- 10 Şubat 2013
- 516
- 577
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.281
Amin canım.artık servis parasını falan geçtim.içime sinmesini istiyorum.dediğin gibi çevre ve veliler çok önemli.rabbim hayırlısı nereyse orayı nasip etsinHayirli kandiller kizlar
tubaa1 canim valla buyudukce hakkaten daha zormus .ben beninkilerin basinda oturmayinca ,kizim kitaplarina gomulur ,oglanlar bilgisayara .ille sıkı takip gerekiyor:))
Uzakta olsa iyi okula gonderme taraftariyim.servis parasi ve yolda gecen zaman zor oluyor ama egitiminden ziyadeokuldaki cevre cok onemli .simdi birde ergenlik caginda ortam onemli ..benimkilerde uzaktaki okula gidiyor .ogretmenler yine cok iyi anlatmiyor ama cocuklar ve aileleri iyi..
Rabbim iyilerle karsilastirsin yavrularin tumunu
Top kaçırmayı milletin oyununu bozmayı benimki de yapıyor ayrıca parka gidince bütün oyuncaklar kendinin sanıyor şaşkın diğer çocuklara kızıyorAhahahha bu kadar olur aynen..
Bir dk sabit durmuyor parkta. Sallanirken guvenlik seridini kaldiriyor gecen az daha dusuyordu. Kaydiraktan top oyanayan cocuklarin yanina milletin topunu tekmeleyip sahipleniyor.
Oyuncak kavgasina giriyor.
En son parktan cikisimiz aglama krizi ile oldu. Baskasinin topunu vermek istemedi diye.
Resmen donuma dek su icinde eve donuyorum.
Bayildim cok guzel.
Amin insallahBayildim cok guzel.
Darisi bana diyorum.
Denizin rengi
Hu huuuh!!
Uzanmışım kumsala
Allah yardimcin olsun.Kolay gelsin canim.Günaydın kızlar.
Bugün yoğun bir gün beni bekliyor.
Memleketten eşimin ailesi geliyor.
Gorumceler çocuklar maaile yani :)
Yatıya kalacaklar.
Bakalım yoğun ama güzel bi değişiklik olacak inşaallah.
Geçmiş olsun canım.bizde grip olduk sırayla atlattık.şükür hafif geçirdik. ateş olmadı ama burun akıntısı geçmiyo.Selam kizlar, 3.gun bugun atrsliyiz,oksuruk,burun akintisi var
Yaz geldi virusler temizlenmistir derken yine herkes hasta..
Dun dr gittik,oksuruk damlasi verdi ama icinde %12 alkol var yaziyor , atesli iken verince yam etki yapmis olabilirmi?
Gece 5dkda bir atesi bir dustu,bir yukseldi..
Yine korktuk cok, insallah artik duzelir
Herkes iyidir insallah
Geçmiş olsun canım.bizde grip olduk sırayla atlattık.şükür hafif geçirdik. ateş olmadı ama burun akıntısı geçmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?