- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.081
En cok istemeyen sen en onde giden olurmussun
Ben korunuyorum suan icin oyle ihtimal yok . tabii korunurken farkinda olmadan kaza ile gebe kalan da yok hicbiri yuzde yuz degil ...Valla canım bende rüyamda adet olduğumu göre göre hamile olduğumu öğrendim
Görümcemde sürekli hamile olarak görüyordu
Bu bir işaretmi acabaaaaaaaa
Yokmu artıran
Cinsiyet Deyince içimden bian kız geçtiŞaka bir yana kızlar gerçekten hiç istemiyorsanız iyi korunun çünkü çok farklı bir psikoloji oluyor ben hala iyi değilim
Bulantılar başladı halsizlik vs ama oğlumla iyice yoruluyorum
9 ay gözümde öyle büyüyorki
İlk gebelik çok güzel çok farklıydı
Bir bardağı kaldırırken düşünürdüm ama dün bütün evi temizledim
Cinsiyet isim vs hiç düşünmüyorum
İnşallah her şey güzel olur
Hastane yonetimine sikayet etsene. Hasta hakki diye bisey var.Selam kızlar.
Sinirim bozuldu.
Kadin doğumun verdiği hapı kulllanmaya başladıktan iki gün sonra ağzım hep yara ve mantar oldu. Bişey yerken yanıyor.
İki gündür doktoru arıyorum sorucam.
Ulaşamıyorum.
Sekreter bağlıyor açan yok.
Hanımefendinin politikasıymis acmazmis.
Bu ne kapris anlamadım.
Özel hastane.
Cep nosunu veriyor başka doktor.
Alttan bakicak diye gitmiştim bayan olduğu için.
Daha da gitmicem.
Erkek bı doktor var çok önerilen ona gidicem.
Bayanların bu havaları ne anlamıyorum.
Ben temizlik yapıyorum canım.perdeler camlar dip köşe..Selam kizlar
Dr gittik bugun biz, ben ve kizim genel kontrol icin. Ben kadin dogum ve cildiyeye,kizimi da kendi cocuk dr.na goturdum. Birkac gundur yogun sekilde poposunu gosterip aciyo diyor. Gecen haftalarda denize havuza girdik ya bisey mi oldu acaba diye goturdum. Sonuc bekliyoruz bakalim hayirlisi. Bisey yoksa eger tuvalet egitimine basliycam galiba yoksa surekli aciyo deyip banyo yapiyoruz. Kendim de kadin doguma muayene oldum uzun regl suremle ilgili duzenleyici verebiliriz dedi bi sikinti gozukmuyor dedi. Ben de cocuk dusunuyroum dedim o zaman kullanamayiz dedi. Folik asit yazdi. Bugun yogun bir gundu geldik yemek yedik uyumusuz.
Aksam da arkadasim dogum yapti onu gormeye gidicsz serbet pisiriyorum simdi.
Sizler nerelerdesiniz bakim kimse gelmemis yine..
İnsan kaynakları bölümüne edicem evet. Ama hastaneye gitmek lazım :/Hastane yonetimine sikayet etsene. Hasta hakki diye bisey var.
Gözün aydın olsun, hayırlısı ile alırsın kucağına inşallah.Şaka bir yana kızlar gerçekten hiç istemiyorsanız iyi korunun çünkü çok farklı bir psikoloji oluyor ben hala iyi değilim
Bulantılar başladı halsizlik vs ama oğlumla iyice yoruluyorum
9 ay gözümde öyle büyüyorki
İlk gebelik çok güzel çok farklıydı
Bir bardağı kaldırırken düşünürdüm ama dün bütün evi temizledim
Cinsiyet isim vs hiç düşünmüyorum
İnşallah her şey güzel olur
Hepiniz birbirinizin kurbanı olacaksınızAy herks bırer bırer hamıle kalıoAzkullanilmiskaynanamvar da hamısmıs hc haberm olmadı yenı gordum . Bırdn bı heveslendm sankı :-D
Hayirlisi olsun canim insallah huzurlu ve bilgili olacagi bir okul olsun yavrununDaha yazılmadık canım haftaya kayıtlar başlıyomuş.bekliyoruz
Canim yagmurda aynen oyle oldu ne bir eve giriyor nede birini istiyor .gecen merdiven twmizligi icin su istediler anam git diye bagiriyor kadina yakinda damacana ile su getiren adam kesin bir daha gelmeyecek diyorum.ama disarida parkta deymeyin keyfine nasil guzel nasil sosyal :))anlamadim bu kizi anlayincaya kadar gelinlik yasi gelecekBen temizlik yapıyorum canım.perdeler camlar dip köşe..
İnşallah sende de güzel haber bekliyoruz
Oğluşum yüzünden ev gezmelerine ara verdim.çok fena oldu.dün tv için servis geldi.adamlar gidene kadar kendini yere attı attı ağladı.çok üzülüyorum.misafir gelecek diye aklım çıkıyo.ama dışarda keyfi yerinde tanımadıklarına bile el sallar öpücük atar..hafta sonu düğündeydik hiç tanımadığı darbukacının gitti kucağına oturduevlerde utanıyo galiba anlamadım gitti.misafir hiç sevmiyo.görenler diyoki kızın çok cana yakındı bu niye böyle. moralim bozuluyo
Ahh canım zaten senin cesaretine hayran kala kala bu iş geldi başıma:))Gözün aydın olsun, hayırlısı ile alırsın kucağına inşallah.
Ara ara yokluyorum peşimden gelenler var mı diye
Ben market poşeti taşımazdım kızımda hamileyken, şimdi kızım kucağımda istersen taşıma da görelim durumu varhala emziriyorum çünkü bıraktırtamadım, hala aynı yatakta yatıyoruz oğlana ne isim ne cisim bulduk, arayan bile yok, garibim 30. Haftayı dolduruyor daha hangi hastanede doğuracağım, kaça doğuracağım, yok hastane süsü , yok gelenlere hediyesi onlar da ne
Tabii benim annem kv , kardeş falan yok yakınımda, eşimle yapabildiğimiz kadar yapıyoruz, ya da yazdıkça pek bir şey yapmadığımızı gördüm
Bezdir, hastane çıkışıdır, hastane çantasıdır yavaştan hazırlayayım diyorum ama kime diyorum
Neyse Allah yardım eder deyip ben az yatayım
Hepinize selamlar
Selam kizlar nasilsiniz
Biz yagmurumun istahsizligi ve yaramazligiyla ugrasiyoruz .bu arada moralimiz bozuldu babamda birden bire ileri derecede parkinson olustu.gecen hafta babamin babasini kaybettik ona uzulunce cok hizli gelismis .simdi akupunktura gidiyor hafta icide izmire gidecek ama moralimiz cok bozuldu rabbim umarim caresinide verir cok cabuk ilerleyecek diye korkuyoruz
wakewake hayirli olsun canim benim saglikla kucagina alirsin insallah hic moralini bozma bak bizim sipalarin okula kadar duzen kuracaklari yoktu zaten sende rahata alismadan buyutursun insallah .ben hep arayi acmayin diyordum inan moral vermrk icin demiyorum arasi az lmasi cok daha kolay ve arkadas olmalari acisindan daha dogru oluyor .
Kardeste bence sart ,babam hasta olunca daha iyi anladim ... cocuklarin cok cok sansli olacaklar birlikte buyuyecekler .yas farki cok olunca bebekle ugrasirken digerini ihmal ediyorsun cunku zevk aldigi seyleri bebekle yapman mumkun olmuyor .skmdi ikisiyle bir etkinlkkler ,parklar cok muthis oluyor .
Ben ikinci bebegime hamile kaldigimda kizim 4aylikti yinede su anki kadar zorlanmadim ve kizimda bukadar olmasada zor bir cocuktu ..
fermante insallah senjnde guzel haberlerini aliriz .ayrica yagmurda bezi iteliyor bende cikardim artik .biz bile pedlerle 5gun dayanamiyoruz yazik yavrulara .
M Mavisu27 gecmis olsun canim doktorlar adami oldurur rabbkm onlarsizda birakmasin ama azcik disini gostermek ,hakkinj aramak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?