- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.541
Bizim 6 âylik olmadan kapandı ama arkadaşlardan iki yaşında kapananlarda oldu. Onların dvit dozunu arttirmisti sanirim.Günaydın hanımlar. Birsey sorucam kızımın bingildagi kapanmadı hala Sizinkiler ne durumda 2 ay önce Dr tekrar getir bakalım demişti bu ara yine goturucem bakalım.
Kendini yere serip oturma bizdede var ağlamıyo ama yerlerde hep.yürürken bile artist artist yürüyo elini tutunca hıhh diyip yere oturuyo.kolayını buldu.yaa bu aralar çok düştü bana çok bunaltıyo.sürekli yanımda kucağımda.salondan mutfaga gidemiyorum peşimde hepDonukPudra aglama krizi yok ama bi tutturdugunu tutturuyo kendini yere serip ayaklari yere vuruyo. Ben o asamada uzerine gitmeyip sakinleyene kadar bekliyorum. Bi bosluk bulup dikkat degisikligi yapip susmasini saglamaya calisiyorum. Kaniyo Allahtan.. benimkizim da suyu cok seviyor. Köyde çesmeyi acip acip oynadi bol bol..
Ayy sorma eve geldik yine döndü bana köyde yine bi nebze önüne gelenle bahceye cikiyodu accik rahattim bugun kuyrugumdan ayrilmadi. Anne tuttum anne tuttum deyip etegimi bacagimi tutuyor. Bi de köyde yine benle yatinca iyice bana alisti simdi yine yatagina alistirmaya ugrasmam gerek. Saçimi tutup uyuyo gece boyu kavga ediyo benle tuttum tutamadim dön git gel vs diye.Kendini yere serip oturma bizdede var ağlamıyo ama yerlerde hep.yürürken bile artist artist yürüyo elini tutunca hıhh diyip yere oturuyo.kolayını buldu.yaa bu aralar çok düştü bana çok bunaltıyo.sürekli yanımda kucağımda.salondan mutfaga gidemiyorum peşimde hep
Kendini yere serip oturma bizdede var ağlamıyo ama yerlerde hep.yürürken bile artist artist yürüyo elini tutunca hıhh diyip yere oturuyo.kolayını buldu.yaa bu aralar çok düştü bana çok bunaltıyo.sürekli yanımda kucağımda.salondan mutfaga gidemiyorum peşimde hep
Bu dönem çabucak geçsinAynı şey sadece bizde değilmiş demek ki. Kimseye gitmiyor bir dakika yanından ayrilmami istemiyor. Şimdi annemlerdeyiz kimsenin yanında durmuyor. Halbuki son geldiğimizde beni bırakıp dedesiyle yengesiyle gezmeye gidiyordu. Demek donemselmis.
Özlettin kendini canım.yağmur tam çete olmuş desene..tatil geldi derslere devam ediyosun helal olsun sana.ben rahatladım canım şükür bizde teog olmadığından rahatız.şu sisteme bak çocuk tatilinde bile ders çalışmak zorunda.nette haberlwr çıktı bizim döneme teog kalkıcakmış bakalım ne getircekler o zaman.kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin yavruna da sanada.Bizdede anne duskunlugu var nerde ne yapiyorsam totoma yapisik .baskadiyla parka bile gitmiyor .bence iki yas sendromu basladi bunlarin kucuk oglumda boyle olmustu bir bucuk ay surmustu ,olum gibiydi ..napicaz boyle bilemiyorum.farkli oyunlar yapiyorum gecen evde kirmizi mercimekten kum havuxu yaptim sonra totosundan bile mercimek topladim .bizim kizin kuduruk oldugunu unutmusum .simdi hergun istiyor
Artık beklentilerimi azalttım.buyudukçe yeni huy çıkarıyolar.kararımı verdim 4 yaşına kadar hiç bir şey beklemicem ne uyku ne huysuzluk.kreş dönemine kadar sabredicem artık başka yolu yoktubaa1 DonukPudra Tesekkur ederiz kizlar valla sinav ismi degissede mutlaka calistirmak gerekiyor .ben kendim evde hazirlayarak zor olani sectim ,tanidik ozel okuldan cagordilar yollamadim egitimde esitligi savunurken tezatlik olusturmak istemedim ,okul kurslarinada yazdirmadim iyi degil hemde tatilde kursa gitmek istemez diye rabbim utandirmaz insallah ...
VallaDonukPudra cok iyi yapmissin insan kafayi yiyor yoksa ..ya diyorum hani bu yaz kolay olacakti bir yas daha buyuyeceklerdi ne hayaller .... dort ayi ,alti ayi vs vs bekledik durduk :)
Hos geldin canım.Selam kizlar
Nasilsiniz biz bunalimin icindeyiz .@donukpudra yagmur banyoya giriyor ,soyuyorum basliyor yikanmaya ,iki su dokuyorum banada banyous gir diyor sonrada babasina ..sikiysa girme yerlere atiyor kendini sonra iki su dokunmeden hepimiz cikicaz diyor cikincada hicbirimiz giyinmeyecekmisiz ve bu gecenin bir korunde oluyor .allahim bazi geceler oturup agliyotum bide sonradan tekrar tekrar banyoya giricem diyor .
Bazen cok sakin ama birden ruh hali degisiyor kesinlikle dedigi olsun istiyor ,dikkatini baska seye cekeyim diyorum mumkun degil .hadi cektim diyelim bes dakika sonra firladigi gibi yine aklindakini yapmaya gifiyor ...kafayi yicez esimle yorgunluktan sabirda kalmiyor
Parka cikiyoruz mumkun degil donmuyor ,hic bir oyuncaga binmiyor ama deli gibi kosturmaca yapiyor ..
Bu arada ben saclarini kestim kiximin cok tdrliyordu biara foto yollarim.
Ah kizlar resmen depresyona giriyorum bu gunler hic gecmeyecekmis gibi geloyor .defneminde teoguna hazirlaniyoruz iki dakika firsatta ders calisiyorux .ben gec vakte kadar calisiyorum sabah olmadan yagmur kalkiyor ah ah teog sitresi ne zormus .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?