2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
An itibari ile burnumuz akmaya basladi. Ilerlemez insallah. Annemdeyim ilac vs de getirmedim. Donucem diye uzun kollu da getirmemistim hava sogudu birden ben de donemedim bi turlu. Hayirlisi rabbimden tum hastalara sifa versin yarabbim insallah..
Amin canimmmm..ilerlemez insallah.kiyamiyorum bebislerimize.

An itibari ile burnumuz akmaya basladi. Ilerlemez insallah. Annemdeyim ilac vs de getirmedim. Donucem diye uzun kollu da getirmemistim hava sogudu birden ben de donemedim bi turlu. Hayirlisi rabbimden tum hastalara sifa versin yarabbim insallah..

Cok gecmis olsun bu arada. Hava degisikligi cok etkiliyor. Dunden beri bende pek iyi degilim bir kirginlik var uzerimde tır gecmiscesine

Canim benim amin insallah rabbim tum cabalayanlarin onunu acsin ..simdi ortalamalar daha onemli oldu sizin zaten iyiydi aman dusurmeyin ,ben kucuk oglan 4.sinif onu bile iyice calistircam bu yil

Canim benim amin insallah rabbim tum cabalayanlarin onunu acsin ..simdi ortalamalar daha onemli oldu sizin zaten iyiydi aman dusurmeyin ,ben kucuk oglan 4.sinif onu bile iyice calistircam bu yil
Kolay gelsin canim.cocuklarin cok sansli senin gibi anneleri var.emeklerinin karsiligini en iyi sekilde alirsin insallah

Selam kizlar nasilsiniz
fermante nasil oldu defne?cok gecmis olsun havalar cok dengesiz ,hasta olmamak cok zor bide evde durmak istemiyorlar serinde olsa sabahin korunde cikariyorlar .

Bizjm simdi yeni bir huyumuz oldu kizlar bakalim sizdede varmi yine donemselmi sorayim dedim.hic bir oyuncagini paylasmiyor .karsi komsumun ogliyla aralari cok az ,onlar sabahtan bize gelir eger kahvalti etmedilerse birrlikte yerler ,ogleden sonrada biz onlara geceriz ,ckk iyi anlasirlardi ama simdi o gelince oyuncaklarini sakliyor .onlara gidincede onun oyuncaklarini alip hemen eve geliyor .ne kadar anlattiysam bos

Kolay gelsin canim.cocuklarin cok sansli senin gibi anneleri var.emeklerinin karsiligini en iyi sekilde alirsin insallah
Amin insallah hepimiz aliriz .Cok tesekkur ederim canim benim emek vermeden olmuyor bana annem kucukken yardim etmezdi ,onun sikintisini cok cektim sanirim oyuzden bazen abartiyorum bile:))

Ay çok güldüm ya cadıya bak sen
Bı de cocugun oyuncaklarını mi toplayip geliyo
Yerim seni yaa

Selam kızlar.
Biz de annemlerde çok mutluyuz gül gibi bakiliyoruz
Yemekler pişiyor önümüze geliyor mesela
Oğlan da çok mutlu toprakla kediyle tavukla oynayıp duruyor.
Bir ay kalasım var

Eşime kıyamıyorum tabi.

Hava burda hala sıcak.
Hasta olanlara acil şifalar
Hepinizi operim

Superim canım çok iyi geldi
Mehmet'in de iştahı açıldı
Anlican on numara beş yıldız
Sen nasılsın Kerem'in uykusu duzeldii mi biraz
Ohh super ya cok sevindim ...
Cocumaa dogal ortam lazimmis

Bizim felaket 2 gundur ogle uykusu da yok. Esim dun ilk defa bu cocugu boyle gordum dedi. Gozlerinden uyku akiyor ama sanki doping almis gibi sabah 6.30dan aksam 22.00 dek surekli gel hamur oynucaz gel top oynucaz ..muzik ac oynucam..
Ayaklarim zonk zonktu..

2.azilar sismis bugun elimle yokladim sol taraf sanirim ondan. Gece agri kesici surup verebilirim.

Kuzum yaa ondan demek ki..
Bu ikinci azilar da daha bı zor çıkıyormuş
Ah bu dişler
Allah kolaylık versin canım birkaç güne sizisi hafifler inşaallah
Şurup da ver bence onun acisıyla uykusuz ve yorgun düşüyor vücut gerek yok bence bu kadar zorlamaya

Umarim insallah.
Bizimkinin malum sisip kabarip 2 ay sonra patliyor ins bunlar sasirtir beni de hemen cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…