2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Eymen knusuo ama anlaslr degl anne hadi al hav hav dede baba bunlari ztn dio bazn soyledgme sankiwb
Olduk canim cok sukur.
11.gun bugun gecti sukur , kasiniyor bu ara sadece. Hala cis cis diyip her cisinde beni yaninda istiyor ..zamanla gecer insallah bu korkusu
Ay canim benim. Damatlgnida gorursn ins

Kızlar ramazan geldi burası iyice boşaldı sanırım.
Ben malesef oruç tutamiyorum ://
Aslında masaallah gayet iyiyim ama tükürük bezlerim yandığı için tutamıyorum.
Buna şükür...
Ramazan'ı hissetmek için ben de hatim basladim.
Fırsatınız olursa arada iftar menulerinizi paylaşır mısınız zorlanıyorum bu konuda ben.
M mambur nerelerdesin canım Yağmur nasıl ?

Slm kızlar Ramazanınız Mübarek olsun. 2yıl aradan sonra tutmak biraz zor oluyor ama özlemişimde.
benim cadı sabah işe giderken acayip ağlamaya başladı ya. ikna edemiyorum ağlarken bırakmak istemiyorum ama mecbur öyle oluyor. ne yapacağımı şaşırdım.

Slm kizlar
Oruc tutuyorum ben de Allah kabul eder insallah.
Oruc degil ama defneye bakmak beslemek epey yoruyo beni sabrim kalmiyor resmen. Inat ediyo yemiyo benim de iyice canim sıkılıyo hircin davraniyorum. Yapmamam lazim biliyorum ama elimde degil ogrenicem bunu da insallah.

Sizler bebislere tum yemekleri siz mi yediriyorsunuz yoksa corba vs gibi sulu yiceklerimi veriyorsunuz sadece. Ben corba muhallebi gibi seyleri ben veriyorum kendi yemek istediginde de eline kasik veriyorum ama yine de inat ediyo yemiyor. Artik ogrenmesi lazim dimi kendi kendine yemesini. Ben gec mi kaldim

Canım sulu yemekleri ve yoğurtu ben yediriyorum.pilav,sebzeler,makarna tarzı yiyecekleri önüne koyuyorum kaşıkla yiyo ama yarısını da yer yiyo geç kalmadın canım alışır

Canım sulu yemekleri ve yoğurtu ben yediriyorum.pilav,sebzeler,makarna tarzı yiyecekleri önüne koyuyorum kaşıkla yiyo ama yarısını da yer yiyo geç kalmadın canım alışır
Eliyle yiyebilecegi turden yiyecekleri ben de veriyorum eline meyveleri de hatta yogurdu da eline veriyorum ama corba ya sulu yemekleri acikcasi vermedim sadecs ona da bir kasik veriyorum bazen agzina goturuyo bazen ustune. Saol canim bi an yanlis bisilet yaptigimi dusunuyorum bi an yok yok normal boyle diyorun. Gelgitlerdeyim.

Bende bugün bi parka gittim susuzluktan öldüm
Zorla da olsa çorba içiyorsa ne ii biz çorba yı bırakalı 3 4 ay oldu kesinlikle ağzını açmıyo aç bırakıyorum yine kar etmiyo

Reactions: GCA
Kızlar canım çok sıkkın.akşam kv.ve kp.bizdeydi.dediklerini söylüyorum..kerem konuşmuyo filancanın bizden bir ay büyük oğlu şakır şakır konuşuyo herşeyi diyo.Allah allah...diyolar.direk böyle sanki benim çocuğum sorunlu gibi.bende dedimki 1.5 yaşında destan mı yazacak.kendini istedlklerini az cok ifade ediyo dedim.israrla kiyaslayip yoookkk o gayet duzgun konusuyo diyolar.anne..baba.dede.mama.ac gibi kelimeleri soyluyo.aklima kuruntu sokup gittiler.bizde bi gariplikmi var kizlar.basima agriyi soktular.

Ya ben bu insanlari cidden anlamiyorum cok sikildim.
Bizde de benzer soylemler var !
Ne konusmasini bekliyorsunuz ki diyorim ben de
Cumle kurmuyor ama artik kelime dagarcigi fazlalasti esimle farkindayiz biz. Isteklerini cat pat kelime ya da fiziki ifade ediyor.
Daha ne yapsinlar bulbul gibi sakisinlar mi?
Erkekler genelde gec konusur zaten.
Bana tv izletme diyen var. Tv acan mi var? Kitap okuyorum bol bol. Sarkida dans ediyoruz vs.
Haaa bi de yasiti ile muhatap durumu yok ondan boyle diyen de var.
Sana ablasi var neden konusmuyo diyen de vardir
Saka gibi insanlarimiz cidden. Guluyorum artik. Cocuk degil cevre yoruyor.
Bir de cocugum ozurluymus gibi kelimeyi 3 4 kere soyleyip hadi soyle demiyorlar mi! Sik bogazini diyor seytan. Papagan ya da maymun mu? Cocuk!
Keyfine duskun bziimki mesela bilse de kelimeyi istemedikce asla demez.
Anneyi bile bilip dedigi halde ilk zamanlar resmen isi dusmedikcd zorunda olmadikca demedi.
Cok gormeyip cocugu gelisimini anlamadiklari (fark etmedikleri) icin boyleler bence.
Mide bulandiriyorlar.
Hic kafana takma . gayet normaller.

Cevre dedigim benim de kv kp gorumce vs

Evet soz konusu evlat olunca farkliymis. Bazen esimin bir dvrnisi bile cocugumuza karsi beni sinirlendirebiliyor. Analik ve korumacilik gudusu bu sanirim.

Ayy ne guzel keske ben de okuyabilsem. Okuyorum ama tecvidli degil ve coook yavas..
Yemek konusu bende de hep sikinti. Ben de sebzeli pirinc pilavi karni yarik cacik mercimek corba yapmistim iki gundur onlar vardi yarina ne yapicam dusunuyorum. Sen buldun mu?

Hiç takılma canım benim oğlumda öyle çok kelime türetmiyor söylediklerini çok bilinçli söylemiyor ama arada o kelimeleri söylüyor ya demekki konuşacak zamanı var
Bir sorun olsa onları da demezler
Bu milletin acelesi insanı deli ediyor
Benimde var çevremde takmasam da taktırıyorlar
Ama her şeyin bir zamanı var onlarda görecek

Ya bu milletn dirdiri btmio emziriyosun sutun mu yetmio 2 gun gec yuruse flanca yuruo sira knusmaya geldi . Benimde kafama tilki sokuolar gecen bi kadnla knustm benim oglm 1 buck yasnda bezi istemiorm demis sakr sakr knusuoms falan flan . Smdi bn diormki bn yanls ne yapymda knsmuo bna mal mal seyler dusunduruolar . Zatn canim skkn bu cok knusan cok karisan hersye maydnz olanlardan nefret ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…