- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.141
Amin canım. Ayetlerin mutlaka etkisi olur. Bakara suresinin okunduğu eve üç gün şeytan girmezmiş.Valla kizlar gercekten pantolonunu bile indirtmiyodu,anlatiyodum bu4da hatirlarsaniz. Birden bire oldu yani,tam hatirlamiyorum aslinda o anin şokundan benmi sordum,o mu dedi ama banyoya gitmeyi kabul etti iste ve oraya yapti. Ayaklarini islatti cisini yaparken daha bi hosuna gitti. Sonra baktim soyluyor cis cia diye,bazen tutup elimden goturuyor.
Bir kac gun bardaga yaptirdim,bugun asla kabul etmedigi lazimligini aldi geldi oraya yapti cok sukur.
Ama uyurken ve evden biraz uzak yere giderken takiyorum bez. Ama eve yakinsak takmiyorum, bardak tasicam yanimda bakalim. Zaten evden cikmadan yaptiriyorum.
Ara ara cisini tuvalete yapalimmi,daha raha edersinden baska pek bi sey yapmadim acikcasi. Yani yapacaklari varsa zamani gelince gercekten beklenmedik anda yapiyorlar herseyi Allahin izniyle.
Ve o gunler Bakara suresini dinlemeye baslamistim bilmuyorum alakasi varmi ama yer gok dua ile, boyle hic beklemedigim anda olunca ona bagliyorum.Hic ama hic yani agliyodu konusu bile acilinca
Cok sukur Rabbime.
Darisi sizlere insaAllah
Hifanın da hiç iştahı yok. Konuşturarak zorla kaç lokma yediriyorum. Kar gelincede karda oynarız artıkHepinize selamlar, sevgiler... Biz iyiz, lisada istah sifir yemek yemiyo cadi..havalar iyi simdilik kis gelince ne yapcaz karda..
Korkması çok güzel maşallah. Hifa hala yapıp yapmadığının farkında bile değil. Geç alışır sanırmYok canim nerdee. Tuvalete oturuyo korkmuyo ama yapmiyor. Ara ara deniycem bakalim. Bezi takmadim biraktim dun gitti camin onune isedi anne cis yaptiim dedi. Ben de icimden guldum tabi napim. Yikadim bezledim. Tuvalete cocuk kapagi alicam oyle deniycem daha rahat eder diye dusunuyorum.
tutkku masallah yakisikliya .disari giderken bos su siseside gotur .cisi gelince siseye yaptir cope at .arabada falan rahat oliyor .ben oglanlara oyle yapmistim rahat ettim.
Maşallah canım darısı başımıza diyelim:))Evet dun o aklima geldi,disarda bardakla pek olacak is degil.
Dun takmadim cikarken, nasipse sirada ogle uykusunda takmamak..geceyi en sona birakiyorum ona cesaret 0
ah ah bize gore daha yenidogan gibiler
ben emzik konusunda oyleyim, hic hazir degilim biraktirmaya bakalim bi o kaldi hele su cis mevzusunu be garantileyelim
Oluyor bi şekilde başa gelen çekiliyor:))İyi geceler kızlar ..
Ya acaba biz geçmi kalıyoruz oglusla bu tuvalet olayinaçişi nereye yapıcaz dediğimde gösteriyor yerini fakat bu kadar bide kaKa yapınca eliyle bezini tutup gaga gaga diye beni buluyor .. bi kaç kez denedim tuvalette yapmasını ama yapmadı inş bizde öğreniriz şıp diye valla çok korkuyorum nasıl olucak
Bide doktorlar iki buçuk yaştan sonra başlayın diyorlar geç kalmış sayilmazsin ama çocuğa gore de degisiyo sinyalleri takip etmek lazım sabah kuru kalkmak en büyük sinyallerden meselaİyi geceler kızlar ..
Ya acaba biz geçmi kalıyoruz oglusla bu tuvalet olayinaçişi nereye yapıcaz dediğimde gösteriyor yerini fakat bu kadar bide kaKa yapınca eliyle bezini tutup gaga gaga diye beni buluyor .. bi kaç kez denedim tuvalette yapmasını ama yapmadı inş bizde öğreniriz şıp diye valla çok korkuyorum nasıl olucak
Ben de aynıyım yaa
Her cocuk bir degil ya stres yapma.İyi geceler kızlar ..
Canım günaydın..bizde konuşmada biraz ilerledik galiba.istediği seyleri söylüyo derdini anlatıyo.iki kelimeyi yan yana getiriyo.anne kalk..baba hadi..su ve..aç anne..gibi.sizinki nasıl her kelimeyide söylemiyo mesela.bazı söyledikleride anlaşılmıyoHer cocuk bir degil ya stres yapma.
Bizimki de kaka yapinca kaka yaptim deyip havlusunu alip bayoya kosuyor. Bazen demiyor ben kokudan anliyorum
Çişinin ise hala hic farkinda degil..
Banyoda vs yikanirken yaparsa cis yapiyorsun suan diyorum ama beni takan yok
Ben artik seneye ugrascam suan degil.
Konusmasi dili epey gelisti bunun yani sira tam bir dilli duduk oldu. En guzel donemleri bence agzini yiyesim geliyor
Maşallah canım darısı başımıza diyelim:))
Bizim hatun ara ara bezini cikarttirip lazimliga oturuyo iki dakka sonra çiş yaptım diye kalkıyor sonra gidip bi köşeye yapiyo. Aslında sabah bezi kuru kalkıyor ama ben iki bitince basliycam sanırım.
Evet genelde 2 kelimeli cumle ... Bazen 3 kelime soylemeye basladi bu hafta..Canım günaydın..bizde konuşmada biraz ilerledik galiba.istediği seyleri söylüyo derdini anlatıyo.iki kelimeyi yan yana getiriyo.anne kalk..baba hadi..su ve..aç anne..gibi.sizinki nasıl her kelimeyide söylemiyo mesela.bazı söyledikleride anlaşılmıyo
Ahanda bugün kuru kalktı canım valla bi el aticam ben bu ÇİŞEEBide doktorlar iki buçuk yaştan sonra başlayın diyorlar geç kalmış sayilmazsin ama çocuğa gore de degisiyo sinyalleri takip etmek lazım sabah kuru kalkmak en büyük sinyallerden mesela
Dimi ya o çeneleri zaten bitiriyor insanı ..en gergin anımda annekkk demesi beni gevsetiyo sıpa nin ..güzel güzel anne derdi annekk çıktı bide basimaHer cocuk bir degil ya stres yapma.
Bizimki de kaka yapinca kaka yaptim deyip havlusunu alip bayoya kosuyor. Bazen demiyor ben kokudan anliyorum
Çişinin ise hala hic farkinda degil..
Banyoda vs yikanirken yaparsa cis yapiyorsun suan diyorum ama beni takan yok
Ben artik seneye ugrascam suan degil.
Konusmasi dili epey gelisti bunun yani sira tam bir dilli duduk oldu. En guzel donemleri bence agzini yiyesim geliyor
Canımm benim sağol düşündüğün için.
Canımm benim sağol düşündüğün için.
Memleketteyim annemlerde
İyiyim şükür
Bizimkilerin başını beynini yiyorum azıcık
Haftasonu da kayinvalidemlere gecicem ins.
Biraz da onlari darlicam
Sen nasılsın minik cadı Lisa napiyo
evde olsaydin sasardim. Bugun dogum gunum kutlama var lisa ben lisanin arkadasi annesi kutlucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?