- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.101
3dkDoktor dediyse sevindim canım
Kaç dk haşlıyorsun
Bizmi dedikodumu Hepinize iyi günler.dedikodumu yapmışsınız Kanadalı kuşlar soyledi
Nasılsınız iyimisiniz.
Biz iyiyiz.benim küçük 22 ayını geçti.baya derdini anlatacak kadar gelişti kelime haznesi.iki cümlelere başladı. Konuşması bir ay önce annemgile gittikten sonra iyice gelişti. Zeyneple aynı olup hala konuşmaya da var daha iyi konusabilende.ama hiçbiri önemli değil.hicbir durum çocuğun farklı olduğu anlamına gelmiyor.onemli olan sizi anlayıp anlamadığı. çocukların konusamamasinin muhtemelen en önemli nedeni gün içinde tek kişiyle muhatap olması.siz onun isteklerini söylemeden anladığımız için konuşma ihtiyacı duymuyorlar.yazin parka bahçeye çıktıkça muhtemelen konuşmaları gelişecektir.
Uykuyu sakın sormayın
Kaynayan suda 4 dakkika20 saniyeDoktor dediyse sevindim canım
Kaç dk haşlıyorsun
İlahi KanadalıKaynayan suda 4 dakkika20 saniye
Canım canan Karatay hep diyorKızlar dün kahvaltıda rafadan yumurta yedirdim normalde hiç yumurta sevmiyor
Rafadan da yemezdi ama yedi şükür
Sonra netten baktım sakıncalı mı diye
Hiç vitamin değeri olmuyormuş iyi pişmeden
Ne diyorsunuz
20 sn ne kizKaynayan suda 4 dakkika20 saniye
Bence cok erken canim.kizim 10 yasina giricek her gun kullanmasina izin vermiyorum.cunku dalip gidiyo tablete.bu sefer kitap okumaya zaman kalmiyo ve istek de olmuyo.simdiden tablete alistirmis ilerde kitap,dergi okumaya nasil alistiracak? Kizimin birinci siniftan kalan kitaplar resimli o bakiyo ben okuyorum.cok dikkatini cekiyo.oyun olarak biz en cok bultak seviyoruz.bikmadi.surekli onu istiyo ve top oynuyo.Allahtan alttaki komsum koyde evleri var orda kaliyolar.ayda bir gelip 2 gun kalip gidiyolar.isimede geliyo.rahatca kosturup oynuyoruz evdeSelam kizlar.. bisey merak ediyorum da sizler telefon ya da tabletten cocuklara zeka veya farkli oyunlar aciyor musunuz? Benim kizimin telefina tv ye olan eski meraki gitti video bile izlemiyor artik.. ama bi arkadasimin kizi var 2ay buyuk bizden telefondan cocuk oyunlari yapboz sekil bulmaca kedi oyunlari gibi oyunlarin hepsini aciyor oyanitiyo hepsini de nasil oynancagini ogretmis cok da guzel oynuyor ama daha cok erken degil mi bu tür oyunlar.. 2ay buyuk ama nerdeyse 3 aydir elinde tableti var oynuyo..
baby puzzle oynuyor tabletten Lisa. alfabe, sekiller,rakamlar vs.yerlestiriyosun kitap ta okuyoruz bu arada :)Selam kizlar.. bisey merak ediyorum da sizler telefon ya da tabletten cocuklara zeka veya farkli oyunlar aciyor musunuz? Benim kizimin telefina tv ye olan eski meraki gitti video bile izlemiyor artik.. ama bi arkadasimin kizi var 2ay buyuk bizden telefondan cocuk oyunlari yapboz sekil bulmaca kedi oyunlari gibi oyunlarin hepsini aciyor oyanitiyo hepsini de nasil oynancagini ogretmis cok da guzel oynuyor ama daha cok erken degil mi bu tür oyunlar.. 2ay buyuk ama nerdeyse 3 aydir elinde tableti var oynuyo..
Bence erken.Selam kizlar.. bisey merak ediyorum da sizler telefon ya da tabletten cocuklara zeka veya farkli oyunlar aciyor musunuz? Benim kizimin telefina tv ye olan eski meraki gitti video bile izlemiyor artik.. ama bi arkadasimin kizi var 2ay buyuk bizden telefondan cocuk oyunlari yapboz sekil bulmaca kedi oyunlari gibi oyunlarin hepsini aciyor oyanitiyo hepsini de nasil oynancagini ogretmis cok da guzel oynuyor ama daha cok erken degil mi bu tür oyunlar.. 2ay buyuk ama nerdeyse 3 aydir elinde tableti var oynuyo..
Cokk sukurr.Gunaydin.
Hayırlı cumalar kızlar.
Geçen hafta kontrolum vardi emar vs çekilmişti.
Dun sonuçları almaya gittim çok şükür temiz çıktılar.
Sizinle de paylaşmak istedim
Ramazan hürmetine tüm hastalara şifa versin sıkıntılarımızı gidersin Allahim.
Bu arada M mambur yazıyor mu ben mı kaçırdım hiç göremiyorum da ??
Gozun aydin canim benim cok sevindimGunaydin.
Hayırlı cumalar kızlar.
Gozun aydin canim Allahim tum hastalara sifa versin insallah.Gunaydin.
Hayırlı cumalar kızlar.
Bence de erken 3 boyut kavramını da öğrenmeye çalışıyorlar ve tv tablet buna olanak tanımıyor. Ne kadar geç o kadar iyi benceSelam kizlar.. bisey merak ediyorum da sizler telefon ya da tabletten cocuklara zeka veya farkli oyunlar aciyor musunuz? Benim kizimin telefina tv ye olan eski meraki gitti video bile izlemiyor artik.. ama bi arkadasimin kizi var 2ay buyuk bizden telefondan cocuk oyunlari yapboz sekil bulmaca kedi oyunlari gibi oyunlarin hepsini aciyor oyanitiyo hepsini de nasil oynancagini ogretmis cok da guzel oynuyor ama daha cok erken degil mi bu tür oyunlar.. 2ay buyuk ama nerdeyse 3 aydir elinde tableti var oynuyo..
Cokk sukurr.
Allahim tum hastalara sifa versin.
Mambur yok epeydir.
Gozun aydin canim benim cok sevindim
Çok teşekkür ederim canlarimmGozun aydin canim Allahim tum hastalara sifa versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?