete bunlar çete

Valla ya kucucuk boylarina aldiris etmeden hep nerde tehlikeli yer var hep ordalar..

fermante sagol cnm
Kapi telefon onlarin isi ya
Cok tatli oldular artik gercekten,

Kızlar ayakkabı bakıyorum da yine ilk adım ayakkabılarından mi almalıyım? Ikinciyi alanlar ne tür aldı yazabilir mi?
Ben spor ayakkabı aldım ayağını terletmeyecek şekilde hemde tabanı çok güzel yumuşak doktorlar da tavsiye etmiş bunu

Nike experience tdv 5

Çok geçmiş olsun Allah korusun olacak oluyo işte

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.
Oğlum da tv ünitesinden dustu dudağı dişiyle çekmece arasında kaldı çok fena oldu.
Allah im esirgesin hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…