- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.501
Bz smıt kullandk ama bencede kol yelegı daha ıyı yanı ızmre dndugumde bende alıcam ben hala memleketteymBu arada deniz tatili yapanlar simitte kerem bu sene durmaz sanki. Can yelegi gibi mi onerirsiniz. Kolluk mu.
Ben kolluk alma taraftariyim ama tutar mi kolunda.
Su içmeyi arttırdıysa ondan olabilir çocuklar suyu kaka olarak atabilirmişhknzlm çok geçmiş olsun Allah sifasini versin
Ya kızlar benim kız günde 5 6 defa kaka yapmaya başladı ki daha önce günde 1 yada 2 yapardı neden anlamıyorum hicbir bezi bos geçmiyor bu ara
Benim oglumda duymadigi sesleri duyunca korkup sicriyor.gerci duydugu seslere karsida hala ayni blendr acamiyorum.jarzli supurge mesela.Eymen her sesten korkuo hmen kucagma atlıo sese cok duyarlı aranzda bu p roblemı yasayan war mı
Benim kizim o tur seslerden korkmuyor daha once duymadigi bi ses olursa davulcu gibi mesela koktum koktum deyip pacama yapisiyo yavrum..Benim oglumda duymadigi sesleri duyunca korkup sicriyor.gerci duydugu seslere karsida hala ayni blendr acamiyorum.jarzli supurge mesela.
ben kullanıyorum primanınkini çok memnunum. sızdırma bi ara yapıyordu ama problemin ne olduğunu çözdüm bezi fazla yukarı çekiyormuşum. şu an bir problem yok gayet memnunum.Kulot gibi bezlerden kullanan var mi kizlar?
Artik bez baglamak acayip zorluyor beni.
Tesekkur ederimben kullanıyorum primanınkini çok memnunum. sızdırma bi ara yapıyordu ama problemin ne olduğunu çözdüm bezi fazla yukarı çekiyormuşum. şu an bir problem yok gayet memnunum.
Allah şifasını versin belki ateşten çıkmıştır kızarıklıkKızlar kusura bakmayın alıntı yapamadım ..hepinizden Allah razı olsun çok saolun. .kuzum biraz daha iyi çok şükür ama henüz geçmiş sayılmaz ..ayaklarında kırmızı benekler çıktı bugünde ..antibiyotiktenmi sicaklardanmi anlamadım. .acaba içinin hararetini böylemi atiyoki dedim kendi kendime ..çok yandı çünkü yavrum çok ..Allahtan aşırı yukselmiyordu fakat sürekli kafa yandı durdu..hala arada olsada birazdaha iyi düne göre. .bişey yemiyor işte tek o stres yapıyor bende ..sıvı şeyler içiyo bide emiyor Allahtan. .boğazinida bugün ağlarken gördüm iyice beyaz beyaz kabarciklar var kipkirmizi kuzumun boğazı. .Allahım bi geçse hayirlisiyla ..gerçekten de söz konusu evlat olunca herşey ne kadarda anlamsızmış ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi Allah beterinden korusun cümlemizi. ...
Hava degisimi de olmus olabilir gecmis olsun.Yuksek atesten dokuntu ciktigini okumustum bir kac kiside belki oyle birseydir sizinkide gecmis olsun bu arada.bizde bayram donusu usuttuk galiba dondugumuz gece ateslendi.butun gun huysuzdu birseyde yemedi dogru duzgun neyseki bu gun iyi cok sukut atesimizde cikmadi.
Ben h&m 'den aldim ama tam sandalet tarzi degil.Kızlar açık sandalet nasıl aldınız oğlu olanlar
Spor ayakkabı ile yanıyor ayakları artık ve nasıl bir şey olur bilemedim baktım ama bu akşam bulamadım
Kızlar açık sandalet nasıl aldınız oğlu olanlar
Spor ayakkabı ile yanıyor ayakları artık ve nasıl bir şey olur bilemedim baktım ama bu akşam bulamadım
Bundan aldım çok memnunum, önü açık önerilmiyor tırnak ve parmakları zarar görebilir diye, hem çok hafif hem çok efil efilKızlar açık sandalet nasıl aldınız oğlu olanlar
Günaydınlar bu arada,
2017 kasım annelerine bakacaktım, 2015e tıklamışım
Umarım tüm bebekler iyidir, hatta abi ve ablalar diyelim maşallah büyüdüler 2. Yaşlarını göreceğiz inşallah yakında.
Ben hala emziryorum ve hala aynı yatakta yatıyoruz kızımla3 ay sonra da sanırım 3 kişi aynı yatakta yatıp, ikisini emzirmeye devam edeceğim 30dan sonra bebe yapınca insan fazla buldumcuk oluyor zaar evlendirene kadar beraber yatarız bu gidişle
Tüm bebeklere öpücükler
Niyetim hamilelik başında bıraktırmaktı ama ha bugün ha yarın, aman yazık aman günah emiyor diye diye doğuma da emzirerek girecek gibiyim.Ne iyi yapmışsın canım :) nasıl gidiyor hamilelik. sağlıkla gelsin ufaklık inşallah. doğumdan önce bıraktırmayı düşünüyor musun memeyi, ilk süte kolostruma etkisi olabilir mi aralıksız emzirmenin acaba
Canım ilk hamileliğimde kordon dolanmasından çok çektim.bu yüzden sezryan olmuştum.sorunsuz atlatırsın canım inşallah.Niyetim hamilelik başında bıraktırmaktı ama ha bugün ha yarın, aman yazık aman günah emiyor diye diye doğuma da emzirerek girecek gibiyim.
Şaka bir yana kızım sadece uykuya dalarken memeyi kullanıyor 2-3 dakika gün içinde bir gündüz bir gece uykusu öncesi memeye koşuyor, süt de kalmadı emziriyor gibi değilim, uyku öncesi emzik görevi görüyorum gibi
Hamilelik sıcaklarda fena, 3.yü düşünmüyorum ama eğer bir gün şuurumu kaybedip istersem doğumu bahara ya da yaza denk getirmeyi çok isterim, ikidir son 3 ayı sıcaklara denk getirmeyi başarıyorum
Minnoş iyi çok şükür, kordon dolanması var can sıkıcı olarak , o da ne kadar kuduruk olduğunu gösteriyor sanırıminşallah zamanında sağlıkla o da aramızz katılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?