- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.581
Ahh canim benim tam konusamiyolarki dertlerini soyleseler..nasil rahatlamistir.. gecmis olsunKizlar oglanin yaklasik 1 aydie burnu akiyordu tek taraftan sadece.
Daha aksam oyle jeton dustu hic ustelememistim dedim nette bir arastirayim.
Buyuk olasiliklar icinde burna yabanci cisim kacma ihtimali vardi.
Beni aldi bir korku, bugun saglik ocagina goturdum yarin baska dr cikaracaktim.
Evde burun aspr.cekeyim dedim icinden poset parcasi gibi birsey cikti :/ boyle ugurbocegi buyuklugunde.
Daha once onunla cekmek aklima geldi ama neden ustelemedim neden cekmedim hic bie fikrim yok hep nezledir,usutmustur va diye diye bir aydir cocugum eziyet cekmis
Cok sukur akinti durdu
Agzina falan birsey atma huyu yoktur ,hele burnuna hic sanmiyorum onu soksun nasil girdi aklim almiyor, nefesini icine cekerken herhalde girdi diyorum artik baska mantik yurutemiyorum
Onla geçmiş olsun şok oldum valla nasıl girmiş insanın aklı almıyo yavrular ya bi dertlerini anlatabilseler
geçmiş olsun canımtubaa1
Valla saka maka resmen akinti durdu cikardigimdan beri. Birtek uykudan uyaninca akmiyordu sonra devam.ediyordu simdi cok sukur yok.
Allah korusun gercekten hic yalniz birakmaya gelmiyorlar hos gerci olacagi varsa yanindayken bile oluyor ama iste .
Daha bayramdan once baslamisti iste halbuki 1 haftadan fazla surmesi dr gidilecek bir durummus ama bilmiyordum, keske daha erken arastirsaydim neyse cani sag olsun Rabbim beterinden korusun insallah
Baya boşluk varmış ucunda dışarda giyince bükülme yaptı 23.5wakewake bizimki 22 tam oluyor. spor ayakkabısını 23 aldım ama 1 parmak bosluk var önde..
o sandaletten seneye alcam ben.
bu sene h&m den aldığım götürür onu zaten surda 2 ay kaldı
Gule gule giysin insallah.Baya boşluk varmış ucunda dışarda giyince bükülme yaptı 23.5
Bizimde sporlar 22 onlar tamdı ama nike kalıpları küçük biraz
Arkadaş seneye de giyebilir çok büyümezse dedi ama kısmet
Baya boşluk varmış ucunda dışarda giyince bükülme yaptı 23.5
Bizimde sporlar 22 onlar tamdı ama nike kalıpları küçük biraz
Arkadaş seneye de giyebilir çok büyümezse dedi ama kısmet
Evet canım hep farklı oluyor ama artık az çok bi ayak numaraları varBizimkinin bazi ayakkabilari 21 bazilari 22h&m den aldiklarim 20/21 hatta.
Numaralar hic uymuyor ama 22 giyiyor genelde galiba.. aman aklim.karisti iyice sahsen numaraya cok bakmiyorum ayagina cok buyuk olmayacak sekilde olursa aliyorum
DonukPudra sagol canim :)
Sağol canım inşallah diycem ama akşam takılıp düştü yanağı kaşı mosmor olduGule gule giysin insallah.
Canım ben dönemsel diye düşünüyorum.Anneye yapisma durumu bizde iyice artti. Cani sagolsun da gece gunduz tspwmde. Sacimi tutamayinca feryat figan gidiyor geceleri. Mecburen yatakodasindan ayrildim. Kanepede beraber yatiyoruz tabi tepemde yatiyor. Sicakta da terleyip sicaklayinca yine agliyor. Kisir dongu geceleri bizim. Gunduz de tuvalete gidemiyorum eskiye donduk. Kapi acik hacet gideriyom yani
Biseyden mi korktu da beni birakmiyor yoksa donemsel mi anlayamadim. Baba anane kesinlikle yok sayiyor. Varsa yoksa anne anne..
Geçmiş olsun ya kiyamam :/Sağol canım inşallah diycem ama akşam takılıp düştü yanağı kaşı mosmor oldu
Annelerin yüreği hep hop hop canları sağolsun
Gecmis olsun size de
İyiki burada yazıyorsunuz da hepsinin aynı olduğunu anlıyoruzAnneye yapisma durumu bizde iyice artti. Cani sagolsun da gece gunduz tspwmde. Sacimi tutamayinca feryat figan gidiyor geceleri. Mecburen yatakodasindan ayrildim. Kanepede beraber yatiyoruz tabi tepemde yatiyor. Sicakta da terleyip sicaklayinca yine agliyor. Kisir dongu geceleri bizim. Gunduz de tuvalete gidemiyorum eskiye donduk. Kapi acik hacet gideriyom yani
Biseyden mi korktu da beni birakmiyor yoksa donemsel mi anlayamadim. Baba anane kesinlikle yok sayiyor. Varsa yoksa anne anne..
Sağol canım size de çok geçmiş olsun
Aynen artık iyice gözü kara oldular takip etmek çok zorGunaydin
wakewake gecmis olsun....
Bizimkide cok takilip dusuyor ya.
Ilk yurumeye basladiginda bile boyle degildi.
Heralde buyudukce denge koordinasyon olaylari oluyor.
Yerinde durmadigi icin bacak popo hatta mor
Ay cok gecms olsun ben sok oldumKizlar oglanin yaklasik 1 aydie burnu akiyordu tek taraftan sadece.
Daha aksam oyle jeton dustu hic ustelememistim dedim nette bir arastirayim.
Buyuk olasiliklar icinde burna yabanci cisim kacma ihtimali vardi.
Beni aldi bir korku, bugun saglik ocagina goturdum yarin baska dr cikaracaktim.
Evde burun aspr.cekeyim dedim icinden poset parcasi gibi birsey cikti :/ boyle ugurbocegi buyuklugunde.
Daha once onunla cekmek aklima geldi ama neden ustelemedim neden cekmedim hic bie fikrim yok hep nezledir,usutmustur va diye diye bir aydir cocugum eziyet cekmis
Cok sukur akinti durdu
Agzina falan birsey atma huyu yoktur ,hele burnuna hic sanmiyorum onu soksun nasil girdi aklim almiyor, nefesini icine cekerken herhalde girdi diyorum artik baska mantik yurutemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?