- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.201
İyi tatiller canım..Selam kizlar
Pek sessiniz yine bayram hazirliginda misiniz?
Tatilciler nasi gidiyo tatiliniz? G GCA sen de tatildeydin sanirim. Biz iyiyiz cok sukur keyfimiz yerinde. Defne kolluklariyla pek bi guzel yuzuyo "anne biyak biyak" diyerek dolaniyo havuzda..
Yorucu ama keyifli guzel gidiyo bakalim.
Yarin yazamazsam simdiden iyi bayramlar, mubarek olsun bayraminiz.. minikler bol bol haslik toplasin.. opuldunuz..
İyi tatiller canım.keremcik bütün enerjiyi atıyo desene.tatil tam çocuklara yarıyo.oteldeki çocuk parkından köşe bucak kaçmıştım görmesin diyeMerhabalar
Iyi bayramlar
Biz bu sene ailelerle bayramlasmadan tatile ciktik.
Gecen sene gunler iyi denk gelmisti sonrasindaydi tatil uzantisi bu sene oncesine gelince boyle oldu artik. Dukkani da kapatip uzun tatil yapamadigimizdanbakalim bi tuhaflik hissedecek miyiz...
Gerci allah var akraba gezmekten fenalik geliyordi banaher iki tarafta ayni ilde ve kalabalik cocukla felaket
Neyse kerem tatilde felaketkipir kipir. Tam bir zipir. Zapt edemiyoruz. Sahilde bugun kasla goz arasi tas toplarken bir kosturuyor arayi hemen acti biz de pesine kos allah kos millete iyi senlik cikti bugun. Otelde desen millete boncuk dagitiyor
Yakinlarda park da var aksamlari oralarda takiliyorizhayaller carsi cafe disko hayatlar cocuk parki.
Orda da durmadigi icin her yeri yara bere icinde.
Sorunsuz geçer inşallah..bizim son aşıda 24.ayda olacak.Sali gunu asimiz varbakalim nasil olcak.. Son asimiz 4yasina kadar asi yok.
Bizde şimdiden seneyeki tatilin hayellerini kuruyoruz
Eskiden anneler terlik fırlatırdıKızlar bugun oğlum yüzüme terlik fırlattı.hobbbaaaa dedi bir attı çok fena olduburnumun kenarı ince uzun şekilde morardı bayram bayram.. fondotenle kapattım biraz ama yine de belli oluyo.ahhh ahhhh napıyım ben nerelere gideyim
Saolasın canım..çok fenalar çok.bi o kadar da tatlı tam ısırmalık oldu.annemm diye sarılıp sarılıp öpüyo.bide dışarı çıkıyosak binadan dışarı çıkana kadar durmadan öpüyoEskiden anneler terlik fırlatırdıgeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?