- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.661
Toplamak değil de yerleşemek bitmiyo bi türlü bende taşınıp 1 hafta sonra Doğuma gitmiştimBu arada kızlar bu yememe stresinin yanına bir de taşınma sıkıntısı eklendi.
Daha önce hiç tasinmadim ne nasıl olur bilmiyorum. Netten bir şeyler okudum gözüm korktu. Öyle basit bir sey degilmis.
Önerileriniz var mı??
Nasıl toplanayim?
Allah kolaylık versin canım.yardıma çağıracağın yakınların varsa iyi olur.oğlunla ilgilenseler yeter.sende işlerini yapardın.Bu arada kızlar bu yememe stresinin yanına bir de taşınma sıkıntısı eklendi.
Daha önce hiç tasinmadim ne nasıl olur bilmiyorum. Netten bir şeyler okudum gözüm korktu. Öyle basit bir sey degilmis.
Önerileriniz var mı??
Nasıl toplanayim?
Hayırlı yolculuklar canım inşallah sorunsuz varırsınızKızlar Allah izin verirse gece 3 de yola çıkıyoruz..umarım oğluşum bunaltmaz..kızım için süper olacak inşallah bir senedir tatil hayali kuruyoduk
Hayırlı yolculuklar canım inşallah sorunsuz varırsınızKızlar Allah izin verirse gece 3 de yola çıkıyoruz..umarım oğluşum bunaltmaz..kızım için süper olacak inşallah bir senedir tatil hayali kuruyoduk
Hayirli yolculuklar canim. Uyur bence o gozun korkmasin rahatla simdiden tatile gidip strese girme benim gibiKızlar Allah izin verirse gece 3 de yola çıkıyoruz..umarım oğluşum bunaltmaz..kızım için süper olacak inşallah bir senedir tatil hayali kuruyoduk
Kolay gelsin canim. Tasinmak buyuk is gercekten temizlik toplanmak biyansan cocuk vs.. ailenden oglunla iyi geciceni ve sana yardimci olabilecrk birisini mutkaka cagir tek basina cok zor. Kutularken de evde gereksiz gordugun seyleri ayir kirilacaklarin uzerine yaz. Hangi kutu hangi odanin hepsini yaz..Bu arada kızlar bu yememe stresinin yanına bir de taşınma sıkıntısı eklendi.
Önerileriniz var mı??
Nasıl toplanayim?
Allah kolaylik versin canim...Bu arada kızlar bu yememe stresinin yanına bir de taşınma sıkıntısı eklendi.
Önerileriniz var mı??
Nasıl toplanayim?
Iyi tatiller .umarim cok guzel gecer. Tadini cikarmaya bak.Kızlar Allah izin verirse gece 3 de yola çıkıyoruz..umarım oğluşum bunaltmaz..kızım için süper olacak inşallah bir senedir tatil hayali kuruyoduk
Bana da kaç kişi onu önerdi peşinde dolanma oyunla yedirmeye uğraşma sofrayı kut yemezse bir sonraki yemek vaktine kadar bir şey verme dediler ama kıyamıyorum :/
Bilemiyorum eşim de onu deneyelim diyor böyle giderse birkaç gün denemeyi düşünüyorum yapabilirsem
Valla benim sahsi arabam olsa dusunmucem. Bulundugm yerde toplu ulasim biraz sikinti ve aktarmali zor cocukla havuza git gel. Yoksa guzel olurdu .Son care olarak belki ufacik bi deneyebilirsin,belki ise yarar.
Hayir neden yemiyolar hic anlamiyorum,hicmi acikmiyolar ya
bu arada kolay gelsin hic tasinmadim ama dugun oncesi o sadece benim esyalarimi tasimak yerlestirmek.bile yorucuydu , simdi koca evi tasimak tahmin edemiyorum bile..
Anca uykusu iyiyse uyudugu zamalar yavastan toparlarsan belki daha kolay olur veya dedikleri gibi akraba filam cagir
tubaa1 iyi tatiller canim.
Genelde gece yolcugula cikinca uyuyorlar yoksa baya problemli oluyor yol bitmek bilmiyor ..
DonukPudra evet ogrenseler cok iyi olacak.
Bizimkilerin yaslarinda cocuklae yuzebiliyor ona cok sasiriyorum, bazi anne babalar ne cesaretli masallah
Valla benim sahsi arabam olsa dusunmucem. Bulundugm yerde toplu ulasim biraz sikinti ve aktarmali zor cocukla havuza git gel. Yoksa guzel olurdu .
Yurt disinda nasil dogar dogmaz suya atanlar)
Çok keyifli geçti canım ailece giitik kalabalık olunca Ertuğrul yormadı Beni herkes ilgilen di denizi de sevdi Ağustos'ta tekrar bi plan yapıcaz mira nasılEfira38 tatil nasıl geçti canım
En altta bu konuyu okuyan kullanicilarda goruyorum. Sizde de var.nasil goruyosun
Çok keyifli geçti canım ailece giitik kalabalık olunca Ertuğrul yormadı Beni herkes ilgilen di denizi de sevdi Ağustos'ta tekrar bi plan yapıcaz mira nasıl
Gecmis olsun Mira'ya.Çok sevindim canım iyi geçmesine. değişiklik iyi olmuş. miranın tadı yok burnu akıyor, hapşırık bide dün ishalmış öğleden sonra. akşam devam etmedi. eğer bugün devam ederse doktora götürcem. zaten grip için ilaç kullanamıyoruz. alerji yapıyor nazlı hanıma. bağdan geldik evde ceryanda mı kaldık da böyle oldu anlamadım.yoksa diş mi gelecek. iştah sıfırın altında anane-babanne isyanlarda yemiyor içmiyor diye bilmem ne olur sonumuz
Gecmis olsun Mira'ya.
Istah hepsinde ayni demek. Bezleri bile bombos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?