- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.921
Çok geçmiş olsun canım dr gittiniz mi Boğaz yada kulağında iltihap varsa oda ateş yapıyoAteşi çok yükselmiyor 38.2 yi geçmedi
Diş diycem ama son azılar hariç hepsi tamam
Son azılar da en erken 23.ay başlarmış çıkmaya
Ben belki soğuk algınlığı falandır diye akşam peditus verdim
Bu gecemiz bari rahat geçse dün gece nöbet vardı
Fazla yuksek degilmis, dis olabilir her cocuk farkli cunku bizim daha altaki yan dislerimiz cikmadi, kopek disleri felan biz hic uymuyoz yani o takvime
Bende sana yazmak için girdim nasıl oldunuz diye.yazmışsın.peditus fayda eder canım.soğuk algınlığı ilerlemiyo ilacı içince...yarına rahatlar bence.
Insallah rahatlar canim..
Keremin 2.gunu gecesi cosmustu ates enfeksiyonda.
Ilk ben de dis sanmistim. Umarimcoyle olmaz.
Geçmiş olsun canım.
Nasıl geçti geceniz
Çok geçmiş olsun canım dr gittiniz mi Boğaz yada kulağında iltihap varsa oda ateş yapıyo
Deniz havuz yorucu oluyor ama iyi geliyor. Haftasonu biz de havuzdaydik cok guzel oynuyor. Tutmamizi hic istemiyor lakin birakinca hemen battigi icin mecbur tutmak gerekiyor. Kolluk aldim olmadi yelek aldim buyuk geldi boynuna dayandi suya girince. Siz nasil cozdunuz. Diskler ise yaradimi senin aldigin rahat takip yuzebiliyomu yine tutman gerekiyomu?Gunaydin
Iyi haftalar
H.sonu denize gittik suan tabii ben pert
Bugun oyun grubuna goturcem deneme dersine bir gozlemlemek istiyorm yeri de Keremi de...
Bu hafta ici de annemlerin bag evine gitcem nasipse. Biraz hayvanlarla topraklarla enerji atsin
Diskler seneye tam rahat olcak.Deniz havuz yorucu oluyor ama iyi geliyor. Haftasonu biz de havuzdaydik cok guzel oynuyor. Tutmamizi hic istemiyor lakin birakinca hemen battigi icin mecbur tutmak gerekiyor. Kolluk aldim olmadi yelek aldim buyuk geldi boynuna dayandi suya girince. Siz nasil cozdunuz. Diskler ise yaradimi senin aldigin rahat takip yuzebiliyomu yine tutman gerekiyomu?
Oyuncak olarak bebekleri arabalari legolari yapbozlari bultaklari oyun hamuru vs var. Boya kalemi ve kitabi daha cok var. Bu ara burda (annemdeyim) kitap fuari vardi epey kitap aldik. Hem kendi okuyup yorumlayabilecegi hem de benim ona okuyabilecegim turden. Cok fazla oyuncak zaten yok olaninda hepsini birden vermiyorum acikcasi. Birini cikartirsam digerini kaldiriyorum. Hepsi ortada olunca cabuk bikiyor. Bugunlerde en cok oyun hamuru ve boyama kalemleri ile takiliyoruz zaten. 2yas+ zeka kartlari vs var sanirim onlardan alabilirsin. Ama yapabiliyorsan kendi oyununu kendin kur ona..Herkese hayırlı haftalar
Haftasonu alış veriş merkezindeydik ...annem babam eşim topluca gittik ..onlar bizim yaramaza bakarken bizde eşimle oyuncak dunyasina girdikeşimde bende oyuncakları çok severiz içinde kendimizi kaybettik ..çınarın yanımızda olmasını o an hem istedik hem istemedik oyuncak alalım dedik ama nasıl ne alicamiza bi türlü karar veremedik..blok oyuncakları var arabaları var pelus oyuncakları var büyük akülü arabası var çok şükür ..fakat ben egititici bişey olsun istedigimden çok kararsız kaldım yaş araliginida tahmini kaç yaş oyuncağı alıcamı bulamadım ne alabilirdim sizce siz neler aliyosunuz mesela nelerle daha çok oynuyorlar
Evet cunku 3 yastan basliyor hep bu tur seyler.. o nedenle daha bisi almiycam bende.. yeter bu kadar diye dusunuyorum suanda.Diskler seneye tam rahat olcak.
Takili ama kerem hala urkuyor. Tutmamizi istiyor. Seneye daha bilincli olur diye dusunuyorum
Sabah doktora götürdük boğazda hafif kızarma var dedi yazdı antibiyotiğiwakewake nasil oldu minigin ?
Keremli atsam olur muDonukPudra manzara resmi at biraz. Deniz kokusunu ozledim... O yorgunluga deger..
En güzeli bağ evi doğal sal gitsin Ertuğrul en mutlu olduğu ortamGunaydin
Iyi haftalar
H.sonu denize gittik suan tabii ben pert
Bugun oyun grubuna goturcem deneme dersine bir gozlemlemek istiyorm yeri de Keremi de...
Bu hafta ici de annemlerin bag evine gitcem nasipse. Biraz hayvanlarla topraklarla enerji atsin
Maşallah kuzuyaKızlar benim hiper oğlum takla atmayı öğrenmişablasından öğrendi heralde..3 kez yakaladım koltuğun üstünde atıyo tutmasam kafa göz gitti.hergün yeni bişey çıkarıyo yoruldum artık
Aynen canım abla ne yaparsa aynısını yapıyo.elindeki herşwyi istiyo.Maşallah kuzuya
Evde kardeş olunca öğrenmek daha kolay oluyor dimi
Benimki de çabalıyor ama henüz başaramadı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?