- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.401
Amin canimmmm..ilerlemez insallah.kiyamiyorum bebislerimize.An itibari ile burnumuz akmaya basladi. Ilerlemez insallah. Annemdeyim ilac vs de getirmedim. Donucem diye uzun kollu da getirmemistim hava sogudu birden ben de donemedim bi turlu. Hayirlisi rabbimden tum hastalara sifa versin yarabbim insallah..
Ozel grup duruyo cnm ama sen yoksun orda sanirim.. bikac kisi takip ediyoruz instgramdan sen de ekle ozelden yazdim sana nicki
An itibari ile burnumuz akmaya basladi. Ilerlemez insallah. Annemdeyim ilac vs de getirmedim. Donucem diye uzun kollu da getirmemistim hava sogudu birden ben de donemedim bi turlu. Hayirlisi rabbimden tum hastalara sifa versin yarabbim insallah..
Canim benim amin insallah rabbim tum cabalayanlarin onunu acsin ..simdi ortalamalar daha onemli oldu sizin zaten iyiydi aman dusurmeyin ,ben kucuk oglan 4.sinif onu bile iyice calistircam bu yilM mambur servissiz zor oluyo ama mecburum.servisle gidince herşeyden bi haber oluyosun.kafama göre bir iki veli bulmam lazım haberleşip konuşmam için.gözüme kestirdim birkaç kişiyi
Sizin için hayırlı olmuştur inşallah..bütün yazı ders çalışıp geçirdiniz.bende takipteyim çok merak ediyorum ne yapıcaklar..okullar ortalamayla alıcaklarmış diploma puanına göre sıralama yapcaklarmış..fen liseleri sınavla alıcakmış.her okul sınav yapmıcakmış.burda hep böyle konuşuyolar.okul bahçesindeki velilerin hepsi bunu konuşuyo..inşallah en iyisi neyse o olur.bu sene ortalamayı sıkı tutun canım.Allah kolaylık versin yavrunada en iyi liseler olsun
Kolay gelsin canim.cocuklarin cok sansli senin gibi anneleri var.emeklerinin karsiligini en iyi sekilde alirsin insallahCanim benim amin insallah rabbim tum cabalayanlarin onunu acsin ..simdi ortalamalar daha onemli oldu sizin zaten iyiydi aman dusurmeyin ,ben kucuk oglan 4.sinif onu bile iyice calistircam bu yil
Amin insallah hepimiz aliriz .Cok tesekkur ederim canim benim emek vermeden olmuyor bana annem kucukken yardim etmezdi ,onun sikintisini cok cektim sanirim oyuzden bazen abartiyorum bile:))Kolay gelsin canim.cocuklarin cok sansli senin gibi anneleri var.emeklerinin karsiligini en iyi sekilde alirsin insallah
Kizlar instagram kullananiniz varmi?
Mesaj grubu vardi galiba burda ama alinmiyordu artik,varsa ig olan ordan takiplessek
Sağol canım evet çok çıktı çok şükür temiz..Iyi tatiller canim.
Buarada merak ettim sonuclar nasildi,temizdir insallah .
Gecmise bakamadim
Ay çok güldüm ya cadıya bak senSelam kizlar nasilsiniz
fermante nasil oldu defne?cok gecmis olsun havalar cok dengesiz ,hasta olmamak cok zor bide evde durmak istemiyorlar serinde olsa sabahin korunde cikariyorlar .
Bizjm simdi yeni bir huyumuz oldu kizlar bakalim sizdede varmi yine donemselmi sorayim dedim.hic bir oyuncagini paylasmiyor .karsi komsumun ogliyla aralari cok az ,onlar sabahtan bize gelir eger kahvalti etmedilerse birrlikte yerler ,ogleden sonrada biz onlara geceriz ,ckk iyi anlasirlardi ama simdi o gelince oyuncaklarini sakliyor .onlara gidincede onun oyuncaklarini alip hemen eve geliyor .ne kadar anlattiysam bos
Superim canım çok iyi geldiNasilsin gezenti
Ohh super ya cok sevindim ...Superim canım çok iyi geldi
Mehmet'in de iştahı açıldı
Anlican on numara beş yıldız
Sen nasılsın Kerem'in uykusu duzeldii mi biraz
Kuzum yaa ondan demek ki..Ohh super ya cok sevindim ...
Cocumaa dogal ortam lazimmis
Bizim felaket 2 gundur ogle uykusu da yok. Esim dun ilk defa bu cocugu boyle gordum dedi. Gozlerinden uyku akiyor ama sanki doping almis gibi sabah 6.30dan aksam 22.00 dek surekli gel hamur oynucaz gel top oynucaz ..muzik ac oynucam..
Ayaklarim zonk zonktu..
2.azilar sismis bugun elimle yokladim sol taraf sanirim ondan. Gece agri kesici surup verebilirim.
Umarim insallah.Kuzum yaa ondan demek ki..
Bu ikinci azilar da daha bı zor çıkıyormuş
Ah bu dişler
Allah kolaylık versin canım birkaç güne sizisi hafifler inşaallah
Şurup da ver bence onun acisıyla uykusuz ve yorgun düşüyor vücut gerek yok bence bu kadar zorlamaya
Takipleselim ben de isterim
Sağol canım evet çok çıktı çok şükür temiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?