- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.041
Sana da hayırlı uğurlu olsun OlsunHayirli olsun cnm kasim annesiyken ben de simdi mart annesi olucam 7 haftalik hamileyim bizimki isteyerek oldu tekim hic bir yardimcim yok evet cok zor olucak ama cocuklarin atak donemleri hic bitmiyor her yasta ayri sorunlari var baktim yasta gidiyo zaten ise giremiyorum bakici parasi yol parasi aldigim maas onlara gidicek bende ikinciyi dogurmaya karar verdim.rabbim yardimcimiz olsun saglikli hayirli uslu uykulu gazsiz bebeler versin.burayida okuyorum ama arda yaziyodum senin yorumuda gorunce yazmak istedim.
Biz kolayi kestik evden. Gazli icecek almiyoruz alsak da yemek disinda o gormedigi zamanlarda iciyoruz. Pek istemiyor onda da. Ona cogunluka limonata veya komposto yapiyorum beraberce iciyoruz.Teşekkür ederim Önerin için denemekte fayda var
Canim uzulme sakin ya. O hisseder senin her.duygunu. aldirmayi da dusunme. Yavruna bir yavru daha eklenecek canindan bir can daha. Hayirla gelsin insallah.. allahim gucunu verir merak etme..Kızlar korktuğum başıma geldi
Hamileyim
Kaç gündür ruh gibiyim çok zormuş istemeden hamile kalmak
Bugüne kadar aldırma kararındaydım git geller yaşıyorum
Yemeden içmeden kesildim çünkü ikinci bir çocuk hiç düşünmüyordum
Allahım yardım etsin
Benim.kizim da cay hastasi oldu. Kahvalti da cay istiyo icecekmis gibi. Karistirip bi firt cekip birakiyoEvet güzel fikir. Kardeşim doktor o da çay konusunda öyle demişti. Kahvaltıda çay isterse yapım diye.
 kanadali35 napiyon kiz begenip kacma gel
Hahayt yakalrim oyle.. yakalandim kiz anca yaziyom, lisayla ugras dur. Sizde ne var ne yok
Aferin. Ic sutunu yatHahayt yakalrim oyle..
Ben de sutumu iciyom uyucam sonra dunden beri bakamamistim haberler artmis topik de
Bakar o bakar sen git calis o evinin adami olurIkinci cocugu esimin istemesi lazimlisayla, bebege bakabilecek se hodri meydan bizimde hic kimsemiz yok..
Eksili koftd yap bi de salcali makarnaAferin. Ic sutunu yatben daha aksam ne yemegi yapsam diye dusunuyom dedikoduya gel hamisler cogaldi siradaki kim acaba
Bakar o bakar sen git calis o evinin adami olur
Olsada yesek, gel kiz sana acik bufe hazirlarimEksili koftd yap bi de salcali makarnaben de gelirim yemege
Kiz zaten sen calisirken bakmiyo mu babasi bakar tabi neden bakmayacakmisneden olmasin.. Ev babalari var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?