2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
[/QUOTE]
Bizmi dedikodumu 

Kızlar dün kahvaltıda rafadan yumurta yedirdim normalde hiç yumurta sevmiyor
Rafadan da yemezdi ama yedi şükür
Sonra netten baktım sakıncalı mı diye
Hiç vitamin değeri olmuyormuş iyi pişmeden
Ne diyorsunuz
Canım canan Karatay hep diyor
Fazla haslamayin içindeki vitaminler trans yyaga donusuyor diye.
Gerçi bu kadının bazen absürt açıklamaları oluyor ama bilemiyorum

Bizmi dedikodumu [/QUOTE]

M mambur canım etiketlemissin ama görmemişim kusura bakma.bu kız sana ne zaman yaranacak köşe beğenmiyorsun konuşsa begenmiyorsun
Bende iyiyim kizimda ömrümü yemekle mesgul

Selam kizlar.. bisey merak ediyorum da sizler telefon ya da tabletten cocuklara zeka veya farkli oyunlar aciyor musunuz? Benim kizimin telefina tv ye olan eski meraki gitti video bile izlemiyor artik.. ama bi arkadasimin kizi var 2ay buyuk bizden telefondan cocuk oyunlari yapboz sekil bulmaca kedi oyunlari gibi oyunlarin hepsini aciyor oyanitiyo hepsini de nasil oynancagini ogretmis cok da guzel oynuyor ama daha cok erken degil mi bu tür oyunlar.. 2ay buyuk ama nerdeyse 3 aydir elinde tableti var oynuyo..

Bence cok erken canim.kizim 10 yasina giricek her gun kullanmasina izin vermiyorum.cunku dalip gidiyo tablete.bu sefer kitap okumaya zaman kalmiyo ve istek de olmuyo.simdiden tablete alistirmis ilerde kitap,dergi okumaya nasil alistiracak? Kizimin birinci siniftan kalan kitaplar resimli o bakiyo ben okuyorum.cok dikkatini cekiyo.oyun olarak biz en cok bultak seviyoruz.bikmadi.surekli onu istiyo ve top oynuyo.Allahtan alttaki komsum koyde evleri var orda kaliyolar.ayda bir gelip 2 gun kalip gidiyolar.isimede geliyo.rahatca kosturup oynuyoruz evde

baby puzzle oynuyor tabletten Lisa. alfabe, sekiller,rakamlar vs.yerlestiriyosun kitap ta okuyoruz bu arada :)

Bence erken.
Ben tv bile pek acmiyorum.

Gunaydin.
Hayırlı cumalar kızlar.
Geçen hafta kontrolum vardi emar vs çekilmişti.
Dun sonuçları almaya gittim çok şükür temiz çıktılar.
Sizinle de paylaşmak istedim
Ramazan hürmetine tüm hastalara şifa versin sıkıntılarımızı gidersin Allahim.
Bu arada M mambur yazıyor mu ben mı kaçırdım hiç göremiyorum da ??

Cokk sukurr.
Allahim tum hastalara sifa versin.

Mambur yok epeydir.

Gozun aydin canim benim cok sevindim

Gozun aydin canim Allahim tum hastalara sifa versin insallah.

Bence de erken 3 boyut kavramını da öğrenmeye çalışıyorlar ve tv tablet buna olanak tanımıyor. Ne kadar geç o kadar iyi bence

Iyi aksamlar herkese
M Mavisu27 canim sagolasin iyiyim ,bizim asansor elektrik voltajini degistiriyordu ,ariza olmus ,bilgisayarin tum parcalari vede modem yandi .birsuru masraf cikti.teldeki internetide cocuklar yuzunden kapattirmistim ,internetsiz kaldim .ne guzel sonuclarin da temiz cikmis ,nasil sevindim bilemezsin canim arkadasim .bak iki gecedir ruyamda seni gordum ,merak ettim nasilsin diye simdi rahatladim .hatta dun ruyamda DonukPudra yida cagaralim diyorduk:))

Mazef ozletmistin kendini .. hakikaten benim kiz hic yaranamiyor :))deme kiz uykumuz duzelmedi diye ,sen sirani savda uyuma sirasi bize gelsin .uykusuzluktan olucem inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…