2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben üstü tenteli oturulan dan aldım ama duracak mı bilmiyorum

Saol canim insallah bakalim.
Mama sandalyesini terk edeli 2 ay oldu bizim kizin. Normal sandalyeye cikip ordan masaya cikiyor ve anne atladiii deyip kucagima atliyor. Mama sandalyesini kaldirdim ben de artik..

Daha once soyledim mi bilmiyorum kizlar. Evde oyun acisindan akademisyenanne play ve app store uygulamasinda yaslara gore oyunlar var ..
Uyeler de gunluk oyun olusturabiliyor.
Ordan cok faydalandim ben
Wc kagidi ve kagit havlu rulolarini biriktirip toplari uzerine dizdik. Su doldu fis fis sise ile toplari devirme oyunu oynadik. Soz konusu su olunca bayiliyor zaten.

Balonun icine hayvan koyup ya da araba su ile doldurup agzini bagla buzuga at yaptim.. Ertesi gun suyun icinde erittik ya da cekicle kirip hayvanlari ve arabalarini kurtardik...

Yine kucuk kapta suyu dondurup ertesi gun sulu boya ile boyadik
Minik balonlara su koyup havuzunda sis kurdanla patlattik.
Bayildi hepsine.

Hi evet bende oyle diyodum oturmali deyince bacaklar suya degecek sekilde, diger turlu direk oturmali varmiymis bilmiyodum bak :)
Korumalik olmasi iyi olmus o zaman senin minnaka, yoksa gunes iyi gelmez

Ben üstü tenteli oturulan dan aldım ama duracak mı bilmiyorum

Bacaklar suya degiyormu?
Insallah durur ama ben korkuyorum ya yan devrilir falan diye

Google playdenmi indiriliyor canim?
Bir bakayim ev isinden aktivite hic yapamiyorum bu aralar..
Ne yapsam diye dusunuyordum

Bacakları suda oluyo bende hiç kullanmadım yarın 3 günlüğüne Mersin'e gitçez bakalım ne yapacak belki hiç durmaz bilmiyorum

Evet canim. Bu yazdigim oyunlari da ordan gordum hep.
Insan evde oyun turetemiyor artik bir yerde tikaniyor.

Bacakları suda oluyo bende hiç kullanmadım yarın 3 günlüğüne Mersin'e gitçez bakalım ne yapacak belki hiç durmaz bilmiyorum

O zaman dene bakalim.haber ver sonra :)

Evet canim. Bu yazdigim oyunlari da ordan gordum hep.
Insan evde oyun turetemiyor artik bir yerde tikaniyor.

Aynen bir bakayim.hala.bakamadim

Amiin valla, gercekten kucucuk kalpleri sevgiyle dolu ya.
Bazen yaninda agliyorum ister istemez ,nasil gelip sariliyor opuyor..
Basim agriyor desem gelip basima masaj yapiyor .. ne kadar mukemmel birseymis annelik cok sukur. Rabbim her isteyene nasip eder insallah

Amin amin..
Ne kadar masum ve saf sevgileri var.

Evet soylemistin cnm. Ben de indirdim de pek bisi yapmadim. Isten gucten firsat olustirmuyorum. Ama artik daha fazla ilgi istiyor eve donunce ben de yapacagim biseyler.

Selam kizlar
Defne min elinde minik kabarciklar cikti siil gibi degil deri dokuntusu gibi duruyo ne yapsam sizce dr a sormadim henuz.. 10gundur falan var. Sorsam mi bi dr a acaba ?

Eklentiler

• 20170715_153121.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 46
Selam kizlar
Defne min elinde minik kabarciklar cikti siil gibi degil deri dokuntusu gibi duruyo ne yapsam sizce dr a sormadim henuz.. 10gundur falan var. Sorsam mi bi dr a acaba ?

Biryerden hatirliyorum boyle kabarciklari ama kimde gormustum inan su an aklima gelmiyor.
Yedigi biseymi dokundu acaba ama kac gundur gecerdi oyle olsa.
Bi sor istersen canim dr veya nette arastir cesaretin varsa /surekli kotu seyler yaziyor ya /

Selam kizlar
Canim kucukken kizimda ayni buna benzeyen kabarciklar olmustu her iki elinde.dr.cokmu yikiyosun cocugun elini sabundan alerji olmus demisti.krem vermisti.fistigima gecmis olsun.bence dr goster canim ilerlemesin

İyi geceler kızlar.
Biz memleketten döndük evimizdeyiz.

Canım çok sıkılıyor oğlum bir şey yemiyor.
Yediğini de bin bir zahmetle oyunla yediriyorum.

Çok zayıf bir cocuk.
Çok şükür sağlıklı ama yememesi beni çok üzüyor.
Lütfen dua edin bizim için hayırlısıyla oğlumun iştahı açılsın ve yedikleri yarasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…