- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.701
Saolasın canım..
Gecmis olsun! Hicbir fikrim yok, Dr.sorsaydin Canim.Bana yardım edın lutfen dudak ıclerı beyaz beyaz oldu :-( bugun napayım basına gelen warmı kavlak kavlak gbı
Canim sagol iyiyim aen nasilsin
Bende kaygılıydım canım.benim oğluş çok hareketli olduğu için korkuyodum.odaya girmek istemiyo içeri girince hadiii aççç diye bağırıyo..tatile geldiğinin farkında..hiç kaygılanma stres olma canım.oteldeki bizim yaş grupları geneli rahat.küçükler kucakta olanlar çok bunaltıyolar.
Ben cherek's aldim. Baslangic seviye. 30 kiloya dek kullanabilir yaziyor.
Sitesi myminiababy
Bence artik daha bilincliler kaygilanma suyu seviyorsa rahat edersin hic dusunme. Biz bu sene köye gittik ben orda bile cok rahattim hergun inek tavuk yakaliycam diye kosturup durduk.
Bana yardım edın lutfen dudak ıclerı beyaz beyaz oldu :-( bugun napayım basına gelen warmı kavlak kavlak gbı
henüz 1 kez kullandık. bu hafta sonu da gidersek yazayım . o zaman dalgada su yuttu cıkmak istedi.Cnm ondan memnun kaldın mı bende düşünüyorum ama biraz pahalı ya tam emin olamadım
Defne de onceden yedigi seylerin cogunu yemiyor artik. Farkli seylet istiyor ve abur cubura takti bu ara her ne kadar vermek istemesem de yiyor. Heralde damak zevkleri degisiyor bu donem herkes ayni konudan sikayetci. Ben dert etmiyorum artik ya bi sure boyle zorlamiyorum ki zaten asla izin vermiyor zorlamama yemicem dedimmi bitti daha hic bisey koymaz agzina..Bizim kızında seveceğini düşünüyorum canim ama yol bide yemek beni korkutan. Arabada uyumuyor benim cadı uyumayınca sıkılıyor ki haklı çocuk. Yemesi de çok problem oldu bu ara zaten çok iştahlı değildi ama yumurta fln az da olsa yerdi şimdi yüzüne bakmıyor çok üzülüyorum
Defne de onceden yedigi seylerin cogunu yemiyor artik. Farkli seylet istiyor ve abur cubura takti bu ara her ne kadar vermek istemesem de yiyor. Heralde damak zevkleri degisiyor bu donem herkes ayni konudan sikayetci. Ben dert etmiyorum artik ya bi sure boyle zorlamiyorum ki zaten asla izin vermiyor zorlamama yemicem dedimmi bitti daha hic bisey koymaz agzina..
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum nasılsınız? Bebekleriniz nasıl? Oğlum Metehan 20 aylık oldu bile :) Zaman nasıl su gibi geçti
Yaa hatırlaman ne güzel :) Geçmiş olsunmerhaba canım seni görmek ne güzel. yıllar yıllar evvel gebelik testimin fotoğrafını koyduğumda tebrik ederim diye ilk sen yazmıştınzaman su gibi geçiyor cidden. benim Mira da 20 ayı geçti uğraşıyoruz küçük hanımın tripleriyle, bir de grip olduk ailecek yaz günü de hiç çekilmiyor. sizde ne var ne yok
Aynen canım ağız bir kere kapandı mı asla açılmıyor. çubuk kraker versem yer 24 saat
Baktim dedigine epey pahali canim ya takip takmayacagi da belirsiz ben simdi ekonomiklerden bi alip deniycem.. tsk ederim..henüz 1 kez kullandık. bu hafta sonu da gidersek yazayım . o zaman dalgada su yuttu cıkmak istedi.gözlemleyip değerlendirme yapamadım.
Benim kizim da cubuk kraker hastasi.. dondurmayi sevmiyo yuzunu burusturup tötü tötü diyoCubuk kraker yine iyi.. gofret,pasta,cikolata onlari napicaz
onlari yemesin diye dondurma veriyorum artik kulahlilardan en azindan sut var icinde bizi kandirmiyolarsa tabi :)
Selam seni gormek ne guzel renk kattinMerhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum nasılsınız? Bebekleriniz nasıl? Oğlum Metehan 20 aylık oldu bile :) Zaman nasıl su gibi geçti
TeşekkürlerSelam seni gormek ne guzel renk kattin
Sende durum nasilsa hic farkli degiliz emin ol..
Baslarda boyu uzadimi seninki kac cm lerden simdi yemek yemiyorlara gelmisiz zaman ne hizli geciyor.. o kadar hizli ki hatta biz kardes dusunmeye bile basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?