2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amin canım. Ayetlerin mutlaka etkisi olur. Bakara suresinin okunduğu eve üç gün şeytan girmezmiş.

Korkması çok güzel maşallah. Hifa hala yapıp yapmadığının farkında bile değil. Geç alışır sanırm

tutkku masallah yakisikliya .disari giderken bos su siseside gotur .cisi gelince siseye yaptir cope at .arabada falan rahat oliyor .ben oglanlara oyle yapmistim rahat ettim.

Evet dun o aklima geldi,disarda bardakla pek olacak is degil.
Dun takmadim cikarken, nasipse sirada ogle uykusunda takmamak..geceyi en sona birakiyorum ona cesaret 0

tutkku . Masallah pasaya . Lisa degilde ben hazir degilim daha cisle ugrasmaya

ah ah bize gore daha yenidogan gibiler
ben emzik konusunda oyleyim, hic hazir degilim biraktirmaya bakalim bi o kaldi hele su cis mevzusunu be garantileyelim

İyi geceler kızlar ..
Ya acaba biz geçmi kalıyoruz oglusla bu tuvalet olayina çişi nereye yapıcaz dediğimde gösteriyor yerini fakat bu kadar bide kaKa yapınca eliyle bezini tutup gaga gaga diye beni buluyor ..bi kaç kez denedim tuvalette yapmasını ama yapmadı inş bizde öğreniriz şıp diye valla çok korkuyorum nasıl olucak

Maşallah canım darısı başımıza diyelim:))
Bizim hatun ara ara bezini cikarttirip lazimliga oturuyo iki dakka sonra çiş yaptım diye kalkıyor sonra gidip bi köşeye yapiyo. Aslında sabah bezi kuru kalkıyor ama ben iki bitince basliycam sanırım.

Oluyor bi şekilde başa gelen çekiliyor:))
Maşallah büyük kızım başladığımin ikinci günü alıştı kazasız geldik neredeyse altı aydır. Hiç alistirmada yapmamistik önceden. Ama aynı dönem başlayan yaşıtlarından bir aya yakın uğrasan da oldu ayni gun ogrenende. Yasayip gorcez

Bide doktorlar iki buçuk yaştan sonra başlayın diyorlar geç kalmış sayilmazsin ama çocuğa gore de degisiyo sinyalleri takip etmek lazım sabah kuru kalkmak en büyük sinyallerden mesela

Her cocuk bir degil ya stres yapma.
Bizimki de kaka yapinca kaka yaptim deyip havlusunu alip bayoya kosuyor. Bazen demiyor ben kokudan anliyorum
Çişinin ise hala hic farkinda degil..
Banyoda vs yikanirken yaparsa cis yapiyorsun suan diyorum ama beni takan yok
Ben artik seneye ugrascam suan degil.
Konusmasi dili epey gelisti bunun yani sira tam bir dilli duduk oldu. En guzel donemleri bence agzini yiyesim geliyor

Canım günaydın..bizde konuşmada biraz ilerledik galiba.istediği seyleri söylüyo derdini anlatıyo.iki kelimeyi yan yana getiriyo.anne kalk..baba hadi..su ve..aç anne..gibi.sizinki nasıl her kelimeyide söylemiyo mesela.bazı söyledikleride anlaşılmıyo

Yani korkmuyorsa masallah alisir zamanla canim. Korkunca daha zor isler cunki. Ustelemek istemiyorsun korkunca,ama madem korkmuyor belki daha kolay olur sizin is.

Evet genelde 2 kelimeli cumle ... Bazen 3 kelime soylemeye basladi bu hafta..
Anne araba orda.
Baba motoru ver .. Gibi..
Dili donmediklerini yuvarliyor anlamayinca da kiziyor

Dimi ya o çeneleri zaten bitiriyor insanı ..en gergin anımda annekkk demesi beni gevsetiyo sıpa nin ..güzel güzel anne derdi annekk çıktı bide basima
Valla annemde bugün cemkirdi bana ..senin bu oğlan maşallah her kaki anlıyo birazda sen gevseksin tuvalet konusunda diyo şimdiye dek 10 kere ogretmistim diyo ..acep sadece benim annem mi böyle

M Mavisu27 . Nasil oldun kiz, ne yaptin.?
Canımm benim sağol düşündüğün için.
Memleketteyim annemlerde
İyiyim şükür
Bizimkilerin başını beynini yiyorum azıcık
Haftasonu da kayinvalidemlere gecicem ins.
Biraz da onlari darlicam
Sen nasılsın minik cadı Lisa napiyo

evde olsaydin sasardim. Bugun dogum gunum kutlama var lisa ben lisanin arkadasi annesi kutlucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…