- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.941
Aynen canım abla ne yaparsa aynısını yapıyo.elindeki herşwyi istiyo.
Üç gün endişelenmen için erken bence.hayırlısı canım.olsada fena olmaz hani birlikte buyurler.sonradan daha zor oluyo
Hayırlısı canım bi test alsaydın keşkeKızlar ya 3 gün gecikti reglim ve ben acayip korkuyorum
Allahım nolur isteyene ver diye dua ediyorum
Hiç istemiyorum allahım affetsin
Böyle büyük konuşa konuşa başıma gelirse diye de korkuyorum oyyyyyy
Dua edin olmasın
Manzara ve keremKeremli atsam olur mu
Sirf manzara yok cunku..
Gecmis olsun. Kendine dikkat et.İyi geceler kızlar.
İki gündür doktora gidiyorum.
KBB ve kadın doğum.
KBB rutin. Tedavinin yan etkileriyle uğraşıyorum hala. Sol kulak bitik,sol burun bitik,ağız kuruluğu 5 dakika susuz kalmama izin vermiyor.
Neyse tabi takmıyorum buna bin şükür
Ayrıca yapabileceğim bir şey yok dedi doktor
Bı hocasını önerdi başka şehirde. balon yöntemi mi ne varmış belki o ise yarayabilir dedi. Bakalım şimdi hiç gidesim yok. Belki birkaç ay sonra.
Birkaç aydır adetim uzun sürüyor ve erken oluyordum onun için de kadın doğuma gittim.
Çikolata kisti oluşmuş
Fazla büyük değilmis ilaç verdi gelecek ay tekrar gideceğim ins küçülür.
Oğlumu da ortopediye götürdük içe basıyor diye.
Normal dedi büyüdükçe geçermiş inşaallah.
Kadin dogum diye okuyunca hamilemi yoksa dedim heyecanlandimİyi geceler kızlar.
KBB ve kadın doğum.
KBB rutin. Tedavinin yan etkileriyle uğraşıyorum hala. Sol kulak bitik,sol burun bitik,ağız kuruluğu 5 dakika susuz kalmama izin vermiyor.
Bı hocasını önerdi başka şehirde. balon yöntemi mi ne varmış belki o ise yarayabilir dedi. Bakalım şimdi hiç gidesim yok. Belki birkaç ay sonra.
Birkaç aydır adetim uzun sürüyor ve erken oluyordum onun için de kadın doğuma gittim.
Çikolata kisti oluşmuş
Gecmis olsun canim. Gecer insallah dedigin gibi takma buna da sukur.İyi geceler kızlar.
KBB ve kadın doğum.
Çikolata kisti oluşmuş
Canim suphelerin mi var? sut koruyor diye korunmuyor musun? Herseyin hayirlisi. Ben de cooook zayifladim ama ikinciyi istiyorum daha yeni biraktim kotunmayi. Bakalim ne zaman gol olur.. cocuk bakmak hem zor hem guzel.. ikinci olursa yardimcisiz olmaz asla tek cok cok zor. Ama yine de istiyorum yasim geciyor defneyi 3 sene aradim yeniden arayisa girmeden arayi acmadan bitane daha gelsin bize senlik getirsin istiyorum insaaallah..Bir iki gün daha geciksin de test yaparım artık korkunun ecele faydası yok
Biz düşünmeye düşünmeye allah verecek kazara
Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun
Göktugdan önce iki düşük yaşadım 6 sene istedim olsun diye bekledim
Hatta göktug ikinci kürtajımdan sonra adet olmadan geldi
Benim için mucizeydi oğlumun gelişi
Ama insanoğlu işte şimdi de olmasın diye dua eder olduk
İstememin sebebi henüz ne uyku ne yemek düzeni var çok ilgi istiyor
Hamileyken 45 kilo aldım şimdi 50 kiloya düştüm bitiğim yani
Biraz kendime gelmem lazım
Aslında hep tek çocuk istedim ama yine de hayırlısı
O zaman her an müjdeli haber bekliyoruzzCanim suphelerin mi var? sut koruyor diye korunmuyor musun? Herseyin hayirlisi. Ben de cooook zayifladim ama ikinciyi istiyorum daha yeni biraktim kotunmayi. Bakalim ne zaman gol olur.. cocuk bakmak hem zor hem guzel.. ikinci olursa yardimcisiz olmaz asla tek cok cok zor. Ama yine de istiyorum yasim geciyor defneyi 3 sene aradim yeniden arayisa girmeden arayi acmadan bitane daha gelsin bize senlik getirsin istiyorum insaaallah..
Yok canım sütün korumadığını biliyorumCanim suphelerin mi var? sut koruyor diye korunmuyor musun? Herseyin hayirlisi. Ben de cooook zayifladim ama ikinciyi istiyorum daha yeni biraktim kotunmayi. Bakalim ne zaman gol olur.. cocuk bakmak hem zor hem guzel.. ikinci olursa yardimcisiz olmaz asla tek cok cok zor. Ama yine de istiyorum yasim geciyor defneyi 3 sene aradim yeniden arayisa girmeden arayi acmadan bitane daha gelsin bize senlik getirsin istiyorum insaaallah..
Erkegin korunmasi neden guvenilir degilYok canım sütün korumadığını biliyorum
Adet olduktan sonra korumazmış zaten
Açıkçası ilkel yollarla korunuyoruz diyelim
Sprral taktırmak istemedim
Hap emzirirken olmuyor
Erkeğin korunması da güvenilir değil derken cahil cesaretiyle bugünlere geldik
Emzirmeyi bırakınca hemen hapa başlıycam tabi bu gol değilse:)
Bugünde gelmedi
Sıcaklardandır inşallah diyorum
Allahım benden önce isteyenlere ve olmayanlara versin
İnşallah senden duyarız güzel haberi
Eğer ben hamile kalmışsam düşünmeyenler sizi çok pis motive edicem sizde kalın diye
Canım nerde okudum hatırlamıyorum.çocuk fırlatarak gücünü test edermiş.fırlatarak mutlu olurmuş.tepki vermicez yazıyodu..ona tepki verme buna tepki verme sabır taşı oldum çıktımKızlar napicamizi şaşırmış durumdayız
Oğlum herşeyi firlatiyor
Eline ne geçerse atiyo. .her an değil ama sık sık yapıyor. .yemek yerken çatalı kaşığı atiyo,şu içerken bardağı ,oyuncaklarını kafamiza firlatiyor. .kızınca da kar etmiyor güzel konusuncada nasıl unutturucaz bilmiyorum ..umarım bi an önce bu huyundan vazgeçer yoksa bizi hastanelik edecek bu sipa
Erkegin korunmasi neden guvenilir degil
Kullan at . bari regl olursan memeden kesene dek oyle yap bence. Iyi risk. Ve eger ki gebeysen empoze etme bana
Bu ara bizde de var bir iki hafta sakindi yine dellendi bizim oğlanKızlar napicamizi şaşırmış durumdayız
Oğlum herşeyi firlatiyor
Eline ne geçerse atiyo. .her an değil ama sık sık yapıyor. .yemek yerken çatalı kaşığı atiyo,şu içerken bardağı ,oyuncaklarını kafamiza firlatiyor. .kızınca da kar etmiyor güzel konusuncada nasıl unutturucaz bilmiyorum ..umarım bi an önce bu huyundan vazgeçer yoksa bizi hastanelik edecek bu sipa
Valla canım kardeş var canım diyo kardeş var canın çıksın öyle bi devirdeyiz ki..yetiştirme tarzindanda kaynaklı olabilir değişkenlik gösterebilir insanlar ama artık ne yazık ki çok fesat bir zamandayız. .tövbe Yarabbim insan kardeşinin olmasinada güvenemiyicek endişesine kapılıyorO şekilde hamile kalan arkadasım var bir iki tane o yüzden korktum açıkçası
Tabiki herkesin başına gelecek değil
Allah ol dedikten sonra hiçbir yöntem korumaz ama ben eğer hamileysem tamamen dikkatsizlik
Kesinlikle ikinci çocuğu istemem diyen eşim moda girdi bile ben şoklardayım
Olan bana olacak orası ayrı tabi
Allahım sen yardım ettttt
Şimdi şöyle empoze edicem size tek çocuk olmaz kardeşsiz olurmu hiç
Büyüyünce kalabalık aile olsunmuş
Yalnız kalmasın hep desteği olsun bla bla bla
Bunları diyenlere büyük söyleye söyleye başıma gelicek biliyorum
Hay çenelerinin yayına
Al benden de o kadar aynı benim oğlan ..nasıl yaklasicami şaşırdım. .Bu ara bizde de var bir iki hafta sakindi yine dellendi bizim oğlan
Kendini yere atmalar dediği olmayınca ağlamalar oyuncak fırlatma mızmızlık hırçınlık yemek yerken elime vuruyor kaşıktakini dökeyim diye
Ve daha bir sürü şey
Ben zaten gerginim üstüne oda böyle olunca iyice tırlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?