2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bayramda sekeri fazla kaciranlar burdami?
her gittigimiz yerde tatli ikram edilmesi, oglanin gorup istemesi.. zaten seker topladi orda yedi 1bir kac tane..
Zaten abur cuburcular , baryamda iyice ipin ucu kacti sanirim.

Sizler veriyomusunz, illa baskasinda gorup canim istiyor. Dun sekee yiyen cocuga nasil bakti ya icim gitti

Yesin annesi her zaman vermiyoruz zaten.Bir tane seker aliyo bir tanede diger eline aliyo.versek daha alicak.oturup sapur supur yiyo.bitince mama issss..diyip istiyo..ustu basi batiyo.ama yerken cok tatli oluyo
Kizlar dun esimin koyundeydik.oglanin pesine kosturmaktan o kadar yoruldumki uzerimden tir gecmis gibi.

Slm kızlar hepiminize iyi bayramlar. eşim bayram gezmelerini sevmez yazlığa geldik tabi k.v ve eltimlerde var onun da 4 yaşında oğlu ev tam curcuna yolda mira bir sn uyumadı çok zorladı beni. Ne kadar ağlasada koltuğundan almadım. Bol kitap ve oyun hamuru oyaladı bizi. Oyun hamuru için tepsi de almıştım yanıma o iyi oldu. Denize soğuk dedi havuza ben sokmadım. Ağustos sonu tatilimiz var mesafe daha uzun kara kara düşünüyorum valla bir sn durmuyor bebek arabasından nefret ediyo cadı ya

Sorun orda hergun abur cubur illa tadiyor
yoksa bayramdan bayrama sorun etmem.. cogu zaman gelen gidenin getirdiklerini istiyor..bazen icim el vermiyor ben veriyorum , parkta desen illa birinin elimde cips vs oluyor ..
Ama evet aynen yerkem ne tatli oluyorlar.. banada ver desen bazen ooookasar tatli geliyorki herhalde hiic duymuyor yemesime devam ediyor :)

Ah ah aynen cok dusunduruyor yol beni.
Uyumamasi kotu olmus canim kucaga alsan dert, koltukta aglatsam dert..
Emzigi biraktiracaktim sirf su tatil ve yol meselesi yuzunden biraktirmaya cesaret edemiyorum cunki buyuk kolaylik

Allah kolaylik versin cidden. Cok yorucu ve yipratici oluyor.
Oyun hamuru iyi fikirmis benim de aklimda bulunsun.

Kızlar Merhaba bayramınız mübarek olsun hepinizin. Rabbim daha nicelerine kavuştursun ailemizle sağlıkla sıhhatle inş.
Kızlar biz bayramın 2.günü tatile çıktık yoldan çok korkuyordum durmaz diye ama maşallah rahat geçirdik birde sabaha karşı çıkınca 4 5 saat uyudu. Arada miziklandi ama genel olarak iyiydi.
Ev tuttuk bu sene ama çok yorucu boyle çok hareketli durmuyor yemiyor icmiyor huyu suyu değişti 2 gündür herseye ağlıyor inatlasiyor. Otel olsaydı hiç yoktan yeme içme derdimiz olmazdı yanlış bi karar vermişiz sanırım. Bakalım daha 6 gün burdayız inş düzelir de keyfini çıkarabilir.

Benim kız her.gün bi posta dolabın önüne geçip çikooo çikoo diye ağlıyor. Unutturmaya çalışıyorum ama imkanı yok mecbur veriyorum

Merhaba kizlarrr

L Limonice iyi tatiller. Kerem de 1 haftadir siviyla besleniyor resmen.
Yemek asla yediremiyorm. Meyve yerdi onu da 2 dilim karpuz belki. Su ve memede.bezleri bile dolmuyor. Ama isine gelen cikolata gofret dondurma gorsun istiyor.. Minimum duzeyde veriyorum alismasin diye ben de.
Kopek disleri ucta ama patlamadi ona ve sicsklara yoruyor annem ama umarim oyledir . her gun bisiler yapip yemeyince sinir basiyor bana.
Apart ev rahat olur aslinda hareket acisindan ama yemek derdi iskencedir tatil oldugunu anlamazsin..
Bizim kendi isimiz oldugu icinkapatip gidemiyoruz biz de 2 3 gun apart tutuyoruz gecen sene bu sene de oyle yapcaz..
Umarim keyifli olur sizin de.

L Limonice ya aynen cikolatalarin nerde oldugunu biliyorlar

Bizde gecen yil mutfakli apartmanda kalmistik tatilmiydiki bu dedim resmen.. pisir yedir icir yika.. hadi oglana pisiririm ama 2tane erkege ayri pisirmistim falan .hem yorucu hem rahat.. bu yil naapsak karar veremedim. Oteller tek oda iyice canlari sIkilacak, surekli disardan yemeksi gerekiyor falan oyle yine zor..
Yani ne oyle ne boyle bize yaranilmiyor ya :)
Diyorum sus otur oturdugun yere, zaten senede bir gidiyosun tatile sukret haline gidemeyenler var diye ..buyuk ihtimal.yine aile oteli tercih ederiz .mutfagin odada olup.rahatca kullanabilmesi iyi oluyor cocukla tatil icin

Insallah iyi gecer huyu suyu duzelir , havalar cok isindi sicakta bizim bile.canimiz istemiyor.birazda ev degisikligi oldugu icin belki huyu degismistir

DonukPudra tutkku evin avantajı çok aslında serbest bi şekilde hareket ediyor bahçesi var orda oynuyor denize gidip geliyoruz gezmeye çıkıyoruz akşam. Geçen yıl otele gittiğimizde 10 aylıktı.emekliyordu çok hareketli değildi doğal Olarak zaptetmesi kolaydı bu sene gitmiş olsak bilmiyorum nasıl olurdu belki burdan daha zor olacaktı.
Bakalım bugünü daha iyi geçirdik. Aşırı sıcak dediğiniz gibi mizmizlikta bundan kaynaklanıyor.
Ama denize girince öyle mutlu kii çok sevdi masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…