- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.621
hayırlı cumalar canımSelam kizlar gununuz aydin olsun
Hayirli cumalar
Kizim dun havuzda oynadi ya bugun atesli uyandi hafif ama burun akintisi yogun ilerlemez insallah ya..
Ben üstü tenteli oturulan dan aldım ama duracak mı bilmiyorumKizlar bebislere hangi.simidi onerirsiniz?
Kolluk, bogaza takilanlardan,yoksa oturmali var onlardanmi? Yoksa normal simitmi hangisini alacagimi bilemedim.
Su oturmali olanlar iyi gibi ama kullanan varsa devrilme oluyormu? Cocuklar haliyle hareketlendirler bilemedim hangini alsam
Saol canim insallah bakalim.Bizim yeni olayimiz mama sandalyesinin icinden çıkıp ayakta durmak.ve bunu gözümün içine baka baka büyük bir zevkle yapiyor.
fermante çok geçmiş olsun ins ilerlemez. Insan evin içinde ne yapacağını da şaşırıyor bende haftasonu doldurup balkona koyucaktim havuzu zaten sıcak ferahlar biraz
Canim cok denedim ama bir turlu alistiramadim.hep yanimda cantamda sapka surekli deniyorum ama yok cok fena..resim attigim korumalikli simit icine oturmali degil canim ayaklari suya degiyor.bacaklardan gecmeli.dedigin gibi oturmalida vardi.ama benim sipa imkansiz oturmaz.dalar suya.bu yuzden bacaktan gecmeli aldim.
Ben üstü tenteli oturulan dan aldım ama duracak mı bilmiyorum
Daha once soyledim mi bilmiyorum kizlar. Evde oyun acisindan akademisyenanne play ve app store uygulamasinda yaslara gore oyunlar var ..
Uyeler de gunluk oyun olusturabiliyor.
Ordan cok faydalandim ben
Wc kagidi ve kagit havlu rulolarini biriktirip toplari uzerine dizdik. Su doldu fis fis sise ile toplari devirme oyunu oynadik. Soz konusu su olunca bayiliyor zaten.
Balonun icine hayvan koyup ya da araba su ile doldurup agzini bagla buzuga at yaptim.. Ertesi gun suyun icinde erittik ya da cekicle kirip hayvanlari ve arabalarini kurtardik...
Yine kucuk kapta suyu dondurup ertesi gun sulu boya ile boyadik
Minik balonlara su koyup havuzunda sis kurdanla patlattik.
Bayildi hepsine.
Bacakları suda oluyo bende hiç kullanmadım yarın 3 günlüğüne Mersin'e gitçez bakalım ne yapacak belki hiç durmaz bilmiyorumHi evet bende oyle diyodum oturmali deyince bacaklar suya degecek sekilde, diger turlu direk oturmali varmiymis bilmiyodum bak :)
Korumalik olmasi iyi olmus o zaman senin minnaka, yoksa gunes iyi gelmez
Bacaklar suya degiyormu?
Insallah durur ama ben korkuyorum ya yan devrilir falan diye
Google playdenmi indiriliyor canim?
Bir bakayim ev isinden aktivite hic yapamiyorum bu aralar..
Ne yapsam diye dusunuyordum
Evet canim. Bu yazdigim oyunlari da ordan gordum hep.Hi evet bende oyle diyodum oturmali deyince bacaklar suya degecek sekilde, diger turlu direk oturmali varmiymis bilmiyodum bak :)
Korumalik olmasi iyi olmus o zaman senin minnaka, yoksa gunes iyi gelmez
Bacaklar suya degiyormu?
Insallah durur ama ben korkuyorum ya yan devrilir falan diye
Google playdenmi indiriliyor canim?
Bir bakayim ev isinden aktivite hic yapamiyorum bu aralar..
Ne yapsam diye dusunuyordum
Bacakları suda oluyo bende hiç kullanmadım yarın 3 günlüğüne Mersin'e gitçez bakalım ne yapacak belki hiç durmaz bilmiyorum
Evet canim. Bu yazdigim oyunlari da ordan gordum hep.
Insan evde oyun turetemiyor artik bir yerde tikaniyor.
Kızlar bugün cildiye ye gittim eşim oğlum annen uf olmuş dr geldik dedi bana baktırıp anne die bi ağladı içim parçalandı bende ağlıcaktım Ardı önü cildiye ye geldik oğlum la duygu seli yaşadık rabbim kimseyi annesiz bırakmasın
Amin amin..Kızlar bugün cildiye ye gittim eşim oğlum annen uf olmuş dr geldik dedi bana baktırıp anne die bi ağladı içim parçalandı bende ağlıcaktım Ardı önü cildiye ye geldik oğlum la duygu seli yaşadık rabbim kimseyi annesiz bırakmasın
Evet soylemistin cnm. Ben de indirdim de pek bisi yapmadim. Isten gucten firsat olustirmuyorum. Ama artik daha fazla ilgi istiyor eve donunce ben de yapacagim biseyler.Daha once soyledim mi bilmiyorum kizlar. Evde oyun acisindan akademisyenanne play ve app store uygulamasinda yaslara gore oyunlar var ..
Uyeler de gunluk oyun olusturabiliyor.
Ordan cok faydalandim ben
Wc kagidi ve kagit havlu rulolarini biriktirip toplari uzerine dizdik. Su doldu fis fis sise ile toplari devirme oyunu oynadik. Soz konusu su olunca bayiliyor zaten.
Balonun icine hayvan koyup ya da araba su ile doldurup agzini bagla buzuga at yaptim.. Ertesi gun suyun icinde erittik ya da cekicle kirip hayvanlari ve arabalarini kurtardik...
Yine kucuk kapta suyu dondurup ertesi gun sulu boya ile boyadik
Minik balonlara su koyup havuzunda sis kurdanla patlattik.
Bayildi hepsine.
Cok unutkanimEvet soylemistin cnm. Ben de indirdim de pek bisi yapmadim. Isten gucten firsat olustirmuyorum. Ama artik daha fazla ilgi istiyor eve donunce ben de yapacagim biseyler.
Akil kalmiyo ki.Cok unutkanim
Defne nasil oldu atesi indi mi
Selam kizlar
Defne min elinde minik kabarciklar cikti siil gibi degil deri dokuntusu gibi duruyo ne yapsam sizce dr a sormadim henuz.. 10gundur falan var. Sorsam mi bi dr a acaba ?
Canim kucukken kizimda ayni buna benzeyen kabarciklar olmustu her iki elinde.dr.cokmu yikiyosun cocugun elini sabundan alerji olmus demisti.krem vermisti.fistigima gecmis olsun.bence dr goster canim ilerlemesinSelam kizlar
Defne min elinde minik kabarciklar cikti siil gibi degil deri dokuntusu gibi duruyo ne yapsam sizce dr a sormadim henuz.. 10gundur falan var. Sorsam mi bi dr a acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?