2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar uyku problemi,beslenme problemi var ama birde tuvalet aliskanligi problemimiz var..
Varmi alistiran az cok ..
Demin firsat bu firsat deneyeyim,alissin dedim.. cunki cisi gelirken soyluyor,cikardim bezi, tuvalete,lazimliga,bardaga herseye deneidm yapsin diye yok anam pantolonu indirmeye izin bile vermiyor.. ben indiriyorum o yukari cekiyor
Cok gerildim sanirim hazir degiliz ikimizde..
Gunduzleri bari kurtulsaydik su bezden

Canım erken bence.2 yaşta daha rahat kolayca öğrenirler.hem gündüz hem geceyi birlikte öğreticem inşallah.

Herkese slm..şu emme meselesi beni iyice mahvetti desem..her akşam meme emerek uykuya dalıyoruz. .ve dalincaya kadar da birini emerken digerini oynuyor muhakkak..tabi uykuya dalincaya kadar da iki göğsümde pert oluyor. .gecede sık olmasada muhakkak emmek için uyanıyor. .gün içindede memeyi bi tuttumu biraktirabilene aşk olsun..kendini yerden yere atıyor emicem diye..geçen günde ben denedim tuvalet konusunu birlikte girdik tuvalete bal oğlum çiş yapicaz hadi ciiiiis dedim başladı pipi oynamaya. .hemde nasıl asılıyor koparicak. .hadi oğlum dedim hazır değiliz biz bu işe

Tuvalet egitimi icin daha erkn bence de. Ben denemedim bile valla. Uyku isini halledeyim de bir ondan sonra.. zaten 3ten once alistirmayin deniliyor bence de hazir degiller..

Bu aralar cok yemek seciyor. Sizinkilet de oyle mi. Bazen kendi yemek istiyor yiyor da o zaman iyi guzel ama bazen de reddetti mi tam reddediyor. Yedirebilene ask olsun..

Hakkaten erkenmis .. cisini yaparken aciyacak diye korkusundan her cis oncesi soyluyor o yuzden bi heves ettim hazir sanirim dedim ammma olmadi..
Nasipse yaza tekrar denemeyi dusunuyorum cunki kisin hic ustesinden gelemem ben bu isin habire altina yapacak, islak islak, odalar soguk falan
Bakalim hayirlisi artik

canım bence sizin için yanlış bir zamanlama olmuş. çişini belli ediyor ama kuzum o eylemi yapmak istemiyor derdi o. ya eskiden annelerimiz gayet erken öğretirmiş. şimdi 3 yaş diyorlar. valla ne yapacağımızı şaşırdık. benim kızımın dili açık. doktora sordum temmuz gibi fln deneyebilirsin dedi. bilmiyorum ne yapacağımı

Bu aralar cok yemek seciyor. Sizinkilet de oyle mi. Bazen kendi yemek istiyor yiyor da o zaman iyi guzel ama bazen de reddetti mi tam reddediyor. Yedirebilene ask olsun..
Aynı biz...sevdiğini yer sevmediğini iki kaşık alır,üçüncü kaşıkta elleriyle yüzünü kapatır..

Seneye yaza dene bence.
Suan soylese de hazir olmadigini belli etmis izin vermeyerek pant indirmeni.
Bu sefer inat ve ters tepki yapar bir de
Ben seneye yazin vermeyi dusunuyorm wc egitimini.
Su meme ve uyku duzene bir girsin de

Kerem de oyle.
Tum gunu 2 muzla ve memeyle gecirdigini bilirim.

Gece emmesi icin dogru diyorsun alistirmam lazim. Su iciyor ustune meme iciyor bir de.
Kopek disleri kabarmis sanirim 2 gundr olan sey bu yuzden.

Kerem de oyle.
Tum gunu 2 muzla ve memeyle gecirdigini bilirim.

Gece emmesi icin dogru diyorsun alistirmam lazim. Su iciyor ustune meme iciyor bir de.
Kopek disleri kabarmis sanirim 2 gundr olan sey bu yuzden.
Onlar cok zor cikiyor diyolar ya gercekten de dogru bizim dordu de cikti da sen gel bi de bana sor. Bi sure daha boyle huzursuz gider uykulariniz.. kolay gelsin cnm.

Yalniz bi cocugum daha olursa Allah nasip ederse ona 6ayliktan itibaren uyku duzeni kurduracagim insallah.. tabi karakteri el verirse.. boyle cok zorlaniyorum..
Canım o çocukla alakalı bence.
Benim oğlum 5-6 aylıkken kendi uyuyordu beşiğine yatiriyordum hadi e e yap diyip cikiyordum kendisi daliyordu.
Şimdi nerdee..

Selam kızlar.
Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar herkese.
O kadar yoğun geçiyor ki peşinde kosturmaktan iki haftada iki kilo vermişim. Çok fazla yediğim halde.

Dun de kontrolum vardı emar,kan, röntgen çektirdim. Dua edin kızlar. Temiz çıksın inşaallah.
Su ramazan hürmetine Rabbim tum hastalara şifa versin.

İemizlik konusu beni de dusunduruyor.
Mümkün değil yaptirmaz günlük temizliği bile zor yapıyorum.
Uyuduğunda da yemek mı yapalim biraz dinlenelim mı yaz temizliği mı yapalim

Seneye yaza dene bence.
Suan soylese de hazir olmadigini belli etmis izin vermeyerek pant indirmeni.
Bu sefer inat ve ters tepki yapar bir de
Ben seneye yazin vermeyi dusunuyorm wc egitimini.
Su meme ve uyku duzene bir girsin de

Seneyi bekleyemem sanirim ya, nasipse yazin tekrar denerim olmadi ertelerim yine
Gecen yaz genelde evde bezsiz duruyordu,ama tabi altina yapiyordu. annemlerde bahcede cikaririm sortuyla durur soylerse soyler,soylemezse bir sure islak tutarim zaten rahatsiz olacak islakliktan.
Cok duydum bu yontemi 2,3 kere altini islatip devaminda cisini soyleyenleri.
Zaten yavastan dertlerini,agrilarini soyluyorlar misal karni agrirsa karnini gostermek falan zamanla alisitlsr aslinda ciside soylemeye ama baya sabir istiyor

Deli olmak işten değil.
Bir saattir uğraşıyorum.
Arabasında uyutuyorum aldığım an uyanıyor ağlıyor hoppa sil baştan.
Eşim gelecek bi saate daha yemek yok şehir dışına çıkacağız valiz hazirlamam lazım duşa girmem lazim.
Hunim nerde benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…