- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.061
Oldunuz mu sunnet smdi gordum ya.
Ay canim benim. Damatlgnida gorursn insOlduk canim cok sukur.
11.gun bugun gecti sukur , kasiniyor bu ara sadece. Hala cis cis diyip her cisinde beni yaninda istiyor ..zamanla gecer insallah bu korkusu
Canım sulu yemekleri ve yoğurtu ben yediriyorum.pilav,sebzeler,makarna tarzı yiyecekleri önüne koyuyorum kaşıkla yiyo ama yarısını da yer yiyoSlm kizlar
Oruc tutuyorum ben de Allah kabul eder insallah.
Oruc degil ama defneye bakmak beslemek epey yoruyo beni sabrim kalmiyor resmen. Inat ediyo yemiyo benim de iyice canim sıkılıyo hircin davraniyorum. Yapmamam lazim biliyorum ama elimde degil ogrenicem bunu da insallah.
Sizler bebislere tum yemekleri siz mi yediriyorsunuz yoksa corba vs gibi sulu yiceklerimi veriyorsunuz sadece. Ben corba muhallebi gibi seyleri ben veriyorum kendi yemek istediginde de eline kasik veriyorum ama yine de inat ediyo yemiyor. Artik ogrenmesi lazim dimi kendi kendine yemesini. Ben gec mi kaldim
Eliyle yiyebilecegi turden yiyecekleri ben de veriyorum eline meyveleri de hatta yogurdu da eline veriyorum ama corba ya sulu yemekleri acikcasi vermedim sadecs ona da bir kasik veriyorum bazen agzina goturuyo bazen ustuneCanım sulu yemekleri ve yoğurtu ben yediriyorum.pilav,sebzeler,makarna tarzı yiyecekleri önüne koyuyorum kaşıkla yiyo ama yarısını da yer yiyogeç kalmadın canım alışır
Bende bugün bi parka gittim susuzluktan öldümSlm kizlar
Oruc tutuyorum ben de Allah kabul eder insallah.
Oruc degil ama defneye bakmak beslemek epey yoruyo beni sabrim kalmiyor resmen. Inat ediyo yemiyo benim de iyice canim sıkılıyo hircin davraniyorum. Yapmamam lazim biliyorum ama elimde degil ogrenicem bunu da insallah.
Sizler bebislere tum yemekleri siz mi yediriyorsunuz yoksa corba vs gibi sulu yiceklerimi veriyorsunuz sadece. Ben corba muhallebi gibi seyleri ben veriyorum kendi yemek istediginde de eline kasik veriyorum ama yine de inat ediyo yemiyor. Artik ogrenmesi lazim dimi kendi kendine yemesini. Ben gec mi kaldim
Ya ben bu insanlari cidden anlamiyorum cok sikildim.Kızlar canım çok sıkkın.akşam kv.ve kp.bizdeydi.dediklerini söylüyorum..kerem konuşmuyo filancanın bizden bir ay büyük oğlu şakır şakır konuşuyo herşeyi diyo.Allah allah...diyolar.direk böyle sanki benim çocuğum sorunlu gibi.bende dedimki 1.5 yaşında destan mı yazacak.kendini istedlklerini az cok ifade ediyo dedim.israrla kiyaslayip yoookkk o gayet duzgun konusuyo diyolar.anne..baba.dede.mama.ac gibi kelimeleri soyluyo.aklima kuruntu sokup gittiler.bizde bi gariplikmi var kizlar.basima agriyi soktular.
Cevre dedigim benim de kv kp gorumce vsDonukPudra cevreden cok en yakinim dediklerim yapinca uzuluyorum.resmen kusur ariyolar.aslinda hic takmam cevabimi veririm ama konu evladin olunca aklimi karistirdilar.yavrularimiz icin elimizden gelenin fazlasini yapiyoruz.icimi rahatlattin.Allahta seni rahatlatsin canim benim.
Ayy ne guzel keske ben de okuyabilsem. Okuyorum ama tecvidli degil ve coook yavas..Kızlar ramazan geldi burası iyice boşaldı sanırım.
Ben malesef oruç tutamiyorum ://
Aslında masaallah gayet iyiyim ama tükürük bezlerim yandığı için tutamıyorum.
Buna şükür...
Ramazan'ı hissetmek için ben de hatim basladim.
Fırsatınız olursa arada iftar menulerinizi paylaşır mısınız zorlanıyorum bu konuda ben.
M mambur nerelerdesin canım Yağmur nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?