2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ahh canim benim tam konusamiyolarki dertlerini soyleseler..nasil rahatlamistir.. gecmis olsun

Onla geçmiş olsun şok oldum valla nasıl girmiş insanın aklı almıyo yavrular ya bi dertlerini anlatabilseler

tubaa1

Valla saka maka resmen akinti durdu cikardigimdan beri. Birtek uykudan uyaninca akmiyordu sonra devam.ediyordu simdi cok sukur yok.
Allah korusun gercekten hic yalniz birakmaya gelmiyorlar hos gerci olacagi varsa yanindayken bile oluyor ama iste .
Daha bayramdan once baslamisti iste halbuki 1 haftadan fazla surmesi dr gidilecek bir durummus ama bilmiyordum, keske daha erken arastirsaydim neyse cani sag olsun Rabbim beterinden korusun insallah

geçmiş olsun canım

wakewake bizimki 22 tam oluyor. spor ayakkabısını 23 aldım ama 1 parmak bosluk var önde..

o sandaletten seneye alcam ben.
bu sene h&m den aldığım götürür onu zaten surda 2 ay kaldı
Baya boşluk varmış ucunda dışarda giyince bükülme yaptı 23.5
Bizimde sporlar 22 onlar tamdı ama nike kalıpları küçük biraz
Arkadaş seneye de giyebilir çok büyümezse dedi ama kısmet

Baya boşluk varmış ucunda dışarda giyince bükülme yaptı 23.5
Bizimde sporlar 22 onlar tamdı ama nike kalıpları küçük biraz
Arkadaş seneye de giyebilir çok büyümezse dedi ama kısmet

Bizimkinin bazi ayakkabilari 21 bazilari 22 h&m den aldiklarim 20/21 hatta.
Numaralar hic uymuyor ama 22 giyiyor genelde galiba.. aman aklim.karisti iyice sahsen numaraya cok bakmiyorum ayagina cok buyuk olmayacak sekilde olursa aliyorum

DonukPudra sagol canim :)

Evet canım hep farklı oluyor ama artık az çok bi ayak numaraları var
Şu dönem sanırım biraz değişken oluyor çabuk büyüyor ondan tereddüt ettim
sporlarında ucu boştu bir iki ay demeden uca geldi bunu da biraz büyük almak istedim ki bi süre giysin en azından

Anneye yapisma durumu bizde iyice artti. Cani sagolsun da gece gunduz tspwmde. Sacimi tutamayinca feryat figan gidiyor geceleri. Mecburen yatakodasindan ayrildim. Kanepede beraber yatiyoruz tabi tepemde yatiyor. Sicakta da terleyip sicaklayinca yine agliyor. Kisir dongu geceleri bizim. Gunduz de tuvalete gidemiyorum eskiye donduk. Kapi acik hacet gideriyom yani

Biseyden mi korktu da beni birakmiyor yoksa donemsel mi anlayamadim. Baba anane kesinlikle yok sayiyor. Varsa yoksa anne anne..

Canım ben dönemsel diye düşünüyorum.
İki ay falan önce bi daha gelmiştim memlekete. O zaman annem özellikle babamlaydi hep. Teyzesiyle de uzun vakit geçiriyordu. Beni hiç aramiyordu.
Hatta abimin eşiyle kisa bir akşam gezmesine cikmisligi var :)

Ama bu sefer beni bir dakika gormese anni anni diye aranıyor kimsenin yanında kucağında durmuyor.

Sağol canım inşallah diycem ama akşam takılıp düştü yanağı kaşı mosmor oldu
Annelerin yüreği hep hop hop canları sağolsun
Geçmiş olsun ya kiyamam :/

tutkku geçmiş olsun.
İyiki nete bakmışsın.
Ben hiç nete bakmiyorum.
Her şeyin en kötüsü yazıyor çünkü.
Baktigim zaman moralim yerle bir oluyor. dengeyi kuramiyorum.

Poşet nasıl girer çok şaşırtıcı.
Ama Yavrun rahatlamış şükür.

Gecmis olsun size de
Ah bu kucuk ergenler!

İyiki burada yazıyorsunuz da hepsinin aynı olduğunu anlıyoruz
Aynı şekilde canım benimki de benden başkasını tanımıyor bırakıp bi yere gidemiyorum
Alışveriş kuaför asla gidemiyorum
Onunla gidersekte zaten resmen zulüm oluyor sürekli koşturduğu için
Umarım dönemseldir babası da üzülüyor beni neden hiç aramıyor diye
Önceden anahtar sesini duysun kapıya koşuyordu şimdi umru değil
Sağol canım size de çok geçmiş olsun
Allah koruyor onları yoksa yaptıkları fena

Gunaydin

wakewake gecmis olsun....
Bizimkide cok takilip dusuyor ya.
Ilk yurumeye basladiginda bile boyle degildi.
Heralde buyudukce denge koordinasyon olaylari oluyor.
Yerinde durmadigi icin bacak popo hatta mor
Aynen artık iyice gözü kara oldular takip etmek çok zor
Düşsün tabi öyle büyüyecek ama bi yerlerine zarar verirler diye korkuyorum
Birde sonrasındaki kavgalar sen tutmadın vs büyükler birbirine giriyor
Kvalde kpeder dün akşam baya girdi birbirine
Ay yeter kimsenin suçu değil çocuk bu düşer tabi dedim onların göstermesi gereken olgunluğu göstermekte bize düşüyor

Ay cok gecms olsun ben sok oldum

Ikı kez ust uste ebogaz enfeksynu gecrdk suan vucudunda dılnde heryrnde yara lar oldu enfeksyna baglyms sabahta yataktan dustu elı czlmıs getırıp opturuo her 5 10 dakıkaya sırtı yan tarafıda cok kızarık tahtaya surtmus :-( rabbm saglk versn buyuyorlarda ıste nasl buyuyorlar. Cok yor'gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…