- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.441
Soldaki cnmEki Görüntüle 2013111
Söylediğin güneş kremi bumu
Canim ortakmi kullaniyosunuz yoksa sadece defnemi kullaniyoSoldaki cnm
Boyutu cok buyuk degil ya o yuzden sadece defneye kullaniyorum.Canim ortakmi kullaniyosunuz yoksa sadece defnemi kullaniyo
Yesin annesi her zaman vermiyoruz zaten.Bir tane seker aliyo bir tanede diger eline aliyo.versek daha alicak.oturup sapur supur yiyo.bitince mama issss..diyip istiyo..ustu basi batiyo.ama yerken cok tatli oluyoBayramda sekeri fazla kaciranlar burdami?
her gittigimiz yerde tatli ikram edilmesi, oglanin gorup istemesi.. zaten seker topladi orda yedi 1bir kac tane..
Zaten abur cuburcular , baryamda iyice ipin ucu kacti sanirim.
Sizler veriyomusunz, illa baskasinda gorup canim istiyor. Dun sekee yiyen cocuga nasil bakti ya icim gitti
Yesin annesi her zaman vermiyoruz zaten.Bir tane seker aliyo bir tanede diger eline aliyo.versek daha alicak.oturup sapur supur yiyo.bitince mama issss..diyip istiyo..ustu basi batiyo.ama yerken cok tatli oluyo
Kizlar dun esimin koyundeydik.oglanin pesine kosturmaktan o kadar yoruldumki uzerimden tir gecmis gibi.
Slm kızlar hepiminize iyi bayramlar. eşim bayram gezmelerini sevmez yazlığa geldik tabi k.v ve eltimlerde var onun da 4 yaşında oğlu ev tam curcuna yolda mira bir sn uyumadı çok zorladı beni. Ne kadar ağlasada koltuğundan almadım. Bol kitap ve oyun hamuru oyaladı bizi. Oyun hamuru için tepsi de almıştım yanıma o iyi oldu. Denize soğuk dedi havuza ben sokmadım. Ağustos sonu tatilimiz var mesafe daha uzun kara kara düşünüyorum valla bir sn durmuyor bebek arabasından nefret ediyo cadı ya
Allah kolaylik versin cidden. Cok yorucu ve yipratici oluyor.Slm kızlar hepiminize iyi bayramlar. eşim bayram gezmelerini sevmez yazlığa geldik tabi k.v ve eltimlerde var onun da 4 yaşında oğlu ev tam curcuna yolda mira bir sn uyumadı çok zorladı beni. Ne kadar ağlasada koltuğundan almadım. Bol kitap ve oyun hamuru oyaladı bizi. Oyun hamuru için tepsi de almıştım yanıma o iyi oldu. Denize soğuk dedi havuza ben sokmadım. Ağustos sonu tatilimiz var mesafe daha uzun kara kara düşünüyorum valla bir sn durmuyor bebek arabasından nefret ediyo cadı ya
Benim kız her.gün bi posta dolabın önüne geçip çikooo çikoo diye ağlıyor. Unutturmaya çalışıyorum ama imkanı yok mecbur veriyorumBayramda sekeri fazla kaciranlar burdami?
her gittigimiz yerde tatli ikram edilmesi, oglanin gorup istemesi.. zaten seker topladi orda yedi 1bir kac tane..
Zaten abur cuburcular , baryamda iyice ipin ucu kacti sanirim.
Sizler veriyomusunz, illa baskasinda gorup canim istiyor. Dun sekee yiyen cocuga nasil bakti ya icim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?