2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Baba bikip birakmiyorsa iyi valla bizim babamiz 5dk zor bakiyor oyle durumlarda.

Sıcak havada bebekler daha kolay üşütüyor canım ondan biraz ishal olmuş olabilir inşallah ilerlemez. Geçmiş olsun

Selam kızlar.bizde de iştahsızlık var.o kadar sıcakki benim bile canım istemiyo.birde üst katta oturuyorum çatının sıcagıda vuruyo.sanki antalyadım çıt çıt bady le duruyo gece gündüz.bol bol su ve karpuz başka bişey yemiyoruz.
Kızlar klima kullananlar kaç derecede açıyosunuz.tatilde uyurken bile klima hep çalışıyodu..şimdi sabaha kadar çalışırsa oğlanı hasta edermiki?ya da ara ara açıp kapatsammı?hazırlıklar tamam gibi.güneş kremini bioderma 50 fk.aldım sizin söylediğiniz.yanında da nemlendiricisi var.en iyisi buymuş.eczacı da başka önermiyorum dedi.maşallah bizim grubun bilinçli anneleri herşeyin en iyisini bilip kullanıyo.sizlere danışınca içim hep rahat

Son düzenleme:
Ben sebamed 50 faktör aldım çokta memnun kaldım canım. Klimayi yattigimiz odada açıp açıp kapattım korktum butun gece çarpar diye

Slm kızlar bu sabah oğlumun miziklamasiyla 6 da uyandım ki ateşler içinde yanıyor ..ateş düşürücü verdim sonra 3.4 saat arayla tekrar verdim ..baktım düşmüyor ılık duşa soktum ..feryat figan yıktı ortalığı ..halbuki nede çok sevmeye başlamıştı duş almayı ..ikindiye kadar baktım gene kafası yanıyor tekrar ilik duş baktim olmayacak eşimi aradım acile gittik..kuzumun bademcikleri iltihap olmuş ..antibiyotik dolven calpol yazdı. .eve gelince hemen sızdı şimdi. .veremedim antibiyotigi sulandirarak kaynatıp ilimis suyla verin yazıyor hazırladım uyanınca vericem çok korkuyorum inşallah bir an önce geçer varsa fikirleriniz söyleyin atesi hemen dusmuyorda sürüp verince..yıprandım inanın sabahtan beri..

Çok geçmiş olsun.zaten sıcak hava bide ateş. bu aylarda çok daha zor hastalık.antibiyotik hemen etki etmiyo.en iyisi duş bence.ferahlatır biraz.geçer gider çabucak inşallah

hknzlm çok geçmiş olsun Allah sifasini versin
Ya kızlar benim kız günde 5 6 defa kaka yapmaya başladı ki daha önce günde 1 yada 2 yapardı neden anlamıyorum hicbir bezi bos geçmiyor bu ara

Gecmis olsun cnm. Sulandirilarak hazirlanan antibiyotik cok cabuk iyilestiriyor. Merak etme canim gecer cabucak insallah.

Kizlar tatildeyiz biliyosunuz soylemistim. Planimiz bugun yola cikip karadeniz turu yapmakti vazgectim hava cok sicak defneyle dayanamam diye. Fakat bugunum oyle gergin gecti ki napicami sasirdim. Rabbim sabir versin de kocam bugun cok sikinti yapti bana susuyorum ama artik sabrim tasiyor. Bugun keske yola ciksa miydik diye bile dusundum yani o kadar..

Neden anlamıyor ki halinden bir yıl evin içinde çocukla uğraş kostur.
Bari tatilde olsun yardımcı olsaydı

Üzme kendini
Fazlasıyla sana guveniyor bence o yüzden.
Biraz rahat bırak kasma kendini bak gör nasıl yardımcı olacak.

Geçmiş olsun.
Korkma ikinci günun sonu antibiyotik etkisini gösterir inşaallah.
O zaman a kadar da dolven ve calpol ateşini düşürür canım sıkma canını.

tubaa1 bizim klima acik neredeyse 2 haftadir. Ama ayni odada yatmiyoruz.
Yatak odasi ve keremin odasi harici yerlerin kapisini kapatiyoruz. 25 26 derecede orta fanda calisiyor ...
Klimanin inc durumuna gore dusur ya da yukselt bence.
Kerem 7 kere kalkiyosa onceden simdi 4 5 kere kalkiyor.
Resmen fark etti

hknzlm cok gecmis olsun korkma 2 3 gune toparlar insallah.

fermante Allah sabir versin. Bazen ben de esim keske yogun olmasa ya da cumartesi evde olsa da nefes alsam diyorm. Ve beni dha iyi anlasa.
Aslinda pazarlari bile yasadiklarimizdan anliyor ama islerine gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…