2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Mazef ozletmistin kendini .. hakikaten benim kiz hic yaranamiyor :))deme kiz uykumuz duzelmedi diye ,sen sirani savda uyuma sirasi bize gelsin .uykusuzluktan olucem inan
Sorma canım herşey bitiyor diş başlıyor. Bizim bide iki yaş sendromumuz başladı.bir hafta oldu memeden kestim.yakinda düzelir inşallah yoksa kafayı yemem yakındır. Sen nasılsın

Sorma canım herşey bitiyor diş başlıyor. Bizim bide iki yaş sendromumuz başladı.bir hafta oldu memeden kestim.yakinda düzelir inşallah yoksa kafayı yemem yakındır. Sen nasılsın
Iki yas sendromu bazisinda uzun bazisinda kisa suruyor ,insallah seninki kisa olandandir :)
Ben daha almayayim canim evde iki atarli ergende varya az uzak olsun daha ,bari yazı gecireyim oyy oyy

Disleriniz ikinci azilarmi?

Gunaydin
Gecemiz yine cok kotuydu diyorumki acaba cok hareketli oldugu icin bacaklarimi agriyor.bir arkadas soylemisti bizimki cok hareketli gece bacak agrisindan uyuyamiyor ,ovuyoruz diye.
Gece ovdugumda rahatliyor yarim saat falan uyuyor ,bir gevsiyor yoksa donup duruyor.

Oyle hareketliki hele bazen evdeki minderlerden merdiven gibi kule yapiyorlar durmadan oraya tirmanip turlu turlu hareketler yapiyor

M mambur hisgeldin...
Dun gece okudum cvp yazdim sandim ama yazmamisim sanirim sallarken uyukladim o ara yazdigimi sandim..

Ayaklari eklemleri agriyor olabilir. Buyume ataginda.
Allah yardimcin olsun. Maddi hasara uzuldum . Rabbim beterunden korusun.
Ruyan da hayir olsun. Keske isinlanma olsa da gorusebilsek

Mazef
hosgeldin....

Sendromlularla napcaz boyle ya

Iki yas sendromu bazisinda uzun bazisinda kisa suruyor ,insallah seninki kisa olandandir :)
Ben daha almayayim canim evde iki atarli ergende varya az uzak olsun daha ,bari yazı gecireyim oyy oyy

Aynen canım ikinci açılardan biri çıktı şimdi karşısi çıkıyor sanırım.dis bir çıksa sendromu fazla onemsemiyorum.

Aynen canım ikinci açılardan biri çıktı şimdi karşısi çıkıyor sanırım.dis bir çıksa sendromu fazla onemsemiyorum.

Sorma canım.ataklarinizin bitmiş olması lazım biraz rahatlamadinmi

Gazi bitti disi basladi.

Uyku sorunu huyu bence artik kabullendim .
Dalmasi sorun uyumasi ayri sorun.
Sorma zaten biri bitiyor başkası başlıyor.uykuyu bende kabullrnmistim ama artık iki yaşına girecek zoruma gitmeye başladı artık.uyutmada sorun yoksa gece çok uyanıyor bikiyorum artık. Hep beraber 3 yaşı beklicez artık bizimde sorun dış zaten. Ağrı kesici ise yaramiyormu

Günaydın bende okumuştum onu yorgunluktan uyuşamazlar die ama durdurmak ne mümkün

Hos geldin canım geçmiş olsun :/

Valla agri kesici her zaman kesmiyo
Bunye alismasin diye sik vermiyorum.
Suan kopek disleri kabarik ama hemen patlicak gibi durmuyorlar.

Ikinci azilar uc yas civari cikiyor ama bazende erken cikariyorlar ,sizde masallah erken cikarmissiniz .sanirim bunlar kalici azilar ,dikkat edinde curumesin ben oglumda cok sikinti cektim zor kurtardik kalici azilari..
Bizimki hepsinj cikardi ,uc yasina kadar rahatiz diyoduk korktum simdi .

Atak atak ustune canim hic bos birakmak olmaz
Biz sehirler arasi gun yapalim bari ,ne guzel atarli akrep bebeleriyle yolu dusundumde birden tuylerim dikeldi valla

Benim kayınvaldemde öyle söyler canım çok yorulduğundan uyuyamıyor bu çocuk der doğru galiba
Yorulmamak mümkün mü ama dediğin gibi uyudukları zaman dışında sürekli bi koşturma hiç oturdukları yokki
Onların temposunu biz yapsak deliksiz uyurduk bu bebeler hep tersini yapıyor

Benim kayınvaldemde öyle söyler canım çok yorulduğundan uyuyamıyor bu çocuk der doğru galiba
Yorulmamak mümkün mü ama dediğin gibi uyudukları zaman dışında sürekli bi koşturma hiç oturdukları yokki
Onların temposunu biz yapsak deliksiz uyurduk bu bebeler hep tersini yapıyor

Selam kizlar
Nasil geciyo gunleriniz
Bizim ramazanla birlikte cok yogunlasti bi de hastamiz var haftasonu acilen yengem bypass ameliyati oldu iyi cok sukur ama hala gozetim altinda hastanede..
Ben de yorgunluktan oruca dayanamiyorum 2gundur tutamiyorum. Zaten de bu yakinlarda hasta olucam napim borcum cok zaten oderim nasip olursa..
Kizim da hasta 1 haftadir burnu şırıl şırıl akiyo ne yapicagimi sasirdim. 3ayda bi hastaneye gidiyoruz mutlaka ya ne yapsam nasil kollasam yine de hasta oluyor malesef.. bugun de cok hapsiriyo ve gozu akiyor.. alerjiden suphelendim mecbur goturucem dr.a belki basit bi ilac verir.. suan uyuyo uyansin da bi gideyim bakim dr.u aradim getirin bakalim dedi.. Rabbim beterinden korusun tum hastalara sifa versin insallah..

Çok geçmiş olsun hepsinin Allah şifasını versin Ertuğrul da 1 hafta dır grip ve köpek dişini çıkarıyor evde aferin vardı onu verdim hep dr gitmekse te onları yazacak bide Buara çok salgın var hastane ye götürmek istemedim
Bende geçen hafta oruç tuttum bu hafta hastalan dım ama okadar gergin sinirli oldum ki oruçluyken sigara içenler gerilir ya onlardan beter oldum Allah güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…