- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.261
Çok geçmiş olsun canim. Ne kadar dikkat etsek de oluyor.Teşekkürler kızlar.
Çok agladi gece çok sık ve ağlayarak uyandı iki kez ağrı kesici şurup verdik mecbur. Ama şimdi iyi sukur.
Geçmiş olsun canım.benim oğlum çok hareketli 5dk oturmuyo.malum hareketli olunca kazalar üst üste geliyo.benimkide akşam kucağımdaydı nasıl oldu anlamadım eğilip bir anda çaycının üst cam demliğe bir vurdu boştu iyki.tezgahın üstüne paramparça oldu.iyki eli kesilmedi.Teşekkürler kızlar.
Çok agladi gece çok sık ve ağlayarak uyandı iki kez ağrı kesici şurup verdik mecbur. Ama şimdi iyi sukur.
Off size de çok geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun canim. Ne kadar dikkat etsek de oluyor.
Defne de bugün salon kapı girişindeki laminat parkenin üzerinde o metal çubuğu sökmüş. Babasi o gece yatinca yapistiririz dedi uzerine basinca kayma olmasin diye. Yatmaya hazirliyodum mamasini yedirdim alti degisti gecelik giydiremedim ustune çok mızmızlandı dedim babasina onu da sen giydir bayilicam sicakladim. O da kacip duruyo babasindan oyun yapiyor guya. Oturdum ya 2dk. Sen git antreye kac. Ordan kosarak gelirken o bosluga takil gum diye dus resmen hem dustu hem kaydi hem yuvarlandi. Gozumun onunde ya. Şoka girdim kalkamadım..
Neyseki kötü bisi yok ama olabilirdi de.
Yani korusan da korumasan da olacaksa bişiy oluyor. Allahım en hafif şekilde atlattirsın. Bu minnaklarin cani ne ki
Ya cidden herkesin evinde bi kaza :/Geçmiş olsun canım.benim oğlum çok hareketli 5dk oturmuyo.malum hareketli olunca kazalar üst üste geliyo.benimkide akşam kucağımdaydı nasıl oldu anlamadım eğilip bir anda çaycının üst cam demliğe bir vurdu boştu iyki.tezgahın üstüne paramparça oldu.iyki eli kesilmedi.
Selam canım..havalar ısındı gezmeler başladı,parklar mekanımız oldu.parktan çıkmak istemiyo.Selam kızlar..
Iyi günler nasılsınız..
Biz de ayniyiz hatta küçük kayak yetmiyor büyük kayağa çıkmaya yelteniyo :)Selam canım..havalar ısındı gezmeler başladı,parklar mekanımız oldu.parktan çıkmak istemiyo.geçen sene masum masum salıncakta sallanıyodu şimdi kaydıraktan tırmanıyo ve merdiven sevdalısı oldu
Ahhh ahh canım bizde böyle yaşlanıcaz işte.şu ders olayı çok zor.kendi haline bırakınca daha gevşiyolar günde 100 soru çözüyosak 50 ye düşüyo.illaki başında duruyorum seri çözsün diye.gündüz oğlumla akşam kızımla.rabbim bize güç versin.bizde okul derdine düşdük.muhtemel adrese çıkan okula göndermicem.harıl harıl okul araştırıyorum.ne zormuş ya.sınıflar 45 kişilikmiş.nasıl ders anlıcak bunlar.şaştım.okulları gezip müdürlerden bilgi almaya çalışıyorum.büyüyüyünce sıkıntılarda farklılaşıp zorlaşıyo gelecek kaygısı çöküyoNasilsiniz kizlar .. gecmis olsun dusen ,yaralanan meleklere ,rabbim en buyuk kazalarini atlattirmis olsunda ,birdaha olmasin kuzucuklara Hicbirsey
Ben buhranlara girip girip cikiyorum ,kendi capimda:))
Analik ne zor zanaattir ,artik totomda kotum durmaz oldu kosmaktan.yarim isler muduru olmaktanda biktim:))bu yaramazla ders calistirmasi zor oluyor ,annnanesi oynatamiyor mecbur bensiz calisiyorlar tabii notlar biraz dusuyor .napayim oturup onlari calistirmaktansa ,calismayi ogreteyim onlara takildiklari yerlerde sorsunlar dedim.kafayi yememek icin cabaliyorum.surekli herisin kisa yolunu bulmaya calisiyorum ,temizligin ,yemegin...
İyi geceler kızlar.
Bi park sevdalısı da bende var ama bizimki salıncak bağımlısı, parka girer girmez hemen salincaga koşuyor donene kadar salıncakta. Kızım kaydiraga gidelim diyorum hayır lalla (salla demek).
Ahahahha bu kadar olur aynen..Keşke bizimki de öyle olsa
Deli dana gibi koşuyor her yere tırmanıyor
tutunca kızıyor elimi ısırıyor
Hep Özgür olmak istiyor
Parktan nefret ettim resmen
birde elimi sürekli elektrik çarpıyor
Şiir gibi oldu şikayet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?