- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.561
İlahi tuba guldurdun beni gece geceArtık beklentilerimi azalttım.buyudukçe yeni huy çıkarıyolar.kararımı verdim 4 yaşına kadar hiç bir şey beklemicem ne uyku ne huysuzluk.kreş dönemine kadar sabredicem artık başka yolu yoktam çok iyiyiz diyorum bi bakmışım başa dönmüşüz
İlahi tuba guldurdun beni gece gece
Aynen ben de artık beklentilerimi sifirladim.
Allah hastalık kaza bela vermesin diğer türlü gelin ulen gelin diyorum
Kizlar oto koltuguna uygun bi ortu almak istiyorum. Çok oldu ama bi ara paylasilmisti burada G GCA sen mi soylemistin organik pamuklu kumastan yapilmis urunlerin oldugu bir site vardi ordab almistin galiba.. ya da bilrn baska biri varsa paylasabilir misiniz..
Defne çok terleyen bir cocuk. Koltuga da birsey sermemistim yazla birlikte iyice terleme artti tabi. Belki ortu bi nebze tutar. 1saatlik bile biyere gitsem ust degismeden inemiyoruz arabadan.
@mambur hosgeldin. Allah yardimciniz olsun. Kizina da sana da..
Cocuklari robot etti bu sistem.
Yagmur
Bence de bunlar 2 yas sendromundalar.
Felaketler. Biz de denize geldik dun bu aksam doncez. Biraz ilgi dagildi. Benim de kafam dagildi
Daha bilincli oldugu icin sanki daha rahatti bu yil. Mesela kovalarla kumlarla oynadi tas atti denize vs. Ama tabi her an gozetimde hareketli oldugu icin.Nasil canim gecen seneye gore bu halleri denizde ?
Nasipse tatile az kaldi ama stresi aylardir var
Dun havuza gittik daha acilisi yeni yapabildik sudan cikaramadik ya.
Gecen yil yine zorlanmadim ama insallah bu yil huy degistirip zorlamaZ
Yaa tatilden sonrası bu haller insanı yipratiyor:)Suan tir gecmis gibi uzerimden. Dokuluyorum ve camasir faslina basladim.
Kul kedisi mode on
Daha bilincli oldugu icin sanki daha rahatti bu yil. Mesela kovalarla kumlarla oynadi tas atti denize vs. Ama tabi her an gozetimde hareketli oldugu icin.
Onun disinda arada dedigi dedik inatlari oldu bagimsizlik harekati
Kendi yuruyecek elimizi tutmayacak. Bir araba gordu mu kosa kosa o yone gitmeler vs.
Yorucu ama guzeldi. Birseyler konusmasi ifadelerini netligi daha hostu
3gunde anca kendine getirdim evi ben. Bigun camasir yika evi topla bigun utule bigun ev temizleSuan tir gecmis gibi uzerimden. Dokuluyorum ve camasir faslina basladim.
Kul kedisi mode on
Çok geçmiş olsun kulak iltihabı çok zorBizde gittik bugün bingildak için. Ilk önce aile hekimine gittik 18 aya kadar kapanmış olmasi gerekirdi çocuk Dr.una gidip sorun dedi. Hemen randevu aldık gittik kan tahlili ve sol elinin rontgenini istedi. Gelisimin iyi olduğunu ama hafif bi Raşitizm bulgusu var tahlillerde dedi. Bunun için endiselenmene gerek yok bol bol güneşe cikart 2yasina kadar kapanir dedi. Ayrıca kulak iltihabı varmis antibiyotik yazdı.
Gecmis olsun canim. Ins iltihap gecer hemen.Bizde gittik bugün bingildak için. Ilk önce aile hekimine gittik 18 aya kadar kapanmış olmasi gerekirdi çocuk Dr.una gidip sorun dedi. Hemen randevu aldık gittik kan tahlili ve sol elinin rontgenini istedi. Gelisimin iyi olduğunu ama hafif bi Raşitizm bulgusu var tahlillerde dedi. Bunun için endiselenmene gerek yok bol bol güneşe cikart 2yasina kadar kapanir dedi. Ayrıca kulak iltihabı varmis antibiyotik yazdı.
3gunde anca kendine getirdim evi ben. Bigun camasir yika evi topla bigun utule bigun ev temizleanca yarina isim yok yani.. ney biri tatil mi dedi.. bi da gitmem gerekki su 3gunluk yorgunlugum gecsin
Dr çok rahattı aslında hiç panik olacak bişe olmadığını güneşin önemli olduğunu falan söyledi. Ama işte annelik yinede onun gibi dusunemiyorsun hep bi şeyleri eksik yaptım demekki diyorum. Ben tatilde bile güneşten sakindim aman çarpmasın beyaz tenli çok yanmasin başına güneş geçmesin diye diye tatili bitirdik. Bi şapka hafif bu güneş kremi sur öğlen 1 gibi çıkar dedi inş bundan sonra daha fazla yararlaniriz güneşten:) çok yakın zamanda gitmediyseniz bi gorunmekte fayda var canımÇok geçmiş olsun kulak iltihabı çok zor
en son gittiniz de bizim de bingıldak kapanmamış tu şimdi bende panik oldum bi götürsem ii olur
Bende bugun onu acik sandalet aldim.24 oldu ama onde az bosluk kaldi.23 aldim.Kızlar kaç numara ayakkabı giyiyor yavrular
Geçen tavsiye edilen sandaleti aldım numarası yoktu bugün getirmişler 23.5 aldım ama baş parmağı tam önde gibi diğer parmakların orda baya boşluk var
Yani şu an tam gibi ama hemen büyür de giyemez diye korktum
Spor ayakkabılarımız 22 idi
O yüzden 23.5aldım zaten arada başka numarası yok 25 var bi büyük oda çok büyük olurdu
Çok iri uzun bi çocuk değil ama ben bu ayakkabı işini çözemedim
Şapka denemek için bile takamıyorum kesinlikle takmıyor o yüzden bnde hep güneşten kaçırıyorumDr çok rahattı aslında hiç panik olacak bişe olmadığını güneşin önemli olduğunu falan söyledi. Ama işte annelik yinede onun gibi dusunemiyorsun hep bi şeyleri eksik yaptım demekki diyorum. Ben tatilde bile güneşten sakindim aman çarpmasın beyaz tenli çok yanmasin başına güneş geçmesin diye diye tatili bitirdik. Bi şapka hafif bu güneş kremi sur öğlen 1 gibi çıkar dedi inş bundan sonra daha fazla yararlaniriz güneşten:) çok yakın zamanda gitmediyseniz bi gorunmekte fayda var canım
Onla geçmiş olsun şok oldum valla nasıl girmiş insanın aklı almıyo yavrular ya bi dertlerini anlatabilselerKizlar oglanin yaklasik 1 aydie burnu akiyordu tek taraftan sadece.
Daha aksam oyle jeton dustu hic ustelememistim dedim nette bir arastirayim.
Buyuk olasiliklar icinde burna yabanci cisim kacma ihtimali vardi.
Beni aldi bir korku, bugun saglik ocagina goturdum yarin baska dr cikaracaktim.
Evde burun aspr.cekeyim dedim icinden poset parcasi gibi birsey cikti :/ boyle ugurbocegi buyuklugunde.
Daha once onunla cekmek aklima geldi ama neden ustelemedim neden cekmedim hic bie fikrim yok hep nezledir,usutmustur va diye diye bir aydir cocugum eziyet cekmis
Cok sukur akinti durdu
Agzina falan birsey atma huyu yoktur ,hele burnuna hic sanmiyorum onu soksun nasil girdi aklim almiyor, nefesini icine cekerken herhalde girdi diyorum artik baska mantik yurutemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?