2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim sıpa da yalnız takılmayı seviyor
Arkadaş kuzen umrunda değil
Çokta ürkek çocuklar çığlık atıp bağırsın hemen ağlar
Azıcık kötü sinirli konuş ağlar
Kıskançlık tavan dedeyi,ananeyi babanneyi,beni,babayı,dayıyı asla paylaşmaz
Geçen babam yeğenin arabasını kullanıyordu elinden tutup çekiyor bırak diye

Anneli oyun gurubu aslında çok güzel olur. Araştırayım yakınlarda varsa katılabiliriz. Teşekkür ederim. Zaten öyle düzenli bir oyun olmuyor şimdi. Daha küçükler. Ama arkadaşa alışsın istiyorum.

Hoş geldiniz aramıza.
Oğlumun da arkadaşı yok.
Memlekete gidersek ya da onlar gelirse kuzenleriyle anca.
Şimdilik en iyi arkadaşı benim
Evde bisiklete biniyoruz falan
Öyle takılıyor yavrum
Hoşbuldum canım. Bizde artık mecbur anne kız takılacağız. Memlekette arkadaş hasretini gideririz artık

Benim kızımda ilk başlarda hemen ağlardı çok nazlıydı. Annemlerde kalınca çocuklara alıştı. Şimdi güzel anlaşıyor. Tek kötü huyu istediğini elde edemeyince ısırmaya çalışıyordu. İnşaellah gidinceye kadar unutur.

Maalesef benimki de ısırıyor ve sadece beni
Severkende istediği olmadığında da yapıyor bir ara unutmuştu bu günlerde tekrar başladı Dişleri kaşınıyor heralde:)

Maalesef benimki de ısırıyor ve sadece beni
Severkende istediği olmadığında da yapıyor bir ara unutmuştu bu günlerde tekrar başladı Dişleri kaşınıyor heralde:)
Aynı canım beraber oynarken beni ısırıyor. Yanlış bişey yaptığını anlayınca direk kendi kolunu ısırıyor. Kendini cezalandırıyor

Nasilsinoz kizlar
Beni sormussunuz canlarim cok sagolun valla aklim hep sizle ama bir saniyem bile yok .bu yaz omrumde yasamadigim yorgunluk ve stres yasadim sanirum en kotu yilim ama rabbim bu gunlerimizi aratmasin.
Gecen yazmeger ne rahatmis :))

Valla bende bir dokunbin ah isit modundayim ,sıklıkla yorgunluktan aglayarak rahatliyorum :))
Bu kafayla dersmi olur derseniz kizomi calistiriyorum ama bir amuda kalkmadigim kaliyor ,wc temzlerken ,bulasik yikarken hTta cogunlukla besik sallarken.gece hala ayniyiz ya ama bir aravkalkip balkonlarda geziyorduk bunada sukur ..

Ya bide biz uyumaya cok zor geciyoruz .resmen uyumamak icin odaya girmiyor ,sutunu icmiyor hergun bir aksiyon vallaha gonlum yoruluyor .

Rabbim kolaylık versin canım benim.özlettin kendini.

M mambur seneye daha rahat olursun inşallah.sınav stresinde kalmaz.beden yorgunluğu değilde kafa yorgunluğu yıpratıyo.rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah kızınada sanada.burda 7.sınıfı bitirenlere teog kursu açıldı.çocuklar oraya gidiyolar okullarında veriliyo.veliler rahat.sizin ordada varmı bilmiyorum ama olsa bir nebze yükün azalırdı.

Son düzenleme:
Canimm hoş geldin.
Gerçekten arıyoruz seni yokluğun belli.
Allah kolaylık versin çok zor işin cidden.
Kendini bu kadar hirpalama dicem ama herhalde yapın gereği pek de rahat olamıyorsun :/
Ama kendine de vakit ayır o zaman bence çocuklarına daha verimli olursun

Tesekkur ederim canim benim okumaya bile giremedim buraya ,ruyalarima giriyordunuz ozlemekten

Valla hic rahat duramiyorum nekadar kendime soylesemde olmuyor :))

Cok bunalmisrim ,kendime vakit ayirayim diye iki uc gunlugube anneme geldim ,ablamda var tam curcuna ama yoksa kafayi yicektim

Bend e sizi ozledim canimya ben okul kursuna yollamadim verim alamayiz diye .simdi etudler cocuk kulubu adiyla aciliyormus .sanirim oraya gidecek nekadar istemwsemde yine takviye olsun .biraz gec basliyor oyuzden simdiden baslayalim konular iyice pekissin istedik .sen ne yaptin okula yazildinizmi?

Daha yazılmadık canım haftaya kayıtlar başlıyomuş.bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…