- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.121
Aynen canım hemen vericem.benim cam bolkan var bir tarafı açıktı.çok fenalar çok.beynim uyuştu varya.Ayy deme bi heyecanla okudum ins kotu bisey yoktur diye diye.. neyseki yokmus cok sukur. Cok fena bunlar bianda ne yapacaklari belli degil. Artik balkonu falan acik birakmamak lazim. Benimkide gecn balkon fircasini atiyodu son anda tuttum. Kapatiyorum artik. Ne olacagi belli mi olur Allah korusun.
Neyse bunla gecmis olsun. Sadaka ver sadaka..
Kızlar çok kötü oldum hala elim ayağım titriyo.oğlum balkondan cam su şişesi attı.4.kattan düşünün.kızım içip masanın üst.koymuş kaptığı gibi koştu bende ardından tabi.ama yetişemedim.dört beş çocuk oynuyomuş tam ortalarına düşmüş.bağırıp kaçıştılar yaa..bağırdıklarını duyunca o an öldüm.çocukların başına geldi sandım.bittimm.eyvah dedim bi baktım teyze bişey yok gelmedi ama bir kaç adımla kurtardık dediler.gelseydi napardım ben.Allah korudu kafalarına saplanırdı.
Ahh allahim bu bebekler bizi oldurcek yaa
Verilmis sadakaniz varmis. Cok dikkat etmek gerekiyor cidden.
Benim arkadasim da esi cam siseyi masaya birakmis .oglu alirken dusurmus elini kesmis dikis atilmis ...
Allahim korusun. Esimi de uyariyorum hep. Ama bazen unutuluyor.
Naptınız canım bezi bıraktınız mı?Sizde mi biraktiniz?? nasil yaptiniz ya biz de deniycez bakalim ama ben pek sanmiyorum. Cunku benim kizim uykudan uyanip uyanip su iciyor tabi bezi de dolu dolu oluyor. Gunduz isini halletsek gece 2.asama tabi. Ayy simdi bez baglamayinca disarida ne yapicaz ? Arabada parkta otobuste?? Kafamda deli sorular
Allah korumuş canım. Öyle yaramazlar ki kaşla göz arasında insanın aklına hayaline gelmiyecek şeyler yapıyorlar. Geçmiş olsunKızlar çok kötü oldum hala elim ayağım titriyo.oğlum balkondan cam su şişesi attı.4.kattan düşünün.kızım içip masanın üst.koymuş kaptığı gibi koştu bende ardından tabi.ama yetişemedim.dört beş çocuk oynuyomuş tam ortalarına düşmüş.bağırıp kaçıştılar yaa..bağırdıklarını duyunca o an öldüm.çocukların başına geldi sandım.bittimm.eyvah dedim bi baktım teyze bişey yok gelmedi ama bir kaç adımla kurtardık dediler.gelseydi napardım ben.Allah korudu kafalarına saplanırdı.
Sizde mi biraktiniz?? nasil yaptiniz ya biz de deniycez bakalim ama ben pek sanmiyorum. Cunku benim kizim uykudan uyanip uyanip su iciyor tabi bezi de dolu dolu oluyor. Gunduz isini halletsek gece 2.asama tabi. Ayy simdi bez baglamayinca disarida ne yapicaz ? Arabada parkta otobuste?? Kafamda deli sorular
Yok canim nerdee. Tuvalete oturuyo korkmuyo ama yapmiyor. Ara ara deniycem bakalim. Bezi takmadim biraktim dun gitti camin onune isedi anne cis yaptiim dedi. Ben de icimden guldum tabi napim. Yikadim bezledim. Tuvalete cocuk kapagi alicam oyle deniycem daha rahat eder diye dusunuyorum.Naptınız canım bezi bıraktınız mı?
Teşekkür ederim canım
Size de çok geçmiş olsun.
Allahim babana şifa versin inşaallah ilerlemeden geçer gider.
Ayrıca basınız sağolsun.
İnsan kaç yaşında olursa olsun anne babayı kaybetmek yıkıyor demek ki Allah sabır versin :/
Insallah canim kismet hersey.
Nasil cikardin soyluyor mu? Ben de yarin deneme yapicam haftasonu evde duramadik bu konuya egilemedim bakalim yarin ne yapariz. Kopya ver bakim nasil baslayayim?
Babana da gecmis olsun. Parkinsonun tek bitkisel cozumu bakla tuketmek. Hergun bol bol bakla yedirin babana, ilerlemez yavaslar Rabbimin izniyle insallah..
M mambur geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin inşallah babana.
tutkku gözün aydın canım ne güzel olmuş ya. darısı bizlere inşallah.
tubaa1 Allah korumuş gerçekten verilmiş sadakanız varmış.
Efira38 iyi tatiller size de :)
kızlar bizde haftaya gideceğiz tatile. mira bu ara acayip iştahsız. gerçekten çok zorluyor beni. çene bol cadıda laf çok icraat yok :) artan hamişleri görünce bi heves etmedim değil ama bizim için çok erken henüz. Rabbim isteyenlere versin biz isteyincede aratmasın inşallah ama çalışan anne olarak ikinciyi planlamak zor. kaldıki acı ama olanımı ben büyütemiyorumki yavrum en azından anane bakıyorda içim biraz rahat
tesekkur ederim kizlar alternTif tipi da deniyoruz .evet bakla yapragi cok iyiymis fermante .cok cok sagolum kizlar rabbim herkese saglik versin gerisi gelip gecici
canim zaten birak yapsin aktigini hissetsin ,bir hafta falan yapabilir .ben az olan halilarimi topladim .ara ara yetisemiyoruz ama olsub oyle ogrenecek .eger oturmak istemezse sen tuvalete girince onuda oturt oyle oyle alisir .ben bezi cikardim ve sureklide tuvalete oturuyoruz bazen yapoyor bazende yapmiyor .tabii tuvalete oturunca sulari ac ki su sesiyle kolay yapsin.Yok canim nerdee. Tuvalete oturuyo korkmuyo ama yapmiyor. Ara ara deniycem bakalim. Bezi takmadim biraktim dun gitti camin onune isedi anne cis yaptiim dedi. Ben de icimden guldum tabi napim. Yikadim bezledim. Tuvalete cocuk kapagi alicam oyle deniycem daha rahat eder diye dusunuyorum.
simdi gordum canim ya digerinide yazmis oldum.benim kiz bazen soyluyor bazen soylemiyor bazende yaptiktan sonra soyluyor .olmadi sen daha bezi cikarmadan basla .bexi cikarip tuvaleti yaptir sonra bagla birkac gun oyle alisinca cikarirsin bezini ben baslarken alissin diye oyle yaptim .ama bez cikarinca illede islatsin izin ver hissedince daha kolay oluyorInsallah canim kismet hersey.
Nasil cikardin soyluyor mu? Ben de yarin deneme yapicam haftasonu evde duramadik bu konuya egilemedim bakalim yarin ne yapariz. Kopya ver bakim nasil baslayayim?
Babana da gecmis olsun. Parkinsonun tek bitkisel cozumu bakla tuketmek. Hergun bol bol bakla yedirin babana, ilerlemez yavaslar Rabbimin izniyle insallah..
Anladim canim. Evet hissedince rahatsiz da oluyor bu ne diye ..P
simdi gordum canim ya digerinide yazmis oldum.benim kiz bazen soyluyor bazen soylemiyor bazende yaptiktan sonra soyluyor .olmadi sen daha bezi cikarmadan basla .bexi cikarip tuvaleti yaptir sonra bagla birkac gun oyle alisinca cikarirsin bezini ben baslarken alissin diye oyle yaptim .ama bez cikarinca illede islatsin izin ver hissedince daha kolay oluyor
Anladim canim. Evet hissedince rahatsiz da oluyor bu ne diye ..P
simdi gordum canim ya digerinide yazmis oldum.benim kiz bazen soyluyor bazen soylemiyor bazende yaptiktan sonra soyluyor .olmadi sen daha bezi cikarmadan basla .bexi cikarip tuvaleti yaptir sonra bagla birkac gun oyle alisinca cikarirsin bezini ben baslarken alissin diye oyle yaptim .ama bez cikarinca illede islatsin izin ver hissedince daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?