- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.121
Sorma canım herşey bitiyor diş başlıyor. Bizim bide iki yaş sendromumuz başladı.bir hafta oldu memeden kestim.yakinda düzelir inşallah yoksa kafayı yemem yakındır. Sen nasılsınMazef ozletmistin kendini .. hakikaten benim kiz hic yaranamiyor :))deme kiz uykumuz duzelmedi diye ,sen sirani savda uyuma sirasi bize gelsin .uykusuzluktan olucem inan
Iki yas sendromu bazisinda uzun bazisinda kisa suruyor ,insallah seninki kisa olandandir :)Sorma canım herşey bitiyor diş başlıyor. Bizim bide iki yaş sendromumuz başladı.bir hafta oldu memeden kestim.yakinda düzelir inşallah yoksa kafayı yemem yakındır. Sen nasılsın
Aynen canım ikinci açılardan biri çıktı şimdi karşısi çıkıyor sanırım.dis bir çıksa sendromu fazla onemsemiyorum.Iki yas sendromu bazisinda uzun bazisinda kisa suruyor ,insallah seninki kisa olandandir :)
Ben daha almayayim canim evde iki atarli ergende varya az uzak olsun daha ,bari yazı gecireyim oyy oyy
Disleriniz ikinci azilarmi?
Aynen canım ikinci açılardan biri çıktı şimdi karşısi çıkıyor sanırım.dis bir çıksa sendromu fazla onemsemiyorum.Iki yas sendromu bazisinda uzun bazisinda kisa suruyor ,insallah seninki kisa olandandir :)
Ben daha almayayim canim evde iki atarli ergende varya az uzak olsun daha ,bari yazı gecireyim oyy oyy
Sorma canım.ataklarinizin bitmiş olması lazım biraz rahatlamadinmiM mambur hisgeldin...
Dun gece okudum cvp yazdim sandim ama yazmamisim sanirim sallarken uyukladimo ara yazdigimi sandim..
Ayaklari eklemleri agriyor olabilir. Buyume ataginda.
Allah yardimcin olsun. Maddi hasara uzuldum . Rabbim beterunden korusun.
Ruyan da hayir olsun. Keske isinlanma olsa da gorusebilsek
Mazef
hosgeldin....
Sendromlularla napcaz boyle ya
Gazi bitti disi basladi.Sorma canım.ataklarinizin bitmiş olması lazım biraz rahatlamadinmi
Sorma zaten biri bitiyor başkası başlıyor.uykuyu bende kabullrnmistim ama artık iki yaşına girecek zoruma gitmeye başladı artık.uyutmada sorun yoksa gece çok uyanıyor bikiyorum artık. Hep beraber 3 yaşı beklicez artıkGazi bitti disi basladi.
Uyku sorunu huyu bence artik kabullendim .
Dalmasi sorun uyumasi ayri sorun.
Günaydın bende okumuştum onu yorgunluktan uyuşamazlar die ama durdurmak ne mümkünGunaydin
Gecemiz yine cok kotuydu diyorumki acaba cok hareketli oldugu icin bacaklarimi agriyor.bir arkadas soylemisti bizimki cok hareketli gece bacak agrisindan uyuyamiyor ,ovuyoruz diye.
Gece ovdugumda rahatliyor yarim saat falan uyuyor ,bir gevsiyor yoksa donup duruyor.
Oyle hareketlikihele bazen evdeki minderlerden merdiven gibi kule yapiyorlar durmadan oraya tirmanip turlu turlu hareketler yapiyor
Hos geldin canım geçmiş olsun :/Iyi aksamlar herkese
M Mavisu27 canim sagolasin iyiyim ,bizim asansor elektrik voltajini degistiriyordu ,ariza olmus ,bilgisayarin tum parcalari vede modem yandi .birsuru masraf cikti.teldeki internetide cocuklar yuzunden kapattirmistim ,internetsiz kaldim .ne guzel sonuclarin da temiz cikmis ,nasil sevindim bilemezsin canim arkadasim .bak iki gecedir ruyamda seni gordum ,merak ettim nasilsin diye simdi rahatladim .hatta dun ruyamdaDonukPudra yida cagaralim diyorduk:))
Mazef ozletmistin kendini .. hakikaten benim kiz hic yaranamiyor :))deme kiz uykumuz duzelmedi diye ,sen sirani savda uyuma sirasi bize gelsin .uykusuzluktan olucem inan
Sorma zaten biri bitiyor başkası başlıyor.uykuyu bende kabullrnmistim ama artık iki yaşına girecek zoruma gitmeye başladı artık.uyutmada sorun yoksa gece çok uyanıyor bikiyorum artık. Hep beraber 3 yaşı beklicez artıkbizimde sorun dış zaten. Ağrı kesici ise yaramiyormu
Ikinci azilar uc yas civari cikiyor ama bazende erken cikariyorlar ,sizde masallah erken cikarmissiniz .sanirim bunlar kalici azilar ,dikkat edinde curumesin ben oglumda cok sikinti cektim zor kurtardik kalici azilari..Aynen canım ikinci açılardan biri çıktı şimdi karşısi çıkıyor sanırım.dis bir çıksa sendromu fazla onemsemiyorum.
Hosbuldum canim sagolasin ,ozlemistim valla siziHos geldin canım geçmiş olsun :/
Atak atak ustune canim hic bos birakmak olmazM mambur hisgeldin...
Dun gece okudum cvp yazdim sandim ama yazmamisim sanirim sallarken uyukladimo ara yazdigimi sandim..
Ayaklari eklemleri agriyor olabilir. Buyume ataginda.
Allah yardimcin olsun. Maddi hasara uzuldum . Rabbim beterunden korusun.
Ruyan da hayir olsun. Keske isinlanma olsa da gorusebilsek
Mazef
hosgeldin....
Sendromlularla napcaz boyle ya
Benim kayınvaldemde öyle söyler canım çok yorulduğundan uyuyamıyor bu çocuk der doğru galibaGunaydin
Gecemiz yine cok kotuydu diyorumki acaba cok hareketli oldugu icin bacaklarimi agriyor.bir arkadas soylemisti bizimki cok hareketli gece bacak agrisindan uyuyamiyor ,ovuyoruz diye.
Gece ovdugumda rahatliyor yarim saat falan uyuyor ,bir gevsiyor yoksa donup duruyor.
Oyle hareketlikihele bazen evdeki minderlerden merdiven gibi kule yapiyorlar durmadan oraya tirmanip turlu turlu hareketler yapiyor
Benim kayınvaldemde öyle söyler canım çok yorulduğundan uyuyamıyor bu çocuk der doğru galibaGunaydin
Çok geçmiş olsun hepsinin Allah şifasını versin Ertuğrul da 1 hafta dır grip ve köpek dişini çıkarıyor evde aferin vardı onu verdim hep dr gitmekse te onları yazacak bide Buara çok salgın var hastane ye götürmek istemedimSelam kizlar
Nasil geciyo gunleriniz
Bizim ramazanla birlikte cok yogunlasti bi de hastamiz var haftasonu acilen yengem bypass ameliyati oldu iyi cok sukur ama hala gozetim altinda hastanede..
Ben de yorgunluktan oruca dayanamiyorum 2gundur tutamiyorum. Zaten de bu yakinlarda hasta olucam napim borcum cok zaten oderim nasip olursa..
Kizim da hasta 1 haftadir burnu şırıl şırıl akiyo ne yapicagimi sasirdim. 3ayda bi hastaneye gidiyoruz mutlaka ya ne yapsam nasil kollasam yine de hasta oluyor malesef.. bugun de cok hapsiriyo ve gozu akiyor.. alerjiden suphelendim mecbur goturucem dr.a belki basit bi ilac verir.. suan uyuyo uyansin da bi gideyim bakim dr.u aradim getirin bakalim dedi.. Rabbim beterinden korusun tum hastalara sifa versin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?