2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu arada kızlar bu yememe stresinin yanına bir de taşınma sıkıntısı eklendi.

Daha önce hiç tasinmadim ne nasıl olur bilmiyorum. Netten bir şeyler okudum gözüm korktu. Öyle basit bir sey degilmis.
Önerileriniz var mı??
Nasıl toplanayim?

Son düzenleme:
Toplamak değil de yerleşemek bitmiyo bi türlü bende taşınıp 1 hafta sonra Doğuma gitmiştim kolilerin üstüne mutfak yatak odası..vs yaz en azından koliler kendi odasında açarsın yoksa bunda ne var şunda ne var derken çok dağılıyor Allah kolaylık versin
Yemek konusunda bizde çok sorunluyuz eskiden çubuk kraker çok istiyordu şimdi vermiyorum iyice acıkmasını bekliyorum doyasıya yemiyo tadımlık oluyo ama bunada şükür diyorum

Allah kolaylık versin canım.yardıma çağıracağın yakınların varsa iyi olur.oğlunla ilgilenseler yeter.sende işlerini yapardın.

Kolay gelsin canim. Tasinmak buyuk is gercekten temizlik toplanmak biyansan cocuk vs.. ailenden oglunla iyi geciceni ve sana yardimci olabilecrk birisini mutkaka cagir tek basina cok zor. Kutularken de evde gereksiz gordugun seyleri ayir kirilacaklarin uzerine yaz. Hangi kutu hangi odanin hepsini yaz..
Aslinda butce sıkıntın var mi bilemiyorum tabi de toplanmak ve yerlesmeyi dert ediyorsan evden eve tasima firmalari gelip herseyi toplayip yeni evde de acip yerlestiriyorlar bu tip firmalara da bakabilirsin..

Allah kolaylik versin canim...
Kızlar Allah izin verirse gece 3 de yola çıkıyoruz..umarım oğluşum bunaltmaz..kızım için süper olacak inşallah bir senedir tatil hayali kuruyoduk
Iyi tatiller .umarim cok guzel gecer. Tadini cikarmaya bak.
hayirli yolculuklar kazasiz belasiz insallah.

Son care olarak belki ufacik bi deneyebilirsin,belki ise yarar.
Hayir neden yemiyolar hic anlamiyorum,hicmi acikmiyolar ya
bu arada kolay gelsin hic tasinmadim ama dugun oncesi o sadece benim esyalarimi tasimak yerlestirmek.bile yorucuydu , simdi koca evi tasimak tahmin edemiyorum bile..
Anca uykusu iyiyse uyudugu zamalar yavastan toparlarsan belki daha kolay olur veya dedikleri gibi akraba filam cagir

tubaa1 iyi tatiller canim.
Genelde gece yolcugula cikinca uyuyorlar yoksa baya problemli oluyor yol bitmek bilmiyor ..

DonukPudra evet ogrenseler cok iyi olacak.
Bizimkilerin yaslarinda cocuklae yuzebiliyor ona cok sasiriyorum, bazi anne babalar ne cesaretli masallah

Valla benim sahsi arabam olsa dusunmucem. Bulundugm yerde toplu ulasim biraz sikinti ve aktarmali zor cocukla havuza git gel. Yoksa guzel olurdu .
Yurt disinda nasil dogar dogmaz suya atanlar )

Valla benim sahsi arabam olsa dusunmucem. Bulundugm yerde toplu ulasim biraz sikinti ve aktarmali zor cocukla havuza git gel. Yoksa guzel olurdu .
Yurt disinda nasil dogar dogmaz suya atanlar )

Yok ya araba olmayinca zordur canim, zaten sudan cikmis baliga donuyolar, yola uyuyorlar felan zor olur.
Hakkaten ditek suya atiyolar, biz banyo yaptirirken kulagina su gidecek diye diken ustundeyiz :)

Çok keyifli geçti canım ailece giitik kalabalık olunca Ertuğrul yormadı Beni herkes ilgilen di denizi de sevdi Ağustos'ta tekrar bi plan yapıcaz mira nasıl

Çok sevindim canım iyi geçmesine. değişiklik iyi olmuş. miranın tadı yok burnu akıyor, hapşırık bide dün ishalmış öğleden sonra. akşam devam etmedi. eğer bugün devam ederse doktora götürcem. zaten grip için ilaç kullanamıyoruz. alerji yapıyor nazlı hanıma. bağdan geldik evde ceryanda mı kaldık da böyle oldu anlamadım.yoksa diş mi gelecek. iştah sıfırın altında anane-babanne isyanlarda yemiyor içmiyor diye bilmem ne olur sonumuz

Gecmis olsun Mira'ya.
Istah hepsinde ayni demek. Bezleri bile bombos

Gecmis olsun Mira'ya.
Istah hepsinde ayni demek. Bezleri bile bombos

Saol canım. Gerçekten öyle ya yani tamam sıcaktan fln dedim ama Mira ciddi anlamda yemek seçer oldu. Her şeyi kokluyor. Zeytin nasıl severdi seni Ege'ye gelin edeyim derdim ama bir tane yenmez mi yemiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…